- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
törölt tag
-
zolaas
senior tag
válasz
Rami18 #46157 üzenetére
Azok az egybeszettek nem mozira valók. Mit is várunk 1 3-5 cm esetleg 8 cm hangszóróktól, igénytelen mikro pici dobozkákba zárva. Alap szinten itt ami ajánlott lehet Az az Onkyo 5405. De most egész jó áron vásároltak itt Denon+Eltax szettet. Inkább ebben az irányban indulj el. Vagy ha nem akarsz annyit áldozni vegyél 1 jó sztereót 2 hangdobozzal. Sztm. Fú ma nagyon okos és segítőkésznek érzem magam
-
válasz
Rami18 #46157 üzenetére
Ha van pénzed, nyilván jobb ha megveszed külön.Sokkal drágább, viszont sokkal szebben szól.
Ha nincs túl nagy igényed,pénzed, akkor megteszi az egybe házimozi is,ami persze rosszabb de kis helységbe akár jó lehet.
Persze van egybe házimozi jóval 100k felett, gondolom azok már normális minőséget produkálnak,de én mindenképp külön ajánlanám.
Ha egybe szettet veszel,szinte minden van egy aux bemenet,amire rátudod kötni a pc-ét de nem biztos hogy optikai van rajta,lehet csak sima rca.Ha 5.1 be akarod halgatni akkor optikai kimenet kell legyen a gépeden,és optikai bemenet a végen.
Az egybe szettekbe nem vagyok jártas,de valszeg nagyobb az esélye egy külön erösitőnek hogy optikai bement legyen rajta,azok szinte minden van..
Na de majd jönnek a nagyon, és érdemben biztos jobb választ adnak.Ez csak az én véleményem.Üdv.Lajos.
Aktív témák
Hirdetés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest