Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazsee71

őstag

válasz st6969 #15821 üzenetére

Edigitalnál tényleg érdekes ez a garancia dolog, nem tudom miért adnak rá 5 évet. Pár hónapja vettem náluk tartályos Epson nyomtatót, ott is promóban lehetett 3 évre bővíteni a garanciát, ami nekem nem is sikerült, mert az edigital alapból megadta.
    Egyébként mindenhol máshol 28-30k körül mozog ez a porszívó, csak itt akciózzák folyamatosan.

Nincs bajom a HEPA szűrővel, éppen hogy szeretnék majd bele venni, mert gyárilag csak mikroszűrő van benne. Eddig 6.900,- Ft-ért találtam.

Porzsák nem tudom hol a legolcsóbb, én ezt az üzletet néztem (4.690,- Ft a PowerProtect változat), mivel gyakran járok Pécsen. A HEPA szűrőt és az univerzális parketta fejet (2.990,- Ft) is itt néztem. Ez utóbbiról majd a komolyabb próba után döntök, ha elég lesz a keskenyebb gyári kombi fej is, akkor nem erőltetem.

(#15822) TBMC: Kérdés, hogy mennyit szánsz rá, és mire használnád. Ha többnyire kemény burkolaton, akkor a pár hozzászólással korábban linkelt Bosch BGL3B210 az edigitalnál igencsak jó áron van, még mindig 5 év garanciával. Szőnyegre itt sokan ajánlják még a Sencor SVC 8YL típust is (nagyobb szívóereje van), ez kb. egy árban van az említett Bosch típussal.

Új hozzászólás Aktív témák