-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
valamennyire ontopic: háztartási gépeknél ha a HDT szállítja, náluk nem frissül a tracking azonnal?
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
ha nem aquastop-os egy mosógép, utólag csőcserével orvosolható ez? vagy kell ahhoz a gépen is előkészítettség?
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
mosógépből van most bármilyen akció, ami egy ~150k körüli gépnél 2 évnél több garit ad?
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #67536 üzenetére
Vegul megrendeltem, kinai kompresszor, de GMCC PZ80H1W van benne, 55g R600a kozeggel.
-
Mr.Csizmás
titán
midea hűtőkről mit gondoltok? [MIDEA MDRB470MGE28T]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #67119 üzenetére
up
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
hűtőt kellene néznem ikea konyhába, a következő feltételekkel: magasság 170 cm (kb., szekrény van felette), szélesség 57 cm max. talán előny, ha inverteres, és a lényeg, hogy a fagyasztó legyen normális méretű (nem az a pici, ahova beteszek két polcra pár zacskó mirelitet és teli)
ár nem annyira tényező, ÁK alapján úgyis 140-150-ig láttam ilyeneket.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
mit tudtok javasolni, ha hűtőt kifejezetten méretre kell venni? kb. 169cm magas, 59 széles helyre kéne betuszkolni, kombit. ár nem érdekes, sárgulós tizenéves gorenjét kell cserélni.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
vettem egy mikrót, a 8. képen látható lapka mi célt szolgál?
csak kíváncsi vagyok. [link]
-
Mr.Csizmás
titán
nem a minőség, az árazás. pl. a 8-10-14k-s négyzetes grillserpenyőkkel egyenértékű az ikeás grilla 4-5k-ért. persze itt is vannak bestbuyabb cuccok, pl a késeket akcióban sokszor bolhapiaci áron lehet venni.
illetve a gépek között is vannak kiváló ár/érték arányúak (tegnap vettem egy CG2050-t 15e-ért)
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
H&C-ben érdemes porszívót venni? camponás nyitási akció, listaár -40%. [link] (tehát áthúzott ár szorozva 0,6x)
új lakásba kellene egy kicsi, porzsák v nélküli...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Csabroncka #35805 üzenetére
Hűtő: ne kínai kompis legyen
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lostprophet #35694 üzenetére
ruhaszösz
a mi Bosch-unk gépkönyve szerint a sima öblítés-mosás programra forgatva a tárcsát és elindítva üresen, némi mosószerrel kitakarítja az ilyet. (vszeg nálatok is van ilyen opció a könyvben)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Peterhappy #35136 üzenetére
esetleg érdemes beszkennelni/lemásolni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Peterhappy #34968 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Peterhappy #34961 üzenetére
nem is az én bajom, hanem anyám idegesít vele napok óta,
- a boltban KELL lennie ilyen csomagnak
- ez jár a hűtőhöz
- vissza kell menni a boltba
stb...persze minden új háztartásigépnél eljátssza ezt, a bosch mosógépnél az volt a fő indoka, hogy az elöltöltőshöz le kell hajolni
-
Mr.Csizmás
titán
olyankor mi van, ha:
- elhoztam egy hűtőt az MM-ből HGCS-vel
- utolsó darab volt
- mint kiderült az utolsó országosan isnincs meg az ajtóátszerelős alkatrészcsomag...namármost mekkora valószínűsége lehet, hogy az üzletben van? vagy kezdjem rögtön a szervizzel?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gabor9991 #34884 üzenetére
az edigitalt azok a hülyék tartják életben, akik képesek 20 percet állni egy sorszámmal, hogy megkérdezzék a boltban, hogy van-e samsung töltő/stb. random gyakori cucc...meg akiknek a tech cuccok boltja kimerül a media-electroworld-edigital háromszögben. ja meg a 10 évvel ezelőtti dicsőségéből, amikor a WC papírra is kamatmentes részletet lehetett kérni valamelyik brókercéggel karöltve.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
HGCS program boltos táblázatában láttam tescokat is
ezek szerint ott is elfogadják?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Csabroncka #34779 üzenetére
a hifis rosszabb
-
Mr.Csizmás
titán
Media Markt határ út jelentés, #europark #shopmark
hűtő HGCS-t akartam intézni. na azt nem lehet már ott, mert megszűnik a bolt, és vele az ügyintézős account is, ergo nem tudják lezárni.
ellenben elég jó outlet akciók vannak a nagy háztartási gépekre, 150 -> 120k, meg úgy csomó minden ÁK ár alatt ~10%-al legalább. hűtőkről dobok képet is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bigemperor #34127 üzenetére
beépíthető cuccokban van ikeás. főzőlap, mosogatógép tuti, és elv. ajánlott is.
-
Mr.Csizmás
titán
"legjobb"
@ribarszki
Szarajevóban a sörgyár 7 forrásra épült.
btw. a vízminőséget szigorúbban szabályozzák, mint a fogyasztóit, lásd 1516 Reinheitsgebot.
-
Mr.Csizmás
titán
QQ:
HGCS-ben sikerült A++-t megpályázni. Mutter vmi AEG-et akar, "merazjó", szerintem meg:
melyik gép az, ami:
- felülfagyasztós
- nofrost
- A++
stb. bestbuy lenne. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Ferike81 #33524 üzenetére
60 év alatt csak kitalálták már, hogy milyen anyagokhoz milyen mosási módszer kell, kb. minden értelmes programos gép tudja, max az olcsókon spórolnak 1-2-vel, hogy vegye a paraszt a drágábbat. ja meg a marketing bullshit, ecodrive, extra kíméletes, stb. de az egész arról szól hogy variálunk a fizikai tényezőkkel, elég a marketing mögé nézni.
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
soultrapp #33147 üzenetére
ikea lagan? 12 teríték, 4 programme.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BB9000 #33019 üzenetére
inkább a környezeti és energiatényezők miatt, inkább vegyen egy takarékosabb újat. offtopic, de ugyanebbe a szabályzási irányvonalba tartozik, hogy az átlag magyar autós a német nagyvárosok többségébe be se hajthat már bünti nélkül, mert olyan kategóriába tartozik az euro-normája. (mondjuk amíg szeméttel meg ronggyal fűtenek sok helyen, addig nincs hova szabályozni a szállópor témát...)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Beni2360 #33014 üzenetére
lehet nem hiszed el, de ha csak egy evőkanálnyi olaj eltávozna belőle, akkor az is már látványos lenne, főleg ha világos padlód van
nem lehet hogy a bimetall vacakol? erősebbre tekerve nem melegít az elvárt mértékben?
(#33016) Beni2360 inkább a bimetall kapcsol hamarabb.
-
Mr.Csizmás
titán
QQ: HGCS programban ki lett nézve XYZ hűtőgép, 3+-os, be lett írva a pályázatba. ha jól emlékszem, a legtöbb helyen lehet mást is betenni, csak az energiatakarékosságnak kell stimmelnie? (vagy több, ha lehetséges)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Csabroncka #32818 üzenetére
attól a Ptk. szerinti törvények vonatkoznak rá, ami röviden az eredeti állapot helyreállítása = működjön a gép: A szavatosság, jótállás és garancia fogalmai
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Imurai #32767 üzenetére
"beszerelés"
- kiszeded a belsejéből a könyvet, vízcsövet
- dobrögzítők kiszedése, 4 csavar, fedőbütykök behelyezése
- elhelyezés
- vízcső feltekerése a gépre, és csőcsonkra
- szennyvízcső elhelyezése
- kiszintezés2 emberrel 1 óra alatt megvan, mai tapasztalat. manual alapján elrontani se lehet.
elszállítás: nálunk a futár Dezsőék megkérdezték, hogy elvigyék-e.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cadgers #32760 üzenetére
szerintem az egyszerű használat lenne ez esetben mérvadó, a fogyasztás egy átlagos adat a mai súlyautomatikás gépeknél. a helyedben sok gari lenne az első szempont, utána az egyszerű kezelhetőség, pl. hi-res képek, vagy youtube teszt alapján melyiken van nagyobb kijelzőpanel, stb. elnézve a kínálatot, 100-150k környékén nem lehet csodát tenni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cadgers #32758 üzenetére
én is 100k környékén nézelődtem, ezek alapján tudsz válogatni kb.
- garanciára hosszabbító akció
- minél több program / letölthető wifin, nfc-n
- inverteres motor (motorgari mindegy kb. mert úgyse romlik el elsőnek = bullshit reklám)
- 1000+ centrifuga
- egyéb "extrák", mint időzítő, fém nyitófül, stb.ezeken kívül ugyanaz az ergya lemezkuckó az összes szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest