- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena Háztartási gépek 
 Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
 >> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BBéci legenda válasz  peppe79

üzenetére peppe79

üzenetéreNehogy már gond legyen az 5-8 % növényi olaj!   
 "Az előrepanírozott mirelit karajról és társairól már nem is beszélve."
 Azokkal mi bajod van?
 A Mirelite egy ma már nem létező, gyorsfagyasztott élelmiszereket forgalmazó cég neve volt. 2010 óta MIRSA nevű cég tulajdonában van a név. [link] Tudom, hogy köznevesült, [link] de rettenetesen bántja a fülemet, szememet, ezért amikor tehetem, küzdök ellene.
- 

#94529552 törölt tag válasz  peppe79

üzenetére peppe79

üzenetéreMost írtam, hogy akkor ott van az alternatíva a friss burgonya, akkor meg miről beszélünk méég? Például a BBéci által vázolt módszerrel is. Lehet választani. 
 De, O.K., legyen a fagyasztottban 5% például, amiből még esetleg papírtörlővel felitatunk 2-3%-ot, amit meg olajsütőben sütnek, abban meg a sokszorosa lesz, és most nem a kevés olajjal sütő Actifry-ról, vagy az Airfry-okról beszélünk, hanem a hagyományosról. beszélünk, a rengeteg macerát már nem is említve, az olaj szűrésével, az edények takarításával, mert az olaj ráég mindenre, és károsodik az összetétele is, és milyen sok olajat kell vásárolni, ésatöbbi, stb. Aztán még lehet vinni leadni a fáradt olajat is. De nem tudom minek erről ennyit beszélni, nekem ez a véleményem amit leírtam, neked meg más. Hagyjuk. Majd a kérdező eldönti, hogy mit vesz és miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest