- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
"Tegyük el valami viccesbe" jeligére:
Elhúztam a hűtőt, hogy megnézzem, amit javasoltál. Végig taperoltam a hátsó bordát, hogy megkeressem a hibát, mikor feltűnt, hogy egy sok éve eltört pohár szilánkjai vannak a hűtő alatt.
Valószínűleg úgy mozoghattak, hogy mikor beindult a kompresszor, pont úgy voltak a szilánkok, hogy a rezgés által létrehozták azt a csörömpölő hangot, amit hallottam.Mindenesetre, most a hűtő visszanyerte régi hangját.
Így vagy úgy, de köszönöm a tippet!
-
Arnold2
őstag
Sziasztok!
Legelőször is BUÉK!
Segítségeteket / tanácsotokat szeretném kérni.
Van egy közel 8 éves Samsung RL43TJCIH kombi hűtőnk (felül hűtő, alul fagyó). Eddig teljesen jól működött, de közel két hete (feltételezem, hogy) a kompresszor csörömpölő hangod ad ki ha el kezd hűteni. Ha kézzel megtámasztom a hűtőt akkor a csörömpölő hang abba marad illetve jelentősen tompul.
Van valami ötletetek, hogy kb mi lehet ez, illetve, hogy mennyibe fog ez nekem kerülni?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Arnold2
őstag
Hű a villanyszerelőm hozta, valahonnan. Ha jól tudom akkor Csepelen vette egy ilyen tematikájú kereskedésben, valahol a II. Rákóczi Ferenc úton.
Hétköznap ha nem felejtem el megkérdezhetem. Ez egy nagyobb kereskedés pl onnan vannak a lámpáim is.Tudom nem sokat segítettem, de hétköznap megpróbálom elérni a villanyszerelőt és megkérdezem :S
Ill ha gondolod akkor a belsejéről készíthetek képet, a falról viszont már nem szerelném le
-
Arnold2
őstag
A képeken annyira nem látszik jól, de a mosógép két oldalán végig felfekszik a bútorra. Egy mm sincs, hogy jobbra-balra dőljön. Így ahogy írtad nagyon nem tud lendületet szerezni, hogy nekiütődjön a szekrénynek.
Maximum együtt rezeg vele. És ettől tartok egy picit.
Az asztalosom, mondta, hogy az új mosógépeknél nem egyből küldi meg 1000 fordulattal per perc a centrifugát hanem fokozatosan gyorsít, így a nekünk kellő használat mellett több mint valószínű, hogy nem lesz gond.Szombaton jön a szaki beszerelni majd be is teszek egy adag ruhát mosásra és meglátjuk mi lesz.
Köszönöm mindenkinek a tippeket. Majd megírom, hogy egyben maradt e a bútor vagy sem
DeFranco: Most láttam csak az aláírásod. Ilyen szofisztikátlan és ötletesen még nem Rickroll-oltak.
-
Arnold2
őstag
válasz
DeFranco #6564 üzenetére
A képek:
[link] Picit csalóka a kép, úgy látszik mint ha lenne hely, de a fiók oldalánál szélesebb a szekrény.
[link] Felül másfél ujjnyi hely van.
[link] Talán itt látszik milyen szoros is a szitu. Ugyan ez van a másik oldalon is.A masina nincs teljesen betolva lévén hogy még nincs bekötve és nem akartam beszuszakolni, hogy majd ki kelljen venni a bekötéshez. De hátul van hely a csöveknek.
-
Arnold2
őstag
válasz
DeFranco #6568 üzenetére
Közben beszéltem az asztalossal. Azt tanácsolta, hogy először mindenképp kössem be a mosógépet és adjunk neki egy két próbamenetet.
Ő szerinte szétverni a bútort nem fogja (ő keze munkája és szerény véleményem szerint minőségi melót tett le az "asztalra" haha) max a rázkódástól idegesítőbb lesz (pl evőeszközök csörömpölése). Nem meri 100%-ra állítani, de ha feltétlen kell akkor lehet karcsúsítani a dolgon, de a nélkül butaság lenne, hogy nem próbáltam ki legalább 1-2*.
Mindenesetre azért este teszek ide képet, szeretnék több forrásból tájékozódni, mielőtt szétvágom a bútorom.
Álljon itt tanulságul Arnold esete: sose centizd ki. Ha mégis síkosíts!!
-
Arnold2
őstag
válasz
DeFranco #6566 üzenetére
Saját terveim és "előrelátó" méretezésem alapján készítettem el nekem egy asztalos.
Mivel nincs lehetetlen (), így lehet faragni a bútoron, de nem lesz olcsó
:S
Ahogy nézem egy olyan +5e ft, ha hozzá kell nyúlni a bútorhoz, de gondolom jobban járok ezzel, mint ha a mosógép szétveri az egészet. -
Arnold2
őstag
Sziasztok!
Hétvégén vásároltam egy Samsung WF60F4E0W0W/LE Eco Bubble mosógépet.
Sajna annó mikor a konyhabútort készítettem pontosan akkora méretett hagyattam ki amibe pl ez a mosógép hajszál híján de belefér (egy papírlapot nem tudnék a bútor és a mosógép közé csúsztatni, csak a két oldalán felül és hátul van hely).A kézikönyvben írják hogy legalább 2,5 cm-t kéne kihagyjak a bútor és a mosógép között.
Az a kérdésem, hogy mennyire gond ez, hogy ilyen passzentosan fér csak be a helyére? Hosszú távon szétrázza a bútort, esetleg magában a mosógépben is keletkezhet kár? Esetleg le szabad vennem a külső fém burkot, hogy úgy nyerjek pár millimétert?
Legénylakásban van a kis Samu s kb ha két hetente be lesz üzemelve akkor sokat is mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged