- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Jampec8686
csendes tag
hello érdeklődnék h mit tegyek mert van egy olyan gondom hogy van egy lg bd370 es blueray lejátszóm van és arra szeretnék rákötni egy 1 terrás külső vinyót de mindig azt írja ki hogy kérem várjon és nem ismeri fel? mit tegyek? már formáztam ujra tettem rá filmet igy se ismeri fel de viszont a samsung 37ue c5000 full hd led tvém beépített média lejátszója simán felismeri! azé kellene hogy felismerje a blueray lejátszó mert m2ts formátumu filmeket akarok nézni amit a tv nem ismer.
köszönöm előre is a segítséget! -
-
Jampec8686
csendes tag
válasz
#09634560 #21223 üzenetére
oks akkor ezzel legalább már tisztába vagyok! na akkor az érdekel hogy van 4 hdmi a tvn. egyikre rádugom a nem létező hd erősítőmet amugy egy samsung ue37c5000-es tvről lenne szó. akkor ha olyan műsor megy aminek van true hd(pl. pcről dvi-hdmi kábellel nézek egy bluray filmet) hangja akkor az lemenne az erősítőre?
ezek a hdmi -k ki/be menetek egyaránt ? -
Jampec8686
csendes tag
hello érdeklődni szeretnék hogy ha nekem van egy olyan tv-m(nincs de lesz) amiben van beépített média lejátszó és tegyük fel én nézek rajta bluray filmet akkor a tv optikai kimenetén ki tud jönni trueHD v dtsHd vagy bármi hd hang? mert most nem tudom h a hd hangot mi tudja vinni mert arra gonodltam h lecserélem a pioneer vsx710s erősítőmet egy pioneer vsx 520 hd erősítőre csak fogalmam sincs h érdemes e.meg h kihallom e a külümbséget? ezzel kapcsolatba kérnék egy kis tájékosztatást mert sok nekem sajnos a sötét folt ilyen téren.
és ha már hd hangom lesz akkor kellenek uj hangfalak is v az eredti pioneer hangfalak és jók lesznek? -
Jampec8686
csendes tag
szeretnék segítséget kérni . én számítógépről szeretném nézni a hd illetve mkv filmeket! vettem egy sb audigy se 7.1 et ősszekötöttem az erősítővel( pioneer vsx d710s) egy digitális koax kábelel. media player classic home cinemát használom be van állítvan ac3 is frankón menjen a dts. DE!!! elkezdeném nézni az mkv filmet megy a hang az erősítőn de nincs az embereknek beszédhangjuk.....meg még jó pár hang nem hallatszik... és hiába a windows 5.1 be állítva a teszten csak a két első szólal meg.
ez miért van?
van a windowsba egy lehetőség hogy átállítsam a hangot: hangszórók vagy digitális hangeszköz kép: http://kepfeltoltes.hu/view/101213/IMG113_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha a digitális hangeszközt választom ki akkor már mingyárt van hang de akkor sokkal halkabb minden. de legalább van hang. csak azért irom ezt mert nem vok biztos benne hogy ezzel megoldódott a problémám. kép az ac3 beállítiásairol: http://kepfeltoltes.hu/view/101213/IMG114_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
az erősítőre az van írva hogy ha érzékeli a dts hangot akkor felvillan a dts jel rajta de én nézem a filmet aminek angolul van dts hangja és elvileg digitális kimeneten a hangkariból kimegy akkor az erősítő miért nem érzékeli???? vagy ez a sb audigy se 7.1 nem jó erre? forumokon azt olvastam hogy csak játéknál nem lesz dts de a filmeken lesz.
köszi szépen előre is -
Jampec8686
csendes tag
hello szeretnék egy kis segítséget kérni ujra. vettem egy sb audigy se 7.1 hangkártyát betettem a gépbe frankón megy felismerte! vettem optikai kábelt meg egy jack optikai átalakíót amit bedugtam a kék színü microfon/digitális jel kimenetbe és az optikai kábelt az erősítő (pioneer vsx d710s) optikai cd 1 bemenetébe.
a sb audigy programján mikor kipipálom az hogy digital output only (gondolom ez az hogy spdifen kimenjen a hang) elmegy a számítógéphangfalból a hang és ilyenkor kellene megszólalni az erősítőre kötött hangfalaknak. de nem szólsz semmi nagy csönd van
pedig az erősítő is oda van állítva amilyen bemenetbe dugtam az optikai kábelt.
szeretnék segítséget kérni hogy mit kell még beállítani v mit rontottam el????????,
hd filmeket szeretnék nézni gépről! -
Jampec8686
csendes tag
hello segítséget szeretnék kérni megvettem mindent ami kell egy jó házimozihoz kicsi pénzből szóval nem fullos cuccot de jól szól és optikai kábellel(vagy amit ajánlotok de eddig ez tünt a legjobnak) akarom összekötni az erősítőt a pc vel. jelenleg nincs a hangkarimon optikai kimenet de cserélném csak nem tudom milyenre. na ez a nagy kérdésem milyet vegyek hogy jól átadja a hd filmek hangját??? előre is köszönöm a segítséget ja és olyan 5-6 ezerre gondoltam használt karikra.Az
erősító egy 9 éves pioneer vsx d710 es 2 optikai ls egy koax bemenettel dts dolby digital támogatás.két ajánlatot kaptam egy asus xonar ds és egy trust dc7600 pci.
tényleg ezek megfelelőek lesznek?vagy elég egy Soundblaster Audigy 4 de erről sok rosszat hallottam hogy pl elmarad messze az előző kettő hankaritól .
-
Jampec8686
csendes tag
válasz
Jampec8686 #18455 üzenetére
pioneer S-W80S-K mélyláda lég lenne egy 25 nm es szobába panelben?
-
Jampec8686
csendes tag
HELLO KIVÁLSZTOTTAM KÉT erősítőt nem tudok dönteni!! Pioneer VSX-D512-S vagy onkyo tx-sr500e árban vanköztük külömbség míg az onkyo 35 ért megy a pioneer 26ért láttam(használtan). előre is köszönöm a segítségeket!!!
-
Jampec8686
csendes tag
válasz
#09634560 #18332 üzenetére
ja szóval akkor nincs esélyem hgy vegyek 30 körül egy olyan erősítőt ami dts tud vagy ilyen hd dolgokat ? na akkor mit vegyek ilyen 30 körül h minél többet kihozzak a hangból? a viedókarim nvidia 8600gt hdmi-s csak úgy megjegyzem hátha ez is számít a dolgokba amugy külön hd hangkártya is kell? ja a lényeg hogy panelben lakok és 54 nm az össz lakás szóval csak a nagyobbik szobába kell kb sacc 35 nm.
-
-
Jampec8686
csendes tag
hello szeretnék kérni egy kis segítséget és útmutatást! van egy számítógépem amit összekötöttem a hd tévémmel hd kábellel hogy ne keljen kiírnom az mkv filmeket és igy nézem. és szeretnék jó hangot is hozzá. vettem egy Magnat Monitor 990 Set hangfal rendszert ami 5.0 ás de az halottam hogy ehez nem kell aktív mélyláda mert a két front hangfalon van mély az alján, na ez az egyik nagy kérdésem h most kell e v nem aktív mély?
rá akarom kötni egy erősítőre amit majd a számítógépre, milyen erősítőt vegyek kicsi pénzért ?csak használt cuccokba gondolkozom.
a gépemen csak alaplapi 5.1 es hangkari van. elég az ? vagy abből kell valami komolyabb? olvastam ilyet hogy optikai kimenetes hangkártya? de ahoz optikais erősítő kell?? v sima házimozi erősítő is megfelel ? ami sima dolby sorrund pro logic jelen esetben Onkyo TX-SV373 meret ilyen van pont itthon a lakótársamnak. vegyek másikat v ez is megfelel? milyen kábellel kössem a pc-hez? előre is köszönöm a seggítséget ha valaki eligazítana ezekben a dolgokban.
úgy szeretném összerakni a hangot h mindent amit egy hd film hangzása tud ki is menjen a cuccomon szóval ne legyen olyan h tudja a film de a hangrendszer v az erősítő v a hangkari nem támogatja.
Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest