- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Egy láma kérdéssel érkezem.
Sosem volt mosogatógépünk, azonban most albérletbe költözünk, ahol van beépített mosogtatógép. Mivel új építésű a lakás, így még sosem volt használva a gép, mi fogjuk először használni. Azon kívül, hogy Bosch, nem tudok róla semmit, mert nem láttam még a típusát, szóval nincs hozzá használati utasításom se.
Van bármilyen javasolt teendő az első használat előtt? Vagy ne gondoljam túl és toljam bele az edényeket?
Köszi előre is!
-
kerxy
őstag
Rápróbálok mit szólnak hozzá. Amúgy ez egy mosószárító, és elég sok gondunk volt a szárító részével már. Alapból teljesen jól szárít, de az utóbbi pár évben rendszeres volt hogy olyan hangot adott ki szárításkor mintha épp leégne, és olyankor nem is szárított. Már 5x volt itt szerelő, legutóbb csak annyit mondott, hogy túl sok ruhát teszünk bele (4 kg a szárítási kapacitás). Ez amúgy nem volt igaz, mert a mosás után kivettük a felét...Utána kipróbáltam egy darab farmernadrággal, akkor is csinálta... Szóval amúgy sem bánnám, hogyha csereutalványt kapnánk.
-
kerxy
őstag
Köszi a mosogatógép por/tabletta/kapszula tippeket.
Nem tudom mi számít majd jó árnak, de a jövő heti Glamour napokon hátha le lehet csapni kedvezményesen mondjuk a Jar Platinumra.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Ha már mosogatógép téma: sosem volt mosogatógépünk, egy hónap múlva viszont átmenetileg albérletbe megyünk, ahol van mosogatógép.
Kinek melyik mosogatógép tabletta vált be leginkább ár-érték arányban?
Bestbuy topikba nem merem bedobni a kérdést, mert nagy a szigor
Előre is köszi!
-
kerxy
őstag
válasz
BB9000 #50074 üzenetére
Én BF körül rendeltem egy főzőlapot és sütőt, úgy hogy nem sürgős, december eleje volt a szállítás. Végül tologatták, elvileg ma hozták volna.
Ma kaptam tőlük egy e-mailt, hogy sérülten érkezett a termék, ezért újat rendeltek, mától három nap. Nekem ráér, mert összesen 20e Ft-tal olcsóbb a mostani legolcsóbbhoz képest. Különben morcos lennék. -
kerxy
őstag
válasz
peppe79 #50055 üzenetére
Köszi, végül akkor ez lesz: https://www.arukereso.hu/paraelszivo-c3873/gorenje/bhp623e13x-60cm-p309495715/
-
kerxy
őstag
válasz
peppe79 #50051 üzenetére
Köszi, és típusra, kürtős vagy teleszkópos?
Az IKEA MATTRADITION-on kívül az AEG DPB5650M és az AEG DBB4650M modelleknek is 150-es kivezetése van, de hogy milyen típus legyen arról abszolút nincs ötletem.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Konyhába való szagelszívóval kapcsolatban lenne kérdésem. Mennyire vállalhatóak a kihúzható modellek a kürtősökkel szemben? Tök új konyhába lenne, ami egyébként nem túl nagy (6nm), de nincs velük tapasztalatom egyáltalán.
Amiket eddig néztem:
Electrolux LFP316S 60cm kihúzható (30k)
Electrolux LFC316X 60cm kürtős (30k)
IKEA MATTRADITION kürtős (55k)Előre is köszi!
-
kerxy
őstag
válasz
stickermajom #49965 üzenetére
Én mosó-szárítót vettem, de az itt nem ajánlott (AEG L7WBG68W)
Sajna kicsi a fürdő, ráadásul tetőteres, szóval nem játszik a rakjuk egymásra dolog.
-
kerxy
őstag
válasz
stickermajom #49961 üzenetére
Én ugyan ezt csináltam, glamourban megvettem, január végéig a szoba közepén áll. még így is megérte: azóta sem volt olyan olcsó, plusz így van 4 év garim.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Januárban beköltözünk új lakásunkba, ezzel kapcsolatban a következőt kérdezném. Minden cuccot most vettünk újonnan: AEG mosó-szárítógép, BOSCH hűtő, ELUX beépíthető sütő, AEG beépíthető indukciós főzőlap, IKEA konyhai elszívó.
Jól sejtem, hogy utóbbi kettőnél követelmény csak a garanciához, hogy szakember helyezze üzembe?
Köszi előre is!
-
kerxy
őstag
válasz
albiosz #48430 üzenetére
Sziasztok!
Én is pont ezt akartam kérdezni. Kinéztem két sütőt, melyik az ajánlottabb?
Az IKEA-sra 5 év gari van, de sehol nem látom, hogy pirolitikus-e.https://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60411720/
https://beepitheto-suto.arukereso.hu/electrolux/eoc3430eox-p334180326/ -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyen vagyok a kérdéssel. Ma bedoglott whirlpool hűtőnk (2 és fél éves volt...). Helyette szeretnénk 100 körül egy újat, ez a hűtő ajánlott? Vagy ilyen árban esetleg van jobb?
Köszi előre is!
-
kerxy
őstag
Erre esetleg valaki? Továbbra is halk hűtőt keresnék 150k-ig
Úgy látom a tudatosvasarlo oldalon kijött egy teszt hűtőkhöz, viszont elő kell fizetni, hogy meg lehessen nézni: https://tudatosvasarlo.hu/cikk/teszt-hutoszekreny-fagyaszto. Valakinek van esetleg hozzá usere?
-
kerxy
őstag
jogos!
Ezzel van esetleg valakinek tapasztalta? Értékelésben viszonylag csendesnek írják, valamint 5 év gari van rá: https://www.arukereso.hu/hutoszekreny-fagyaszto-c3168/bosch/kgn36nl3a-p367566159/#
-
kerxy
őstag
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Szeptember végén új helyre költözöm, ahol - helyhiány miatt - szükségem lenne egy mosó-szárító gépre. Tudom, hogy ez itt annyira nem ajánlott, de ha mégis azt vennék melyik a legjobb ár-érték arányban?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- Profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest