- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
válasz
Tibicsucsu #63636 üzenetére
Egyebkent ha mar GRX, akkor az ajanlason kivul erdekelne, hogy az ottani mikrok milyen allapotban vannak.
Amit én vettem az teljesen ép, sérülésmentes, hiánytalan. A dobozára is ez volt filctollal a nevem alá írva: "patika, fullos"
A doboza is ép volt. Passzolom, hogy akkor miért volt olcsóbb... A sorban előttem is (másmilyen) mikrót vettek, mögöttem sütőt, azok is patika állapotban voltak. A kiállított hűtőkön voltak kisebb karcolások és pici horpadások. A tévék egy része mintha pixelhibás lett volna, szép függőleges csík(ok) formájában - ezeket mondjuk elképzelni nem tudom, hogy ki és miért venné meg, akármilyen olcsó is.
-
Gömbike
senior tag
válasz
A Samunak kerámia bevonatos a belseje. Azt tényleg könnyű takarítani.
Nekem ez van: [link] , nyilván nem ilyet szeretnél vásárolni, de a 30 ezres Samunak is ilyen bevonatos a belső tere.
-
Nagya21
addikt
válasz
Hali!!
Én nemesacél belsejüt vettem, az nem rozsdáll.....
Ambiano (aldis) de messze több mint 30k(50)
Üdv Nagya -
ribarszki
őstag
válasz
Tibicsucsu #58387 üzenetére
Értem.. hát... parketta fej nélkül kemény felületen nehézkesen mozog. Külön baromi drága. 20.000Ft. Én biztos vártam volna a parkettás verzióra. Sokkal jobban mozog. A sima fej meg nagyon levákumozódik, kimondottan nem szeretem, annyira nehéz vele normálisan, gyorsan takarítani parkettán, metlakin.
Szőnyegen muszáj cserélni, semmit nem tud a parketta fej szőnyegen. -
polonic
félisten
válasz
Tibicsucsu #58387 üzenetére
Arra várhatsz, hogy jobb legyen a Ft.
Itt is olyan van gép van, mint ribarszkinak. Mi is használjuk már 1 hónapja. Az a tapasztalat, hogy a parketta fej tényleg nagyon jó. És az is, hogy viszont szőnyegen nem az igazi. Akkor a hozzá adott fejjel kell porszívózni. -
ribarszki
őstag
válasz
Tibicsucsu #58350 üzenetére
Parkettásat vegyél! Amit írnak netto hülyeség. Rengetegen ütjük vágjuk a parquett twister fejet, és nagyon jól bírják, igáslovak. Nálam 6 éve megvan. Anyósnak is vettünk most ilyen fejet, mert a sima nagyon levákumozódik a kemény felületen. Azt mondta egy porszívózás után, hogy álom, és fele annyi idő alatt végzett!
-
Galahed
senior tag
válasz
Tibicsucsu #56205 üzenetére
Kétféle teljesítményről beszélhetünk: motor és szívó teljesítményről. Régebben ráírták, hogy 2000W meg 2500W és nagyon nem volt köze a valós szívóteljesítméníhez. Manapság kiseb áramfelvételű, kisebb teljesítménnyű motorral is el lehet érni nagyobb szívóhatást. A Miele esetében sajnos nem tudom, igy nem tudok segíteni, érdemes lenne meggguglizni, hogy mekkora szívőerővel rendelkeznek egyes modellek. Lehet, hogy az ECoban kisebb fogysztású motor van és még az is lehet, hogy nagyobb a szívóereje. (Nekem Bosch van, alacsonyabb Watt számú motorral, de jóval nagyobb szívóteljesítménnyel mint a korábbi 2300Wattos nagy tesója...)
-
ribarszki
őstag
válasz
Tibicsucsu #56205 üzenetére
De, így van. Én is Powerline gépet vennék.
Én is ezt írtam. Vettem Németo-ból C3 Parquett XL gépet. Ilyet nálunk nem forgalmaztak. Kint sokkal nagyobb a választék.
-
ribarszki
őstag
válasz
Tibicsucsu #56203 üzenetére
1, C2-nek jobb az anyaghasználata, hosszabb a kábele, masszívabb a műanyag gégecső.
2, Powerline modellnél a max teljesítményfelvétel max fokozaton 890W. EcoLine modellnél ugyan ez 550-650W között mozog.
3, A Compact kisebb és másféle porzsák is megy bele. A Complete modell szerintem praktikusabb, mert a nagyobb porzsák mellett van külön rekesze a résszívónak, bútorkefének, ecsetfejnek. Ez nagyon hasznos! Mindig kéznél van, nem kell keresgélni, zseniális.
4, Igen, tényleg annyira jó. Nagyjából lefelezi a takarítási időt. Mindenképpen ajánlott kiegészítő.
5, Külföldön sokkal nagyobb. De kis hazánkba ennyi jut. (USA-ba az alap C1-nek is van motoros fejes változata. Más kultúra, más szokások.) -
válasz
Tibicsucsu #51617 üzenetére
Családi béke miatt, vedd meg.
Ő ezt szeretné, te meg egy úr vagy.
Ha most ez mégis rossz döntésnek bizonyul, akkor később már hallgatni fog rád.Különben meg xiaomi, csak egy kicsit drágább.
-
ribarszki
őstag
válasz
Tibicsucsu #48345 üzenetére
Szia!
Mennyi kedvezmény jár most a Philips webshopban? És mi a kód? Van még a 40%os? Kávéfőző kell egy kesves ismerősömnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest