Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzozo

senior tag

Sziasztok, végre új konyha, első mosogatógép (Bosch SMU53L15EU) beüzemelve. Működik.:) Papírforma szerint töltöttem bele mindent: sót, kapszulát, öblítőt - majd gondolom itt is kitapasztalom, hogy mi mennyire hatékony.

Ellenben amit a rutinosabb felhasználóktól kérdeznék: milyen best-practice-ek vannak a programokkal kapcsolatban? Mert azért a 30 perc és a 3.5 órás mosogatási idő között bizony elég tetemes a különbség.

Persze, tudom, a válasz általában az, hogy "attól függ", de egyrészt nem kétnapos odaszáradt edényeket teszünk bele, másrészt tényleg durva 2-3 órákat várni egy mosogatásra. Ma reggel kipróbáltam az "üveg / pohár" mosóprogramot, fél óra, és elégedett voltam az eredménnyel. Egyszerűen nem tudom hovatenni a többit - arról nem is beszélve hogy a gyerekzár opció egy vicc, mivel pont a ki-bekapcsológombra hatástalan, és a kislányom kb. 3 másodperc alatt zongorázza végig az opciókat, értsd pl. tegnap a 3 órás program durationben tartott vagy 6 óráig is, mire lement...

Új hozzászólás Aktív témák