- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Side_
aktív tag
Nah, most mennek kell, majd benézek délután, addig is nézegesd a fentebb lévő linket!
Sok szerencsét...
(A végeredmény az hogy fog megjelenni? Rajzolva, vagy 3D-akármiben, vagy hogy??? Mert érdekelne, hogy is néz ki ez az egész együtt! Ha megoldható, majd kérnék egy képet...ThnX!) -
Side_
aktív tag
válasz
Dilikutya #39 üzenetére
Ha lakberendező lennék, akkor se vennék azonos márkát, (hanem inkább a legdrágábbat mindenből
) A látható dolgoknak tényleg jót tesz(optikailag), ha azonos márka, de amit nem látsz? Annak nem mindegy?
Szerintem elég, ha a hangfalak azonos márkájúak, bár azse kötelező, meg ha az erősítők meg a hozzátartozó egyéb cuccok azonos máskájúak...azt kész
Meg ha valakinek sok kidobnivaló pénze van, és a legjobb kell, akkor olyan nincs, hogy 1 márkából a legjobbat, mert lehetetlen! -
Side_
aktív tag
Szerintem a többit nyugodtan válogasd össze innen: Bővebben: link
-
Side_
aktív tag
Közbe ha érdekel még a projector, akkor találtam egy megflelőt;)
Barco CINE 9 CRT prijector. Támogatott számítógépes felbontás: VGA; SVGA; XGA; SXGA; Wide XGA; UXGA; MAC Fényerő: 300 Kontraszt arány: 30000 : 1 Bemenetek: kompozit; S-Video; YUV komponens; RGB Analog RGB be (5xBNC),
Analóg RGB be (D-Sub9)
És az ára: 14 990 000 Ft -
Side_
aktív tag
''akinek ennyi pénze van az egységeset vesz, olyat ami egymáshoz optimálisan van kialakítva''
Ha nem ért annyira hozzá, biztos.
Ha nekem annyi pénzem lenne, tutira nem azt veném, amit most írtam, hanem a stúdiótechnikát, ami azér kicsit penge, de nem mondható házimozinak_csak azt lehet eblőle csinálni. Neked sztem ez lesz a nyerő! -
Side_
aktív tag
Ott neméppen TV van, hanem...(nézd meg mi jön éppen lefelé a plafonból)...
Szerintem ez elég korrekt_meg drága_meg HE. És az, h családi ház, meg minden...ki ne villogna egy ilyen rendszerrel.
(ha csak azt nézem, hogy haverom egy 2szobás panelba milyen házimozit csinált a szobájába, akkor ez simán belefér) -
Side_
aktív tag
-
Side_
aktív tag
Egyébként meg az a bajh, hogy nemudom, hogy ilyen HE házimozikba mennyire lehet elmenni a stúdiórendszer irányába. Mert akkor még elég sok cuccot lehet venni;) Pl effektproci, az tuti jöhet (meg asszem az a SYNTHESIS-nél is van), akkor EQ, meg ilyen hangváltós dolgok, limiterek, de tényleg nemtudom, h ez mennyire házimozi kategória.
Nekem az -
Side_
aktív tag
Erősítő, esetleg minden hangfalhoz külön, vagy csak páronként 1 db, nem plazma vagy lcd, hanem fullos projector (vagy egy állat crt-projector, bár ez régebbi dolog, viszont nagyon drága, vagy nagyon újfajta LCD-projector, de azt nemtom hol találsz elég jót). Meg ha már az ár sem lényeg, a legdrágább asztali dvd-író. (Bár én inkább vennék valami nonamet, ami divxet is tud meg minden, de az már nem high-end.) Tehát menj fel sony-nak meg hasonlónak a honlapjára, és keresd a legdrágább dvd-írót
-
Side_
aktív tag
Most látom, h nincs felső limit! Akkor egyértelműen hyper-super stúdióhangfalak!!! (Csak azt, hogy ilyet hol találni, mármint honlapon, arra én is kíváncsi lennék.) De amit az előbb írtam azt mindenképp nézd meg, mert házimozinak igencsak házimozi, és high-end-nek is high-end!!!
-
Side_
aktív tag
Nos, ha nagyon kell a high-end, akkor nézd meg ezt a lapot Bővebben: link , és itt keresd a JBL-nek a SYNTHESIS-rendszerét!
Ha még drágább kell, akkor totál profi stúdióhangfalakat vegyél! Az nagyon a legjobb házimozihoz...szerintem.
(Jah, és JBL-nél mindenről van külön képecske)
És ha high-end, akor természetesen 7.1 alá ne add!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest