- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Szárítógépet melyiket érdemes megvenni? Nem jelölnék meg értékhatárt, inkább úgy írom, hogy a legolcsóbb amit már érdemes megvenni
A szárítógép téma nagyon kiesik az érdeklődési körömből. A fontos az, hogy ne kelljen cső, amit ki kell vezetni a szabadba
-
válasz
b4lukapitany #87748 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, ha nem volt még ilyened, akkor a felső kategóriából válassz, ami tuti nem okoz csalódást. Én 2017-ben próbáltam szárítót, de egy csomo ruha jól összement. Azóta sem érzem, hogy 1 fillért is adnék szárítógépért. Pedig gondolom, hogy azért mostanra vannak jók
Ugyan ez a helyzet a mosogató gépekkel is. Most volt komplett felújjítás, párom kérdezte, hogy kell e mosogatógép, de nemet mondtam. Igaz nem sokan vagyunk a háztartásban, szóval elmosogatok én
-
válasz
Silent77 #87744 üzenetére
Igen, picit nehéz azt érzem. De szerintem barátok leszünk, jónak tünik, bár kb 10 percet használtam eddig
Lehet venni kéne egy tartalék akkut, de azt egyelőre nem találok. Most várom, hogy feltöltsön teljesen, de nem vagyok benne biztos, hogy a full clean-t bírni fogja. 130nm, 1 macska és 2 kutya
-
Sziasztok. Álló porszívót keresnék én is, persze Dyson jön szembe először
Annyit nem szánnék rá. Van ajánlott, ami tényleg jó is 100-120K körül? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged