- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
kiskacz #8544 üzenetére
Sajátkezű kísérletezgetés után a DVD-játszóból HDMI-vel viszem a képet a tévébe (vetítőbe), digitális koaxon pedig a hangot az erősítőbe. Plusz összekötöttem optikai kábellel a tévét az erősítővel, hogy a tévéadások hangját is jobb minőségben és térhatással (Pro Logic) hallgathassam.
Vikthor!
Az aranyozás nem elsősorban korrózióvédelmi célból kerül a csatlakozók végére, hanem az elektromos kontaktust javítja. -
válasz
kiskacz #8554 üzenetére
Ha teheted, akkor inkább várjál még a vásárlással, mert 100-ból nagyon nem fogsz kijönni szerintem, aminek a hatása olyan lenne, hogy a fotelben ülve mosolyogsz.. Tudom, hogy nehéz meg nincs több rá, és hogy könnyű beszélni, de én is kb. 6 hónapot töltöttem a rendszerem "kutatására" meghallgatások stb. és csak vártam vártam és farmoltam szinte a végtelenségig, de elmondhatom legalább, hogy a fotelbe amikor beleülök és beküldök a rendszerembe filmet/zenét, akkor én mosolygok... Hidd el, megéri várni és kifarmolni a dellát arra a rendszerre, amit kinéztél magadnak korábban.
Üdv,
Vik -
válasz
kiskacz #8548 üzenetére
Nézd, el kell döntened, hogy elkezded használni a HDMI technológiát vagy sem. Ha igen, akkor nem kell mellé semmilyen kábel, mert a HDMI átviszi a hangot/képet/áramot is. Pl. ha azonos márkájú az erősítő + lejátszó ami HDMI-vel van összekötve, akkor elvileg elég csak az egyik eszközt standby-ból bekapcsolni, mert a kábel továbbítja a másik felé, hogy hahó itt vagyok, ébresztő...
Én a 10m-es kábelemet 6 rongyért vettem. Nem kell, hogy a kábel szupercsilivili megaextra legyen, mert semmi értelme. 15m felett kell erősíteni a HDMI-t. Igaz én aranyozott végűt vettem, hogy még véletlenül se korrodálódjon a fém...
Üdv,
Vik -
válasz
kiskacz #8544 üzenetére
Szia!
A HDMI kábelt oda dugod ahova akarod... na jó, de komolyra ferdítve a szót, a DVD-t összekötheted az erősítővel is, és az erősítőt meg a TV-vel. Ez összesen 2 külön kábel ugye... Nálam is így van belőve. A TV csak a képi infót kapja az erősítőtől.
Az egybeházimozit, már egy szimpla erősítő és egy alaphangfal szett kenterbe veri szerintem. Amúgy meg a pénztárcád és a füled fog dönteni arról, hogy milyen hangfalakat veszel és erősítőt. Erre időt kell szánni és el kell menni meghallgatni őket.
Amint látom 4870-es VGA-d van. Én azt javaslom, hogy kösd azt össze az erősítővel HDMI-n keresztül, persze ha van sok sok mkv kiterjesztésű filmed...
Üdv,
Vik
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest