- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
Ninoka
tag
Ha már van egy jó TV-d, és szeretnél hozzá egy normális hangcuccot, akkor ne gondolkozz olcsó egybedobozos cuccal, főleg ha van 4 felesleges hangfalad! Én a helyedben kiválasztanék egy jó erősítőt ami megfelel az elvárásaidnak, és használnám a 4 meglévő hangfallal addig, amíg össze nem gyűlik a pénz normális hangfalakra. Nekem is videoton hangfalaim voltam, és amíg nem vettem jobbat, azokat használtam. Persze azért közel sem szóltak olyan jól mint a mostaniak, de azért mérföldekkel jobb mint egy ilyen egybedobozos olcsó 5.1-es cucc.
-
dhcodoki
senior tag
Ha sürgős vásárlási kényszered van és ideiglenesen kell, akkor a legolcsóbbat válaszd, mert ezek nagyon messze állnak a házimozitól. Így nem dobod ki a pénzed az ablakon, s félre tudod rakni az igazira.
Talán [EZ] alulról súrolja az alsó határt... Igaz 70-80ezer pénz.
ideiglenes megoldásnak túl drága, véglegesnek meg gyenge..
-
kkrisi
senior tag
Hát őszintén szólva ezek a genius szettek amiket linkeltél egy kalap forintot nem érnek szerintem! De ez kérdéses hogy neked mire kell! Azért ajánlottam neked az előző nagyobb geniust mert azt már hallottam szólni! és megér azt a +10k-t!
A házimozi jövőbeli tervezésében az is attól függ hogy mire kell neked? Mert nagyon nem mindegy! Amúgy én is voltam már párszor media-ba és háát.... nem mondta vmi sok jót erről a magnatról
-
kkrisi
senior tag
Hello!
1. A vaterán elkerülendő az ilyen dolgok vétele mert nagyon necces és könnyen át tudják verni az embert!! (Tapasztalat)
2. Annak a geniusnak van egy nagyobb testvére nagyobb hangfalakkal inkább ezt ajánlom!
Sokkal jobb ha a hátsó kis "ütyür-mütyür" hangszórók helyett!
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest