- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ЯΞNΞGΔT #47400 üzenetére
amúgy jó, hogy szóba jött a téma, mert hétvégén kötöttük be az új kombinált tűzhelyet, aminek 2.5-2.7kwh a max fogyasztása és találtam egy kört, amire egyelőre csak egy mennyezeti lámpa volt kötve... innen elágaztattuk és külön húztam neki kábelcsatornában egy dedikált 220as vezetéket, valamint konnektort...
mármost ha megy a mosógép (nem találtam infót, de ez is megeheti a maga 1kwh-ját biztos), mosogatógép (legyen szintén 1kwh), tűzhelyben sütünk (nem maxon: így legyen 2kwh), valamint mikrózunk 0.7kwh-val akkor ez 4.7kwh, amire ráduplázhat a szárítógép... arról nem is beszélve, hogy hűtő, fagyasztó, tv, egyéb apróságok... ott vagyunk, hogy 10kwh, amire a 32a-s főmegszakító kicsi
-
ribarszki
őstag
válasz
ЯΞNΞGΔT #36988 üzenetére
Ha jár hozzá a parketta fej is, (képen van, leírásban nincs) akkor nagyon-nagyon erős ajánlat! Mondhatni best-buy.
Update: Most néztem, a hivatalos leírás szerint ehhez a géphez nem jár parkettTwister fej. Azért kérdezz rá.. engem is érdekel. Írhatnál privátot ha válaszolnak. -
Cyrin
addikt
válasz
ЯΞNΞGΔT #35301 üzenetére
Még annyit a géphez, hogy csendes. Anyámnak ugyanez a modell van de eggyel régebbi kiadás, még a kerek gombos, és az sokkal hangosabb.
Köszi a leírást, nekem is ez van, most is kipróbáltam, nyomom a program gombot bekapcsolás után, mint süket a csengőt, de nem történik semmi...
Még arra tudok gondolni, hogy addig lehetett beállítani amíg nem volt benne só még víz, még az elején...
-
BB9000
senior tag
válasz
ЯΞNΞGΔT #35281 üzenetére
Nálunk most Gorenje mosogatógép van. Nem a kedvenc márkám, de beépíthető kellett és ez volt a legolcsóbb: 75K akcióban.
Alapjában véve nincs sok gond vele csak néhány apróságok:
* A felső kosár nagyon lent van. Emiatt a nagyobb edényeket nem tudom alulra betenni, csak felülre. Gondolnánk, hogy mindegy, de nem az, mert a poharakat csak felülre tudom pakolni de ott mindig kevés a hely. Más gépeknél ilyen gond nem volt.
* Bekapcsoláskor mindig az ECO programra áll rá, 5 ször meg kell nyomnom a programválasztó gombot a normál programhoz. Miért nem tudja megjegyezni az utolsó beállított programot? Bosszantó apróság.
* Az Eco program a már tiszta edények elöblítésére jó, a piszkos edényeket nem mosogatja el tisztára. Egyszer próbáltuk, azóta sose használtuk. Csak azért kell egy ilyen program a gépbe, hogy megkaphassa az A+ energiaosztályt. Egyébként felesleges. Ez lehet, hogy minden mai gépre igaz.
* Többször előfordult, hogy az evőeszköztartóból 2 mm-t lelógott egy evőeszköz és emiatt megakadt az alsó forgó kar. Ez más mosogatógépeknél nem jellemző. A felső is nagyon könnyen megakad, ha pl. egy merőkanál szára picit lejjebb kerülne. Nagyon figyelek a pakolásra és minden mosogatás kezdetén ellenőrzöm mindkét forgó kar mozgását. Mindezt azért van így, mert túl közelre tették a forgó karokat a kosarakhoz. 1 mm van csak közöttük. Bosszantó apróság.Verdikt: Ha a fenti apró problémákkal együtt tudsz élni, akkor ajánlott vétel, ha nem, akkor inkább a Bosch-t ajánlanám.
-
-
Corsa02
őstag
válasz
ЯΞNΞGΔT #35281 üzenetére
Nálam pont fordítva volt, egy bosch 4 évet ment el, közben 3x javitották, ebből 2x garanciában, 1x fizetősen! Most fél éve Gorenje van, én nagyon elégedett vagyok vele, szépen és halkan mosogat, főleg a mosogatás utáni ajtókinyitás egy nagy segítség. Én tudom ajánlani, nekem ez van: GV64160
-
Peterhappy
őstag
válasz
ЯΞNΞGΔT #35256 üzenetére
A FOX sütő az érintőgombok miatt kellene? Vesd össze a többi Electrolux készülékkel. ITT találsz 2+1 alternatívát, pl. a 6631-t is. A Bosch egy kicsit kisebb.
+bazsimano:
AEG és Electrolux készülékekre ki lehet terjeszteni a garanciát 5 évre. (az pedig más kérdés, a kiterjesztett garancia keretein belül mit vállalnak be és mit nem...), de pl. az Euronicsnél (szerintem a többi hasonszőrű cégnél is) vannak saját kiterjesztett garanciáik, így azt pl. rá tudod húzni egy Bosch készülékre is. Megdobja az árat, de ha csak az 5 év garancia szólna a másik készülék mellett, ezt jó, ha tudod/tudjátok. -
neduddki
nagyúr
válasz
ЯΞNΞGΔT #8297 üzenetére
I!
tovabbfejlesztett dob lasd plus es gyorsabb centrifuga, +3kpt sman meger
ja de szipen elballagtunk +50%ig:- )))udv
neduddki
mod: c_hp: a hidegvizes mosassal voigyaz mert az inteligencs mosoporok ossze szoktak gyunni beszigetni a tobbreegu wc papirra nemi dugulast okozva /monda tavajj a szaki/
ojjan szipen mondod, orom nezni hogy mijjen szipen hatot Rad az okitas:- )))
-
concret_hp
addikt
válasz
ЯΞNΞGΔT #8297 üzenetére
nem tudom, nekem 75270FL van, 1 éve vettme, ez volt a legutolsó darab szerintem, mert 1 hét múlva már nem lehetett kapni
alapból 5 év garival adták ezt, szóval nem volt opció + pénzért.
a középső számjegy 2 v 4 közt azt hiszem az a különbség, hoyg 1200 v 1400 a centrifuga, de én mondjuk 1000-n szoktam pörgetni csaktöbbi kódolást nem tudom
van 1 órás hidegvizes program, ha nem full koszosak a ruhák szinte csak azt használom, teljesen jó
(nem akarlak rábeszélni amúgy, az hogy nekem bejött, nem jelenti azt, hoyg a többi ne lenne jó
az egészből szerintme a protex dob az ami tényleg nagy okosság
de gondolom lassan az összes gyártónak vna ilyesmi megoldása )
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
ЯΞNΞGΔT #8274 üzenetére
HI!
"az Electroluxtól félek kicsit, tudván, hogy olasz," + Acef "Zanussi Electrolux AEG / testvérek, Olasz." marmn t mi olasz? olaszban is van gya v. mire teccenk fondolni???
amugy ha mosogep akkor olvashattad korabban inverter motor + spec dob elux zleng: inverter+protec, b-s: vario- de 100k-ert nem fox ijjet kapniudv
neduddki
-
Acef
addikt
válasz
ЯΞNΞGΔT #8274 üzenetére
Zanussi Electrolux AEG / testvérek, Olasz.
Zanussi keskenyt ne. Elx, AEG o.k. lehet, de a keskenyben nagyon kicsi a dob. (ne a súlyt nézd, hanem a térfogatot)Bosch Siemens testvérek, a drága a jó (100+).
Lg Koreai
DD: nem ettől csendes, inkább csak a szénkefe hiánya miatt, de az sem sokat jelent.Samsung Koreai
EcoBubble: valamivel takarékosabb, de nem sokkal.Ebben a kategóriában (keskeny 100 körül)
LG, vagy Sams. ár/érték többnyire O.K., 1200-es fordulatú, digit gépet nézzél.
Samsung mellett szól a rendkívül erős vevőszolgálat/támogatás.Hibátlan, garantáltan tartós gép nincs (van:Miele), figyeld a jótállást, és ha teheted, akkor hosszabbítsd.
(10 év gar a motorra aranyos dolog, de nem ez kell)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest