- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- 10 VI 16
- Bekékült a Pixel 10a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
üzenetére
Egy szóval sem ajánlottam senkinek sem a hagyományos olajsütőt. A kérdező kérdésére válaszoltam, aki "elsősorban hasábburgonya és rántotthús készítéséhez" vásárolt volna a forrólevegős sütőt.
Tizenvalahány éve vettem az első Actifry sütőnket, illetve "megörököltem" egy forrólevegős halogén -, meg egy forgódobos olajnélküli sütőt is. Sültkrumpli sütésére a legjobb eredményt az Actifry adta, de ebben nincs is semmi meglepő. Ő 30 ezrért akart venni egy Tefal Easy Fry-t, így én inkább a Tefal Actifry alapmodellt ajánlottam 36 ezerért.
Illetve annyit jegyeztem meg, hogy rántotthús sütésére egyik sem alkalmas...már ha rántotthús alatt, az otthon elkészített, panírozott sertéskarajt értjük. Csirkehússal lehet próbálkozni, azzal többnyire nincs is gond.A mirelitre krumplira, panírozott húsokra csak a Te hozzászólásod kapcsán tértem ki, mert az meg minden, csak nem egészséges étel. Te magad írtad, hogy az olajsütő olajpazarló, és egészségtelen. A mirelit krumplit is ugyanúgy olajban sütik ki, ezek ugyanis elősütött termékek. A mirelit krumpli csak azért tartalmaz kevesebb olajat, mert különféle stabilizátorokkal ('gátló' anyagok) kezelik, ezáltal például kevesebb olajat vesz fel. Némelyikhez még dextrózt is adnak (Farm Frites, Auchan, Horeca stb), attól lesz aztán olyan szép egyenletes aranysárga a színe.
Én a sültkrumplihoz az olajon, és a són kívül nem szeretnék semmilyen más "adalékanyagot" használni, és pláne nem egy olajsütőben elősütött krumplit használok, mert onnantól kezdve nem sok értelme van az olaj nélküli, vagy csekély (1 kanál) olajat felhasználó sütésnek. Hozzáteszem: szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Béta iOS-t használók topikja
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest