Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz #48613632 #61796 üzenetére

    Nekünk volt 1db, még kerámiás lapon. Tetszett. Aztán gyött a indukcijó, vettem egy k@rvanagy szettet, 10 lábos-serpenyő-anyámtyúkja. Egy utolsó hulladék:

    -vékony aluminium lemezből hajtogatva ("kovácsolt" ám, a radai pék füle, az), gyakorlatilag ránézel elgörbül, de hát nem kell nézegetni. Odaverni, leejteni azonnali kuka, soha nem egyenesíted ki többé.
    -az induktivitási kompatibilitás az aljába történő acélszegecs sajtolással történik, körkörösen jó sok. De szegeccsel együtt kb fél centi a talp, ebből az acél nem tudom mennyi lehet, azonban az azonos méretű szabvány ikea lábos a szendvicstalpával kb fél perc alatt forral fel 1L vizet, ez meg annyira lassan, hogy kikapcsoltam a mérőt, mielőtt földhöz vágom az egészet. Ha végre kitavaszodott és felforr, akkor azt tartja legalább. De nem azért vettem indukciót, hogy a tábortűzön gyorsabban főzzek. No way.
    -a márványbevonat gyakran hibás; hol vékonyabb hol vastagabb, egyszerűen "lekopik"

    Ezek egyenként is végzetes hibák a szememben. De hát megvettem, most már használjuk míg végleg ki nem rohad az aljuk - de most tudom mit kell nézni egy edényen. Pl. nem lehet sjnos olcsó, nem létezik olyan, hogy kedvező ár. Amiben van anyag, az pénzbe kerül akkor is, ha Aldi/Ikea és nem Tefal vagy mittomén.

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák