- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
abramis
csendes tag
válasz
#09634560 #35826 üzenetére
Aha köszi!
Mindenesetre megpróbáljuk, hátha a jelenlegi felállástól jobb lesz.
Régen ez úgy volt neki hogy, volt egy hagyományos tv-je, amin volt stereo hangkimenet, az belekötve a mini hifi-be, és a tv-re kötött cuccok megszólaltak a hifi-n de most váltott egy LED tv-re amin viszont nincs stereo hangkimenet.
Ezért vettük az erősítőt hogy így abba belekötünk mindent csak erre nem gondoltunk hogy a hanggal így járunk.Előbb utóbb kénytelen lesz venni valami hangfal szettet akkor.
Köszi mégegyszer! -
abramis
csendes tag
válasz
#09634560 #35822 üzenetére
Aha értem köszi a választ!
Végül is még hangfalai nincsenek, ezért jelenleg a DD kilőve, csak azért gondoltam hogy belekötjük a mini hifi-t hogy így hátha az eredeti felállással jobban szólna a Philips-en.
Ezzel a stereo rca-s összekötés megoldással sem megyünk semmire akkor szerinted?
Mert így végül is már maga a mini hifi szólaltatná meg a hangot az erősítőn csak keresztülmenne nem?
Köszi a választ! -
abramis
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Haverom vett egy Yamaha RXV 367-es erősítöt, hangfal viszont csak úgy van hozzá hogy a Philips mini hifi hangfalat rákötöttük, de nem túl jó a basszus, meg az erősítőt is szinte csutka hangerőre kell állítani, hogy nagyobbat szóljon a hangszóró.
Gondolom nem jó így hozzá ez a hangszóró vékonyka kábele is van.
Az milyen megoldás lenne még esetleg,hogyha a hangfalakat visszakötnénk a mini hifi-re és az erősítőt meg a hifi-t összekötnénk egy stereo rca-val kiválasztanánk a mini hifi-n a az AUX csatornát és ennyi, erre gondoltam, még csak azt nem tudom hogy az xbox pl HDMI-n van belekötve hogy így megszólalna e szerintetek?
Köszönöm a választ előre is!
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós kamerák
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest