- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
Vangelis #79217 üzenetére
Hali!
Először azt nézzétek meg, hogy miután megy a mosó program, van-e, marad-e öblítő a rekeszbe, mert lehet a mosóporral együtt azt is beviszi magával.
Ha ilyet csinál, akkor szerelő......
Ha benne marad sz öblítő, és öblítéskor mosódik bele, akkor váltani kell másikra.
Mi öblítő parfümöt használunk, azzal meg vigyázni kell hogy ne rakj sokat.
Üdv Nagya -
BBéci
legenda
válasz
Vangelis #49745 üzenetére
Félreértetted, nem ide küldtek.
Automatás beszélgetésfolyamot írt valaki, ez nem az a topik.
Automata kávégép annak való, aki nem eszpresszót akar inni, hanem valami babkávéból készült barnás folyadékot, plusz lusta a megfelelő eszközöket használni.
Tudom, erős szavak, de bennük van a lényeg. 600000 forintos Jurát nem tudtam úgy beállítani, hogy a belőle kicsorgó lötty megközelítse azt, amit otthon 15000 forintos darálóval és 22000 forintos De Longhi géppel készítek. -
Ispy
nagyúr
válasz
Vangelis #49741 üzenetére
Lemaradt a link...egyébként minden igényesség kérdése, én igénytelen vagyok, szóval egy brikkával is elvagyok, mások meg széttuningolt karost használnak. Én 100k körüli automatát akartam, de végül inkább külön-külön vettem meg mindent (daráló, habosító, főző), mert ezek faék szerkezetek, ha a 100k-s gép beadja a kulcsot, akkor az sokba tud fájni.
-
ThodEE
őstag
-
PainKiller13
őstag
válasz
Vangelis #10348 üzenetére
Nekemis Ariston van, tavaly karácsonyra lett véve, (akkor egyszerre beszart a gáz és a vegyestüzelésű kazán is, volt öröm, miután vettünk egy robogót közös pénzen apámnak, kb lenullázta a két kazán mindenki kasszáját), de utána kihívtuk rá 2 hónapra a szervizest hogy írja rá a +1 év gart(+13ezer ftért), ezekszerint nem hiába
-
DonMenyet
tag
válasz
Vangelis #10345 üzenetére
Nekünk egy (akkor 5-6 éves) Vaillant kazánnal volt ugyanez 2 éve. A szerelő kiszedte a váltószelepet, megtisztította, egy fél évig jó volt majd megint elkezdte. Ráadásul volt, amikor nyáron jött rá 30 fokban, hogy ő most inkább fűtene a melegvíz helyett.
Végül ki lett cserélve a szelep, azóta jó. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Vangelis #7096 üzenetére
Meg is vagyok lepve (mert azért nem ezt hallottam én sem a boschokról) meg nem is (mert egyik sem jobba deákné vásznánál már).
Én megnézetném még egy ellenszerelővel, meg gugliznék erősen, aztán ha minden kötél szakad, akkor elpasszolnám így hibásan hibás áron, és lecserélném, ha nincs más. Tényleg nagyon sajnálom, szerintem ez inkább balszerencse, mint törvényszerű.
@Mercutio_: végül is bundásat lehet
Bár pont most mondta főnököm, hogy ők nem olajban, hanem sütőbe sütik a bundáskenyeret, a dietetikusa tanácsolta (cukros), és állítólag tök jó.
-
csemberlen
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest