- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Sziasztok!
Van esetleg másnak is hasonló gépe? AEG Series 6000, szerintem brutális ami rázkódást/zörgést leművel. Kb 11 hónapos a gép, kiszinteztem normálisan. Ha nincs a tetején semmi, akkor is zörög, az oldallaphoz támasztott bútorlap csak szemléltetésnek maradt ott a videó erejéig. Dobrögzítőket természetesen kivettem
Tudom hogy 1400-on pörög, de na, majd ledobja magáról a bundáját igyekezetében.
Ezek tényleg ilyen hokik?Köszi
[link] -
RWD
tag
Mikróból ezeket néztem:
[Samsung1]
[Samsung2]
[Whirlpool - ha jól hallottam, mikróból még szabad Whirlpoolt venni]
[Bosch1]
[Bosch2]
Alapból inoxot keresünk, de mivel maga az "üveg" úgy is fekete, és alig van színezett felület ezeken, fekete is jöhet. Sütővel ugyanaz az elmélet.
Annak marhán örülnék ha találnék olyan sütő-mikró kombót (egymás felett lesznek beépítve), ahol mindkét készülék kijelzője fehéres árnyattal világít. Tudom ez egy elég f@sz kritérium, de vállalom
Amúgy mikró szempontból csak a fent vázolt űrméret/tányérméret a lényeges mutató.
Egyik kedves rokonom szerint a Samukra kevesebb panasz van mint a Boschokra (mikró kategóriában, szigorúan!), de gondoltam azért körbekérdezek máshol is.
Igazából akkor fizetnénk 2x annyit egy Boschért, ha majdnem annyival minőségibb/tartósabb lenne mint a Samu. De gyanítom ez hiú ábránd (?).
Van egy 4-5 éves szabadonálló Samsung GE732K-S mikrónk, abban tavaly kellett magnetront cserélni, amúgy nincs vele bajom...még. Kopp kopp kopp. -
RWD
tag
Sziasztok!
Beépíthető mikrót keresünk, vannak esetleg kimondottan ajánlott vagy messzire kerülendő modellek? Tudom, örüljünk ha 4-5 évet elmegy a cucc.
Max 150 ezerig mozognánk, a beugró Samsungok 70-80 körül kezdődnek ha jól láttam.
Melegítünk és kiolvasztunk a mikróban, semmi extra. Annyi mániánk van, hogy férjen bele az ikeás lapostányér. Ez utóbbit a mostani szabadonálló Samunk tudja is, kb 30-as forgótányérral. De ahogy néztem a beépíthetők ezt a paramétert bőven tudják.
Köszi! -
RWD
tag
Sziasztok!
Házfelújítás alatt vagyunk, kezd egyre "égetőbb" problémává válni a konyhai berendezések vásárlása. Fogyasztói társadalom van, tudom, de azért nem bánom ha pár nyugodt évet kapunk a pénzünkért.
Keresett eszközök
-beépíthető mikró (minimum 20l, fekete szín)
-beépíthető sütő (minimum 70l, pirolitikus öntisztításra szavaznék [de meggyőzhető vagyok], fekete szín, normál 60 széles)
-indukciós főzőlap (minimum 4db főzőterülettel, vagy mi a gyász a neve, normál 60 széles)
-páraelszívó (normál 60 széles, kihúzós, bár volt aki ellenezte a kihúzós verziót)
-ez lehet offtopik, de gránit mosogatótálcára is szükségünk lesz. Nem tudom itt van-e értelme a 100 ezer bruttó körül mozgó Blancot megvenni. Találtam 50 ezer bruttó körül más márkanév alatt, 2x annyi garival, lol.
Mikrónál olyan bruttó 100 ezernél húznám meg a határt, sütőnél nagyon max 200, de jobban esne a 150 környéke. Főzőlapról pukim sincs, ha jól láttam 90-150 ezer között már akad ez-az. Elszívót passzolom, azokat nem nézegettem még.
Bosch, Samsung vonal jött szembe eddig főleg. Ha a mikró és a sütő egy márka alatt fut az nem hátrány (dizájn, egymás felett/alatt lesznek beépítve), a többi ketyere nem baj ha eltér márkában.
Nem vagyok márka fétises, alapból kerültem volna anno a Samukat, viszont pl a mikrónk pont Samu, kb 5 éves, és egy magnetron cserét leszámítva teljesen jó. Hűtő szintén Samu, semmi baja (kopp kopp), 4 éves. Mosógép AEG, fél éves, ajánlott márka volt, de nem győzött meg (hangos, rázkódik -ki van szintezve-, nem túl meggyőző). Bosch gépeket sokan dicsérik, nyitnék arrafele is akár. Igazából a jó ár-érték arányt keressük, a fincy fancy wifis szemfényvesztések nem érdekelnek (klímánk is egy "alap" Daikin Sensira, bár az se made in japan már, szóval majdnem mindegy)
Szóval vegyek amit gondolok, mi?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest