- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
válasz
szabonagyur #91214 üzenetére
Na csináltam trisós, majd citromsavas mosást kétszer. Majd egyet nyomtam hypoval is.
Most megy a 2. kör üres mosás átöblítésnek. Egyébként még most is jönnek ki a leeresztőcsőből kis szürke maradványok. Viszont mintha a bűz talán megszűnt volna. Bár enyhe hypo szag van még az első átmosás után.
Egy biztos, öblítőt többet nem használok. Viszont kérdés, hogy mosószerből is van olyan, amit érdemes kerülni? Eddig ezeket használtam: [Tomi Sensitive ], [Denkmit White Sensation].
Szerk.: na ezt nem válaszként, hanem új hozzászólásként akartam írni. -
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
Hali,
Tegnap megcsináltam ezt a trisós - ecetsavas - Lanza tisztítós kört egyszer, most csinálom másodjára.
Valószínűleg nem lesz elég. Neten sok helyen látom, hogy hypoval is próbálják, és az beválik sokszor. Próbáltátok már hypoval? Ha igen, mik a tapasztalatok? -
TomMusic
őstag
válasz
STC Speed #91162 üzenetére
Köszi!
Szerintem BB9000 kolléga által javasoltat próbálom ki, ecet helyett citromsavval. -
TomMusic
őstag
válasz
szabonagyur #91116 üzenetére
Nekem pont a HB656838 van.
Tavaly májusban vettem 17 ezerért a mediamarktban, próbáltam a legjobb ár/értekűt megtalálni.
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, bár keményebb dolgokat még nem daráltam vele.
Jól teszi a dolgát, egyszerű a takarítása, sok cuccot adnak hozzá. Szóval én csak ajánlani tudom. -
TomMusic
őstag
Köszi!
Még ezt találtam, ami annyiból lehet jó, hogy folyamatosan keringteti a gépben a szert. Csak itt hipót használ, amit utána nem tudom mennyire lehet kimosni belőle. Ettől kicsit tartok, mert érzékeny a bőröm. -
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Kicsit lehet off lesz, de mosógép tisztításhoz van valami bevált szer?
A dob, meg a látható részek tiszták, de amikor az elején kiengedi a vizet magából, az kellemetlen szagú. -
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Toshiba mosogatógépek megbízhatóak?
Pl. ez: [Toshiba 10 terítékes mosogatógép (DW-10F2EE(S))] -
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Tesla márkájú hűtő mennyire lehet jó?
Erről lenne szó: [TESLA RS1100M1 FAGYASZTÓREKESZES HŰTŐSZEKRÉNY FEHÉR] [adatlap (pdf)] . -
TomMusic
őstag
válasz
Hauptmann #71095 üzenetére
Köszi!
Azt írják az Electrolux is elég jó márka. Ezt a kettőt nézem most ki:
[Electrolux LTB1AF28W0]
[Electrolux LTB1AF28U0] -
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ha már hűtő.
Van ajánlott márka?
Valami ilyesmi a kinézett darab (legalábbis méretre, kb):
[link]
A jelenlegi maximális méret: 54cm széles, 56cm mély, 175cm magas. Kombinált legyen. Nem kell csicsa, inkább a minőség a lényeg. 100-150k között rá a keret.
Előre is köszönöm! -
TomMusic
őstag
+ #68666 Csabroncka + #68669 Nagya21
Köszönöm! -
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani automata darálós kávéfőzőt 100 - 130 ezer környékén?
Előre is köszönöm szépen! -
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
Kitartok álláspontom mellett és megyek szembe a cunamival.
A tartályos porszívó a legjobb. Ti meg termeljétek csak a hulladékot.. -
TomMusic
őstag
válasz
blattida #25528 üzenetére
Köszi (mindenkinek) a hozzászólásokat!
Leírom közben azóta mi történt, hátha mosolyt tudok csalni arcotokra.
Szóval kiderült, hogy el kell vinni pár cuccot a céges kocsival egy helyre, és pont útba esik az otthonom. Szóval sikerült úgy alakítanom, hogy hazamenjek előtte, és elindítsam a mosást, majd amikor jövök visszafele, beugrok gyorsan kiteregetni. Ez így pont jó is lett volna, viszont! Amikor hazaértem, akkor rájöttem, hogy a kulcsot bent hagytam a melóhelyen... Ja és nyilván pisilnem is kellett, mert a melóhelyen indulásnál úgy voltam, hogy majd otthon megyek WC-re..
Azt már nem is írom, hogy az M1-en természetesen megint araszolni kellett 1-esben csomó ideig, meg ilyen apróságok.. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen mosógépem, és gondoltam kipróbálom az időzítő funkciót, hogy kb. mire hazaérek, ki legyen mosva. Reggel beraktam a ruhákat, betöltöttem az öblítőt és folyékony(!) mosószert, majd elindítottam. (Vagyis majd kb. 4-5 óra múlva indul el..)
Viszont hogy beértem a melóhelyre, eszembe jutott, hogy lehet nem volt annyira jó ötlet, mert 6 órát vár indulásig, és kérdés, hogy addig a folyékony mosószer nem "folyik el"? Szóval nehogy az legyen, hogy mikor elindul a gép, a mosás résznél kvázi csak vizet fog tudni benyomni, és nem lesz normálisan kimosva. Ráadásul pont fehérneműket mos.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged