Keresés

Aktív témák

• pernamiki

csendes tag

válasz #09634560 #35591 üzenetére

Szia

Összesen egy 50-55 ezrem van a hangszettem felújítására de most van egy genius 5.1 fadobozos rendszerem amit szívesen hasznosítanék még az új rendszerhez amihez két igazán jó frontot vennék és egy mélyet mert a genius 5.1 mélye sajnos csak egy 45W-s mély, bár egy kis házi szigeteléssel az ereje jó lehet és kellemesen is fog szólni.
    Nem discot akarok csak szép hangzást és kellemes nem fapados mélyhangokat.
    Nagyon kezdő vagyok viszont imádom a zenét és most nyáron kerestem ár egy kis pénzt, viszont filmezek is és nekem minden számítőgépről meg.
    Bármilyen jó tanácsot szívesen elfogadok.
    Előre is nagyon hálás vagyok, köszi

• pernamiki

csendes tag

Sziasztok!

Kérem azt akinek van tapasztalata segítsen nekem kiválasztani a legmegfelelőbb 5.1 házimozi erősítőt. Használtan venném meg a vateráról és max 30 ezrem lenne erre a célra.
    A nappalim kb 20m2 és nem a falat szeretném kidönteni csak szép tiszta zenei élményt szeretnék amiben a mély is gyönyörűen illeszkedik a zenéhez.
    Nincsen tapasztalatom hogy használt erősítőnél, pl a végfokokat hogyan ellenőrizzem, nem szeretnék egy szétnyüstölt darabot megvenni. Csak számítógépet és Tv-t kötnék hozzá.
    Sony STR, Onkyo Tx, JVC RX, és Yamaha Rx vannak eladóak most, kérlek titeket privátba adjatok nekem egy kis mankót.
    Előre is nagyon hálás vagyok annak aki válaszol.
    KöszönetteL :R

• pernamiki

csendes tag

válasz BBéci #35052 üzenetére

Szia.
    Bocsánat ha kicsit kesze-kusza lett.
    Szeretnék két hangfalat kezdetnek és egy erősítőt is.
    Ebbe az erősítőbe szeretném bekötni az 5.1-emet és a két hangfalat és a számítógépet illetve a tv-t egyaránt.
    Nem tudom milyen paraméterek kellenének nekem hogy élvezhető legyen de mégis anyagilag tűrhető. Nem discot akarok, hanem szép tiszta hangzást de a kellemes mély is benne legyen.

• pernamiki

csendes tag

Sziasztok!
    Nem vagyok tájékozott ebben a témában ezért tanácsot kérek.
    Használtan vásárolok holmikat majd hozzá de szeretnék egy jó hangzást a nappalimban.
    Van egy 5.1 fadobozos Genius hangfalszettem ami mellé szeretnék venni 2 db olyan hangfalat amitől igazán jó zenei hangzás tud lenni 25m2-en, de normális árkategóriában.
    Kérlek titeket típust és paramétereket írjatok, hogy tudjak keresgetni.
    Olyan 50e ft-m volna erre és szeretnék az erősítőre a két hangfalon kívül az 5.1-et és a számítógépet, illetve a tv-t egyaránt rákötni.
    Előre is köszönöm és várom segítségeteket.
    Üdv

Aktív témák

Hirdetés