- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
gaben1117 #38472 üzenetére
Mivel a projektek általában a legegyértelműbb dolgokon szoktak elcsúszni... konnektor van?
Mármint ahova be is tudod dugni: célszerű megnézni, hogy milyen hosszú kábel van rajta, és hol kell legyen a konnektor: a készülék alatt, vagy valahol mellette is jó (át lehet-e jönni büntetlenül a készüléken a kábellel, vagy körben zár a háza a falon).
-
flegga92
senior tag
válasz
gaben1117 #38476 üzenetére
Pillangószelep nálunk is a falban van. Kívülről érdemes feltenni szellőzőrácsot is, hogy a madarak ne fészkeljenek be. Én panelban lakom a 3-on, kívülről nem tudtam volna rányomni, ezért sűrű fémhaló került a cső végére.
Én nem kaptam ilyen alu csövet az elszívóhoz, ezért úgy lett megcsinálva, hogy gyári fekete cuccra rámegy a szűkítő, arra egy 90˙-os idom és pillangószelep ami nekem hosszabb csőben volt, így kiért.
És így lett a 15k-s elszívóból kb 40k a végére, mert nálam lyuk sem volt. -
flegga92
senior tag
-
veze
őstag
válasz
gaben1117 #37645 üzenetére
ha esetleg alá lehet nyulni teszel oda egy M6 vagy M8-as anyát ( amilyen a csavar) és felszerelhető éppenséggel, de elég gáz, hogy ilyenre nem figyelnek a minőségellenőrzés során.Bosszantó, ahogy az is hogy emiatt utána járjon az ember és a cserét elintézze. mindenképp jogos a csere, de az utánnajárás meg az idő miatt , van ugy hogy az ember mégis megoldja , ha bír oda tenni egy csavaranyát.
Mert 1x kell felszerelni aztán valószínűleg legközelebb akkor kell kicsavarni ha ki akarja majd dobni az egészet már
(feltéve,ha rá bir majd ellentartani az anyára mert ugye ha meghuzza akkor megfordulhat ellentétben a hegesztett anyával) -
gaben1117
senior tag
válasz
gaben1117 #37638 üzenetére
Most láttam neki a páraelszívó felszerelésének és valami nem stimmel.
A négy felfogató csavarnak kivágott menet csak 3 helyen van meg, a bal elsőnél, ahogy a képen is látni nincs mibe becsavarni a csavart. (hiányzik az előkészített menet)
Szerintetek lehet ezzel kezdeni valamit, vagy kérjek egy másikat? Ma jött meg egyébként a media markt webáruházból.
-
törölt tag
válasz
gaben1117 #37292 üzenetére
Nem tudom, számít-e a konyha nagysága önmagában, hiszen így is, úgy is kell levegő utánpótlás. Hogy milyen fokozaton kell használni, az nyilván a készített kajától függ.
Az én Tekám is hangos a legmagasabb fokozaton.
Nekem nincs derékszög, csak a padlástérbe van felvezetve.(#37293) spidersoft
Mennyire melegek az edények, amikor a ciklus végén kinyitod a gépet? Van egyáltalán pára? Valószínűleg nem elég meleg a víz, nem melegíti fel. -
J0hn
csendes tag
válasz
gaben1117 #37292 üzenetére
Én már hetek óta keresem a legjobb ár/érték arányú elszívót. Mondjuk nekem nagyobb konyhába kell (amerikai konyhás), de én ezeket találtam:
CATA BETA 600/DÉn a szabvány szerinti (EN61591) elszívást néztem, szerencsére a media markt azt írja ki a specifikációnál. Mondjuk a sebességfokozatot pont elírták a tekánál, mert nem 2 hanem 3 fokozatú.
-
Bacusuz
őstag
válasz
gaben1117 #37273 üzenetére
Nekem teka cnl 2002
Az általad linkelteket nem ismerem.
Ezt a típust ajánlásra vettem, nekem 3 éve hibátlanul teljesít, havernak régebb óta. -
gaben1117
senior tag
válasz
gaben1117 #37262 üzenetére
Hali!
Közben ráakadtam az 5250-es típusra is CATA-ból. Összehasonlítottam őket a Mediamarkt oldalán, hát elég nagy ellentmondások vannak a termék leírás és a specifikáció között. Világításban, kapacitásban is.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy a három közül melyiket vegyem? Adatok alapján a TF 2003 sokkal halkabb az 5260-nál, tényleg így lenne? (szerk:közben megtaláltam hogy ez csak 1 motoros)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest