Hirdetés
Aktív témák
-
Pilot
tag
válasz
Attila8006 #19 üzenetére
Ez nem lehet, mert az erősítő ki/be kapcsolgatása orvosolja a problémát. Csak hát így nem olyan jó filmet nézni. A proci elég erős, 3 magos.
Én arra gondoltam, hogy esetleg újabb kódolási eljárások lehetnek, amit az erősítő esetleg nem képes megfelelően kezelni, mint pl a médialejátszók esetében. A gép elvileg ömlesztve adja az adatot az erősítőnek, hiszen 1 db rca kábelen megy át hang.
Média lejátszóval is küzdök. Van egy IAMM NTD38-as lejátszóm. Sajna egyre kevesebb filmet képes elindítani. A tetü gyártó meg nem ad hozzá ki újabb firmware-t. Most az 1.35 van rajta. Esetleg valaki nem látott valahol újabbat? -
Pilot
tag
Sziasztok!
Van egy Kenwood KRF-4060-as 5.1-es házimozi erősítőm, amelyet még 2002-2003-ban vettem újonnan. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e, hogy az újabb filmeket, mkv-kat és divxek hangja okoz nála átmeneti némaságot? Pl. néztem egy filmet a számítógépről (digitális rca kimenettel), és egyszer csak elhallgatott. Ha újraindítottam, vagy bemeneti jelet váltottam jó volt megint. A háromórás film alatt vagy ötször megcsinálta. Volt, hogy 20p, volt hogy 60p után, látszólag ötletszerűen. Másnap kipróbáltam, ment a rádió 1 órát és semmi, most mp3 megy, és semmi gond. Codec probléma lehet?
Még kipróbálok néhány újabb filmet, meg netes rádiót. Hátha produkálja a hibát megint.
Ötletek?Köszi
-
Gigi01
őstag
Hali!
A jobb hátsó hangfalamra nem folyamatosan küldi ki a jelet az erőlködő.
Próbáltam hangfalcserével,de mindig csak oda nem nem küld.
Értem ez alatt.:erősítő bekapcs,filmnézés előtt mindig tesztelek,pont ez végett,hogy szólnak-e.
Van,hogy ilyenkor se szól az említett csatorna,ilyenkor fel kell tekernem majdnem max.-ra a hangerőt,és
akkor hirtelen megszólal.
De tegnap már olyan volt,hogy film közben,egyszercsak elhallgatott.
A hangfal tuti jó.A végfokkal,vagy mivel lehet ilyenkor baj?
Felmelegedésre nem gondolok,mert ugye bekapcsoláskor(hidegen),is néha ezt produkálja. -
törölt tag
válasz
horvathpeter #14 üzenetére
Próbáld meg lézer tisztító dvd-vel meg tisztítani a lézert.
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok! Ma vettem egy Samsung HT-E4500-as házimozit! Minden tökéletes rajt, kivéve egyet! Ha dvd lemezről játszok le mkv-t akkor pár perc múlva megáll a lejátszás! Olyan mintha egyszerűen lestoppolnám. Ugyan az a film pendrive-ról tökéletesen megy! Mi lehet a gond? Kiegészítem azzal, hogy néhány film (mkv) kockásodik, zöld lesz a kép! Valami ötlete valakinek? Köszönöm!
-
honda 1993
senior tag
Beárazást kérnék : 2 db System fidelity hangfal, 120/180 w 6 ohm
erősítő nincs hozzá
elég szép állapotban vannak,mást nem tudok róla mondani
ja,barna színű,és valahogy így néznek ki : hátulról olyan mint a két felső : http://www.avx.hu/forum/uploads/monthly_11_2012/post-29158-0-31299200-1353317091.jpg
előlről: http://www.sinergy.us/OCCASIONI/INFINITYR.JPG ilyesmi
-
törölt tag
Sziasztok!
sajnos szoftver frissités áldozata lett be lehet kapcsolni de 10 másodperc és ki is kapcsol. Mit tudok vele csinálni,hogy jó legyen? házimozi lg ht503ph-dh
-
Attila8006
aktív tag
válasz
Attila8006 #9 üzenetére
továbbra is várom az ötleteket.Jelen pillanatban rádobtam egy hütöbordát és eddig nincs gond..de érdekelne mitől melegszik be annyira.
-
csari
csendes tag
Sziasztok!
Egy médialejátszó és egy 2TB-os vinyó párosításával küzdök egy ideje, ebben kérném a segítségetek.
A médialejátszón van USB 3-as port. A vinyó 3,5-es belső, ezért, vettem hozzá egy külső mobil racket,
"logikusan" USB 3-as csatlakozással.
Itthon jöttem rá, hogy mivel mindkettő csatlakozó négyzet formájú, ilyen csatlakozóm nincs, sőt a "barátunkkal" sem találtam :-(
Remélem van megoldása ennek az egyszerű problémának, és csak én hülyülök :-)Ui: átalakító?, a sebesség megmarad?
-
Attila8006
aktív tag
Sziasztk volna egy kis gondom...
vettem egy Samsung HT-THX25R rendszert..Protection hibával. Mondom az hütés gond lesz így megvettem
Csináltam rajta kis átalakítást.A hátuljába a ventillátort kipucoltam és házilag a gép tetejébe tettem egy 12es ventit hogy rendesen belehúzzon a rendszer lehütésébe.De a gond az alábbi: jó pár órán keresztül tökéletesen müködik.Majd x idő után,kikapcsol Protection hibával...vissza lehet azon nyomban kapcsolni,de kb 20perc múlva akár szól akár nem,ismét lekapcsol protection hiba üzenettel.Mit lehetne még csinálni?
segítségeteket előre is köszönöm -
MasterMark
titán
Üdv
Midiland S4 8200-am van, és az a helyzet, hogy hatalmas alapzaja van, valamint behallatszik minden más elektromos "dolog". Azaz, pl. valaki felolt egy lámpát, vagy a hűtőgép elkezd morogni, ez mind áthallatszik, recsegések, és pukkanások formájában. A legérdekesebb, hogy egy konnektort mozgatok (nem az amibe dugva van, de egy falon vannak) akkor ha pont jól eltalálom, elhalkul az alapzaj (nem teljesen de kifejezetten halkabb lesz), persze amint valaki felolt egy lámpát rögtön visszapukkan, és megint nagy lesz az alapzaj. Ha a monitorom állítgatom a fényerőt, az is hallatszik, és erősödik az alapzaj tőle.
Szerintetek ez mitől lehet? Mit tudnék csinálni, hogy megszűnjön? Létezik valami speciális konnektor ami leszűri az ilyen dolgokat? Esetleg az erősítő részében valamit kicserélni, vagy beépíteni? (Mindenképp valami olcsóbb megoldás kellene.) -
matarese82
csendes tag
Egy frissen vásárolt LG HT904TA házimozival gyűlt meg a bajunk.
Valahogy a mélynyomója nem ad ki csak 30-s hangerő fölött bármilyen hangot, az alatt, szinte néma, vagy alig érezhető, hogy működik.
Valaki esetleg találkozott hasonló hibával, esetleg tudna segíteni? (LG szerviz szerint így jó, de a mélynyomót kicserélték, ám ugyanaz a jelenség). -
optimuslg
tag
LG hb45e nem játssza le az mkv fájlokat, mi lehet a baja?
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Van egy 3 éves alap LG USB-s házimozim ami egy ideje nem ad ki hangot magából akármit csinálok vele.
Kifingott volna valami benne? -
BUMBI07
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem egy Panasonic SA-HT870 tipusu hangfalrendszert,aktiv mélyládával.
Barátomnak volt elfekvőben sajnos a lejátszója már nincs meg,mivel speciális csatlakozó
van a mélyládán a vezérléshez, igy nemtudom használni az erősitőjét.
Most a kis Orion házimozimra kötöttem a hangfalakat,ötleteket kérek hogyan tudnám használni a saját erősitőjét ami kicsit ütősebb lenne (kb1000w) teljesitménnyel.
Minden segitséget előre is köszönök.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest