Aktív témák
-
Sogi555
csendes tag
válasz
Gabor970 #30908 üzenetére
hát jó, igazából nem egy nagy szobáról van szó, és nincs is nagyon keret arra, hogy összerakjak egy tényleg minőségi szettet, de mégiscsak jobb lett volna így nézni egy filmet, minthogy csak simán a tv szóljon. reméltem, hogy lehet valamit kezdeni azért azokkal a hangfalakkal legalább, de akkor így mindegy. (az bosszant, hogy amikor megvettem majdnem 100-ért még anno, közöm nem volt az ilyen dolgokhoz, csak ajánlották ugye...)
köszi a válaszokat
-
Sogi555
csendes tag
Hello
Lenne egy 'kérdésem':
Van nekem egy Samsung házimozim, aminek elromlott a dvd lejátszója, nem tudja beolvasni a lemezeket. Viszont nem szeretném kidobni a szemétbe, mivel a hangfalai tökéletesen működnek, jól is szólnak, szeretném mindenképp megtartani. Most tervezek egy Samsung LE32C530 tv-t venni, és akkor úgy vagyok vele, hogy szeretnék akkor már rendesen 5.1-ben nézni filmeket.
A dvd-k nem érdekelnek, így amúgy is inkább nézném fullhd-ben a filmeket, hogyha van hozzá tv is, szóval egy külső vinyóra gondoltam, arról nyomatnám a dolgokat. A dvd lejátszó usb-s, viszont nem vagyok benne biztos, hogy megbírkózna a 720, esetleg 1080p-s dolgokkal (mkv meg végképp kizárva). A tv is usb-s, és az viszont lejátsza az 1080p-s mkv-t. Ha arra kötném a külső hdd-t, akkor megtudom oldani, hogy úgy kössem rá a házimozit, hogy rendesen működjön 5.1-ben?
Esetleg ha később vennék egy blu-ray lejátszót, rá tudnám kötni a mostani házimozim hangfalait? Ezt azért kérdem, mert nem hagyomásos rca csatlakozó a vége, hanem valami nemtudom micsoda, szerintem csak ebbe a dvd lejátszóba dugható, esetleg küldhetek róla képet.
Remélem érthető, mit is akarok, és köszönöm előre is a válaszokat
Üdv
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Bittorrent topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest