- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
[link]
Hali. Zanussi sütők mennyire megbízhatóak? A fenti típus lett kinezve. Ebben szinte semmi extra funkció nincs. Esetleg ismer vki jobbat 60 k körül? -
Gyick
őstag
Udv!
100-120 ezer környékén milyen hűtőszekrény ajánlott ami alúlfagyasztós?
-
Gyick
őstag
Mi két hete vettünk ilyet (+5 év garival) [link] Ebből egy 4*2,5 kábel jön ki,az elektromos sütőnkből(Miele h316) meg egy 5*2,5-es kábel,nyilvan aminek kell a 3 fázis az nem lehet dugvillás sztem.
Na most nekünk nem szakszerviz kötötte be olyankor mit csináljak ha esetleg elromlik?
-
Gyick
őstag
a kezpanel meg a munkalap közt 0,5cm van még annyi hogy a mosogatógép van mellette aminél van 1,5cm hézag a tetjénél mert nem beépithetős hanem csak sima tető nélkül talán arra is tud kimenni a hő.De azért majd pár hét használat után kikapom megnézni hogy minden rendben van-e hátul..köszi
-
Gyick
őstag
Az a butor elem amibe raktuk az nem zárt mert a falnak nem ér neki a faltól van egy jó 5 cm de ugye felette van a munkalap ill az indukciós lap.Amugy régebbi miele meg ahogy néztem üveggyapottal belül le van szigetelve csak anyám mondta hogy bekapcsolta a grillt és vmi göz/füst jött ki belüle az ajtó felett
-
Gyick
őstag
hi!
A beépithető sütőkből hátul ill az alján mekkora hő jön ki?Azért kérdezem mert ugy raktuk be hogy alá került a doboz amiben a vezetékek vannak ill van egy konnektor is ott ráadásul a mosogatógép csövei is alatta mennek el egy 10cm-el
-
Gyick
őstag
Na meg lett véve a mosógatóép Bosch SMS40E32EU(+5év gar) lett végül 83k volt meg van valami akció hogy a bosch oldalán valami számot be kell irni és 10k-t visszaküldenek.A fözőlap meg hétfőn jön meg.
kérdés:a konyhában nincs kiállás külön a mosogatógépnek amin a vizet kapja.A csaphoz kellene vmi elosztó féleség annak mi a neve hogy keresek rá?
-
Gyick
őstag
lelkileg megállapodtam a zanussi fözőlapnál..
mosogatógép: a konyhabutor 82,5 cm magas(erre megy mégh a munkalap) ezt a gépet [link] néztem ki szerintetek ennek a tetejét le lehet szerelni hogy bemenjen a lap alá?(ez 85cm magas)
beépithetőt nem akarok venni.. -
Gyick
őstag
válasz
neduddki #8167 üzenetére
mondjuk ennél is 21cmes a fözözóna csak ennél az összes nem csak az első.Lemértem itthon az edényeket olyan 25cm körül van pár meg van egy hatalmas 35cm-es amben anyám lekvárt szokott főzni.de ez 149k a másik meg 70k elég nagy a diff.Olyat nem tudom lehet-e hogy ha rálog a másikra akkor bekapcsolni azt is?
-
Gyick
őstag
válasz
neduddki #8150 üzenetére
60 cm-nél nem nagyon látok nagyobb indukciós lapot még a nagyon drágák közt se...
kérdés:ezeknek a bal első fözözonája 21cm-es mi van ha mondjuk egy 30 cm átmérüjő lábost teszek rá?Azzal is jó ugye?nem föztem soha ilyen lappal azért kérdezemeuronicsban találtam olcsobbért [link]
-
Gyick
őstag
válasz
csemberlen #8147 üzenetére
nálunk van 3 fázis csak még régi vezeték.jövő héten jön a villanyszerelő áthúzni
-
Gyick
őstag
üdv!
konyhafelújítás előtt állunk most lesz vásárolva egy főzőlap meg egy mosogatógép.Aiz indukciós lapokról mi a vélemyény?esetleg konkrétan ez a tipus van vkinek?[link]
Mosogatógépből van most amolyan "best buy" 12 teritékes?
-
Gyick
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni mosógép ügyben?
Az a helyzet hogy szétszedtem a mosógépet..illetve csak kiszedtem az alján a szivattyút mert az a cső ami megy bele tele volt pénzérmével és nem centrifugázott normálisan(8db érmét szedtem ki amúgy)
Csak az a probléma hogy ezóta elkezd mosni és nem vált programot vagy nem tudom de nem áll el a víz mikor engedi bele.Volt hogy már az öblögögető adagolon ömlött ki a víz..
Valamit nem jól raktam össze esetleg?Vagy történt valami akkor mikor az oldalára forditottam?
Valakinek lene vmi ötlete?Nem egy mai darab Gorenje wa 401h típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged