- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
kisbergics #8500 üzenetére
Emiatt nem cseréltem volna Ati-ra, az biztos. Tesztek szerint szuperek az új nVidia kártyák és HD-hangot is kezelnek.
-
BBéci
legenda
válasz
kisbergics #8484 üzenetére
Laptopomban nVidia 9200M GS kártya dolgozik, az 5.1 Dolby Digital és dts hangot ki tudom csalogatni a HDMI-n, viszont a 7.1 LPCM-et nem.
-
lean
aktív tag
válasz
kisbergics #8480 üzenetére
1.nos...ha az oldal szerint állítottad be az ac3 filtert a hang az spdifen keresztül próbálna távozni, tehát az alaplap spdif kimenetét (remélhetőleg van olyan rajta) kellene összekötni az erősítő digitális bemenetével.ez lenne a legegyszerűbb.
2. ha nincs akkor bonyolultabb lesz a dolog, kicsit utána olvasva a video kártyának van egy spdif csatlakozója a nyákon és azon keresztül lehet a hangot beküldeni neki és úgy adja ki a hdmi-in keresztül, ha minden igaz, szóval ha az alaplapon (nyák) van spdif header azt kellene összekötni a videokari spdif headerével. hogy ehhez kell e külön driver arról lövésem sincs, + az erősítőnek ha át is megy le kell tudni választania a hangot a képről a hdmin keresztül... -
gu007
aktív tag
válasz
kisbergics #8484 üzenetére
ez még megérhet egy olvasást:
http://logout.hu/cikk/hd_filmek_lejatszasa_a_videokartyaval/dxva.html
segít-e azt nem tudom... -
fury71
aktív tag
válasz
kisbergics #8480 üzenetére
Nekem is HDMI-vel van összekötve a vga és az erősítő, de úgy tudom a régebbi és az új Geforce kártyák sem támogatják a hang átvitelt a HDMI-n keresztül.
Csak az ATI vga kártyáknál használható ez a funkció. A Radeon 3xxx és a fölötti kártyákkal lehet HDMI-n hangot továbbítani. Tehát szvsz nem fogsz soha a 9500GT kártyával hangot az erősítőbe vinni. Ezért nincs is a hangbeállításoknál HDMI kimenet sem. Inkább az alaplapi integrált hangkártya digitális koax vagy optikai kimenetét kösd az erősítőre, persze ha van. Nem rosszabb mint a HDMI hangja viszont plusz kábel.
Nekem egy Radeon HD4850 van. Ennél megoldható hogy hangkártyaként is üzemeljen, mert én is mindent az erősítő HDMI portjain keresztül viszek a TV-be.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest