- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
szubence #4139 üzenetére
Szia!
Nekem Yami 363-as dolgozik a nappalimban. Ami tetszik benne az hogy hiba nélkül szétválogatja a sztereo hangokat zenehalgatásnál viszont azért hallatszik rajta hogy digitális erölködő. Ennek ellenére sokkal jobban bejön a hangja mint a régi sztereo erölködömnek aminek picit életelibb hangja volt viszont ehez képest óriási volt az áthallása. Mondjuk én amúgyis olyan zenét halgatok ami erőteljesen épít a sztereó hangzásra. Mozizáshoz szerintem teljesen rendben van. Egy dolog amit negatívumként tudok felhozni az az hogy a hangszíneket (magas, mély) nem lehet a távirányítórol szabályozni bedig az jó lenne zenehalgatásnál onnan állítani ahol ülök.Más:
Valaki nem tudja véletlen hogy hol kaphatok az erősítőhöz gyári távirányítót vagy esetleg olyan univerzálisat amin külön vannak a bemeneteknek gombok (cd,dvd,md. dtv/cbl, Multichanel stb) mert amiket eddig láttam azokon nem volt ilyen. Annyira nem fontos csak azért kérdezném mert eddig már sikerült 2x elejteni a távirányítót és hát az ördög nem alszik. -
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest