- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi0604 #34321 üzenetére
nem.csatik sem ugyanazok voltak.hosszún dietz kb 1000FTos, röviden meg futurech márkájúak 1400Ft/db áron.
ellenben a rövid nem jól van szerelve,a hosszú meg a gyártó ajánlása alapján.
oszt mégis jobban tetszik.tényleg vannak olyan letöltött sorozatok,ahol egy alig hallható nagyfrekis sipolás hallatszik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34315 üzenetére
humor vajon mi?
leesett különbenegyébként nap mint nap találkozom a meg nem értés,és elfogadni képtelensé miatt a feszültséggel.nagyon elegem van,h ekkora balkán lett ez az ország.
majdnem mindenki szarik a többiekre.
alattam is dolgoznak szerkesztők, de tt tartok,h némelyiknek nem adok munkát,mert tudom,h fel fog húzni, inkább megcsinálom helyette.. -
bajnokpityu
félisten
válasz
robi0604 #34316 üzenetére
nemtom mennyire publikus,minimálisat alkudtak a 9ből.de azt is csak azért,mert hogy igy szokás,én meg nem görcsöltem, igy,hogy házhoz jöttek. a csókának hiába van komoly lánca(3806os denon,29xxes futóművel és drága hangszórókból álló DIY hangfala), csak csodálkozott, hogy milyen jól visszaadja a gitárt,énekeseket.
persze érzem,h az a 6dBa hullámzása a hangfalamnak, pláne a 4kHznél a gödör mennyire kihallatszik, sztem erre utalt,h cserébe ő hangfala másban meg jobb.
nem vagyok benne teljesen biztos,de mintha a rövidebb ICm,ami maradt, furutech csatikkal,mintha egy fokkal jobban szólna,de lehet csak pszihológia.
egy diamondback IC is ki fogok próbálni.ez már nem a ruhaszáritó-kötél kategória audioquest.
úgy néz ki kedden érkezik végre a dac. -
bajnokpityu
félisten
válasz
ricsik #34309 üzenetére
nem hiszem,h kevés,inkább más.persze ez izlés dolga.van aki együtt tud élni a qef IQval,amit én 1 percig nem tudok hallgatni.
ahelyett sztem,h ezüstözött hangfalkábelt vennél, sztem sokkal jobban járnál egy belső átkábelezéssel, meg a gyári váltóban levő kondik minőségi cseréjével.gyári kábelek viszont elképzelhető, hogy vágják a magasat.és tuning után nem vágják.
Valamint a mélyek szépségén,pontosságán, igy látszólag mennyiségén jól lehet hangolni a csillapitóanyagokkal.dalik is kiemelnek,mint a rubi is egy picit a mélyek tetején,ezt le lehet csapni csillapitóanyaggal.Gálistván:nem mostanában volt,igy nem tudom linkelni.a 4x4ből a sima 4200Ft/méter,az ezüstös 7000/méter,és mégis a sima győzött. Félreérthető voltam, én a 4x4 és a 4x4 silverek öszehasonlítását találtam netennem a Tiedet.éna sima 4x4et próbálom ki.
ettől függetlenül nagyon elégedett vagyok a sima sodrott ofc bártfayval.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #34306 üzenetére
ami összehasonlitó teszteket olvastam,az alapján a nem ezüstözött qed kábeleket jobbnak irták, a drágább ezütözöttnél.
én is épp ki fogok próbálni egy biwire nem silvert. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34303 üzenetére
ti ismeritek szeméylesen egymást?
v honnan derült ki,h nem értene hozzá?
mindenkinek vannak téves nyilatkozatai.
David Garrett télleg ügyi,és élvezetes... -
bajnokpityu
félisten
válasz
TazLeacher #34250 üzenetére
ezt nem halottam még.
én az L3.0-8 NLről beszélek,ezt hallottam a streaméknál.
de gondolkodtam, és inkább mégsem ajánlok kábelt.hangfalkábelt úgyis lánchoz kell venni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
TazLeacher #34247 üzenetére
a fonott sinus live nem férne bele?
az sem rossz kábel.van olyan rendszer amihez jol passzol,igy ertemelvitték a VDH102 ICt.
meghallgatták nálam,remélem otthon is tetszeni fog a vevőnek. -
bajnokpityu
félisten
-
-
bajnokpityu
félisten
ja
hát 192kHz zeném alig van,egyébként digit zaj lesz belőle,ha megpróbálom lejátszani.amúgy nem zavar,mert a mostani DACom és a következő sem fogja tudni a 192kHzet fogadni.
dir9001et választottuk reciver chipnak, hangja, stabilitása miatt.emiatt a szolgáltatás miatt nem akartam lemondani az abszolut max elérhető hangminőségről. -
bajnokpityu
félisten
hát ebben ne legyél ilyne biztos.alig hallgatok mp3-at azt is csak munka közben,háttérzajt-elnyomásra.
mikor Hivox itt volt aztongya a jazzes,klasszikus zenés próbák után:na tegyél be valami rossz felvételt,amit szeretek.
berakom metallica St angert.eltorzult mindkettőnk arca,10mp után kivettem,és szabadkoztam,h hát igen túlvezérelték.
Kérdezgettem pagrust is, mást is egyébként,h a digit kimenetre van-e hatással akár a táp akár a szoftveres tuning. Senki nem szólt semmit. Igazából a digit kimenetet 1 weblapon láttam,h tuningolják,de elég kétséges számomra az eljárás is,és az eredménye is.
dac nélkül meg én már nem tudok zenét hallgatni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ricsik #34063 üzenetére
persze.boritóstül,adatokkal.van vagy 5 féle app,de van gyári támogatású is.
később más a dac, és linuxos lett a későbbi.sztem teljesen más készülék, csak a szerver azonos.néha le tud fagyni,vagy legalábbis sokáig nem reagál.de ez lehet azért van,mert a zene könyvtáram 700giga,és nem nagyon van szortirozva.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #33630 üzenetére
Bécinek volt irányomban 2 olyan HSZe,én is pirultam. hát igen, jótól dicséretet kapni,na az a nagy dolog
de szerencsére leb*szni is tud az "öreg"
kóterban volt szokás, 1-1 nagy horderejű mondatot kinyomtatni A2 A3 méretben, és az érintett asztala fölé kitenni.
igen. kör területe pi*2D és társai.
BBécié dicséreteit meg A0ba kéne
szerk: félreérthető.nem a hiba miatt,csak ez jutott eszembe.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #33610 üzenetére
milyen láncon,milyen zenét?
élménybeszámolót kérünk -
bajnokpityu
félisten
sok jó ötlet van rajta.cimkézés,egységes átlátható design.tartalom kéne,meg jól felfuttatni,h első lehessen,gondolom ez a cél.
aláirás nekem hiányzik a cikkek végéről,és végre látok robbantott rajzokat is.szóval igy tovább,csak még sztem kéne bele anyag.fél óra alatt át lehet futni egészet,igy nem kerül be ismeretlen embernél a kedvencek közé.
olvastad,h megjött a rotel és a K500as füles?mán csak az új DAC hiányzik,esetleg új kábelek a rubikba.jón is lehet még javitani,gyárilag azért nem hulladék kábelek vannak benne,mint általában.meg volt itten egy copland.
-
bajnokpityu
félisten
hu,alapban a kisebb kábel viszi jobban a magasat,tehát tök forditva kéne.persze ha agyaguk ugyanaz.
másik
ahelyett,h vettél egy csomó ócsó kábelt, vehettél volna 1 pár rendesebbet.
mindenki lebeszéli az embereket a dupla kábelezésről,akinek jobb a füle,és nicns érdeke a sok kábel eladásában. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #33540 üzenetére
hogy tudtam
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #33523 üzenetére
igen a dalik térben és mélyben erősek.
rotelt nem most vettem. most jött vissza tuningrol.nagyon jót beszélgettem Hivox Zolival közben.
Minden zene nagyon jó... csak legyen jó a felvetel.
aszongya Párom ghymes közben:nem is tudtam, h ennyi hangszer van benne.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
hackeeeee #33422 üzenetére
azt teljesen lehetetlennek gondolom,hogy egy sokkal jobb minőségű alapanyagból készült kábelnél a gyengébb anyagúból jobb kábelt gyártani.
semmi érdekem nincs,nem tudom hova kell, egy csomó kábelt lehet találni neten használtan,ami ha a méret jó,akkor egyszerűbben,jobban jársz.
ha max 3méteres kell,akkor nagyon tudom a saját bártfay 2000es kábelemet ajánlani.ezek mint kiderültek valami ofc rézkábelből vannak,alig drágább mint egy cat7kábel anyagáron(épp csak duplája),de igen jól szól.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #33368 üzenetére
majd jön újabb busz,ami felvesz.köv alkalommal beállitasz egy hasonlónál a soksok kp-vel,és robogsz haza boldogan.gazdagok,és olyanok akik nem értékelik a cuccaikat,mindig voltak,vannak,lesznek.
én is 250körül akartam 5.0-t, aztán már 400ról leengedett árú tangentet 260ért 2.0-t, és itt a rubi 5.0,olcsóbban.nemtom összemérhető-e a focallal,de nagyon lehet őkelmét szeretni,minden hibájával. randa.de finom.
és olyan nagyon nem lehet rossz,ha igy kihozza az előtte levő láncok tudását,és olyan élményt ad mellé,h ihaj.
-
bajnokpityu
félisten
nah,megvolt a copland teszt.
kár,h a rotelt nem tudtuk összehozni...
meg az uj dacot.majd köv alkalom... -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #33320 üzenetére
igen,ez tök durva,valahol olvastam egy irást,hogy a csávónak 8 méteres kábel kellett, az egyébként 2.5méterre levő hangfalhoz, mert igy telálta legjobbnak a kábelt.
bártfayék pl 250-300cm hosszig tartják jónak a kábelt amit vettem.nah,ez a szint,amihez nem látom,h hirtelen felnőnék,igy 120centis lesz a centeremhez a kábel,mint ajánlottátok.
sub:anno a geniussal tököltem, a 120Hzet már hallani irányból,és ha jól emlékszem, a 100at is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
v.attis #33309 üzenetére
de. elméletileg az rca tökéletesen arnyekol,és mehetne párhuzamosan.gyakorlatilag tökéletes arnyekolas nincs, csak adott helyen elegseges.innentől kezdve vagy jó lesz vagy nem. inkább kiepitenek 1 új konnektort.
ha ennyire hallod a sub irányát akkor nem csak kis frekvenciát ad ki.nincs jól vágva.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ricsik #33280 üzenetére
örülj, ha találsz 30-35körül használtat. nincs olcsóbban sem itthon,sem ebayen.
Dorian:bár még a Te láncodat nem hallottuk, de azért nincs szégynkezni valója a Concept 6nak,ha erre gondoltál.
biztosan fájdalmas a 65,de ennyi erővel a havernak is fáj,amikor 5.0t vettem 150ért,ő meg a párat 280ért...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #33261 üzenetére
őszintén?
ha nem győzött volna meg a hangja az enyémnek, soha nem vettem volna meg külső alapján...
egy hodály,randa szinnel,gagyi szintű kidolgozás,össze nem illő szinek. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #33256 üzenetére
mért is?
tényleg mindenki chipsre gyűjt,mert c6 65ért c8 100ért.ilyen árak a mesében vannak. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #33233 üzenetére
hát igen.visszaolvasva,kicsit erős volt.megmondom őszintén,én annyira durva selyemmagasat még nem hallottam,amiről beszélsz BBéci,ami megverné a monitor bronzszinű magasait.
folyton azt láttam,h aki gyártó igazán durvát akart,nem középszerűt,az mindenféle spéci magasakat csinált,és nem selymet használt.
-
bajnokpityu
félisten
jogos.elnézést,ha félrevezetően irhattam...
valahogy úgy akartam mondani,finomabban,h kevéssé éles.amiket eddig hallottam,kiadta a nagy frekit is,csak olyan puhán tette,észrevétlenül.a rubi a ribbonjaival tud éles is lenni,meg finom is.puha,lágy semmiképp,de valahogy engem mégsem bánt,mint egy kef.gondolom ilyet akart a dali is,amikor megcsinálta az ikonokat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #33190 üzenetére
jaa,most esett le. hát igen, a CCamot nemigen verné meg egyik selyem sem.azért az igen jól szól...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #33190 üzenetére
amik textileket hallottam,valóban elsőre sávhatároltnak tűnnek,de mindenképp kevés a magas frekis teljesitményük.. de cserébe nagyon reálisak a beszédhangok.nekem ez fontosabb, ezért ha választani kéne, egy kef titán, vagy egy jóféle selyemmagasos között,nem görcsölnék.
no,mindegy, dalikat lehet szeretni, és lehet kevéssé szeretni, de hogy jó hangfalak, az biztos.mozizni meg szuperek.
de ujra olvasva:elkeni??
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ricsik #33184 üzenetére
8 éve hallottam a c6ot is meg a c8at is egymás után ugyanazon a(z elég rossz HK HMerősitős DVDs) láncon.
akkor ott c6nak egységesebb volt a hangja,c8 meg nekem tul sok méllyel birt,és elnyomta a maradékot.én igy emlékszem.alapvetően egyik hangfalat sem szerettem, de amennyiért mennek használtan,hát már elgondolkodtató lenne,ha nem lenne nekem jobban tetsző.viszont iszonyat sok tere volt a C6nak,ezért mozizni sztem kemény lenne áráért megverni.
GI:mi bajod a textil magasokkal? én legalábbis általában nagyon szeretem a hangjukat...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #33179 üzenetére
volt talán 2 hét HM nélkül?
remélem viccnek veszed, de hasonlit a stratégiád az ATC szuper akcióihoz ...nálam legalább a hangfalak, meg a squeezebox fix pontjai a láncnak
-
bajnokpityu
félisten
valaki nem szeretne egy korrekt Ad1852chipre épülő trafós csatolású csöves kimenetű DACot? DIY cucc, tehát ház kell neki,cserébe jól szól.ismerős ismerőse nem soká el fogja adni,esetleg be lehet előzni, meghirdetés előtt.
ha valakit érdekel, jelezze!
nekem abszolut semmi érdekem nincs belőle,csak segíteni szeretnék. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
torma1981 #33087 üzenetére
ez eléggé zsákutca.én úgy emlékszem,h végszükség esetére ajánlották a srácok.
a gyári hangszórói kukában fogják bővitésnél végezni,mert nem kapsz érte fillért sem.ilyenkor lesz tehát drága az olcsó.
én valami olyasmit ajánlanék,hogy 1 használt nem HDs erősitő,és inkább csak 2 db hangszóró,egy olyan cslaádból,aminek lehetett külön kapni a háttereit,és aztán később szintén használtan ezeket megvenni.ez igy belefér a 75be,és nem zsákutca.hogy tetszik az uj avatarom?
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kimi02 #32990 üzenetére
én ezekkel a kábelekkel lassan úgy vagyok,hogy mindegyikre rámondják,hogy "nála sokkal drágábbakkal felveszi a versenyt"akkor kérem ki drága,mi drága....
sztem minden kábelnek van saját hangja,van ahol bejön,van ahol nem.ha valakinek pechje van, drága illik a meglevő láncába,van aki meg villanydróttal boldog.
én eléggé kiszerettem a kácsákból,neotechekből,legyenek akármilyen jó ár/értékű kábelek, a mostani ezüstös,carbonos VDH102vel egyelőre megelégszem.úgy látom,h a forrás a titka (üdv BBéci) mindennek,kábelekkel meg kisebb-nagyobb mértékben el lehet rontani bizonyos hangszereket,oszt kész.
Dorian tudtad,h a rotelekben tranziens intermodulációs torzítás mentes végfok van?
felvágtam,mi? -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
XP NINJA #32941 üzenetére
ezek a szettek tényleg nem valami jók.ezek csak pótlékok,amig nincs pénzed 150e körüli szettet venni.kettő között mondjuk nem nagyon tudok semmit,ami éri árát.tehát ha most sincs 150,akkor javittasd.3600am volt,ami 5.1ben egyik legkevéssé rossz genius tipus,ezért védem kicsit márkát,úgyhogy a későbbiek mindegyike rosszabb,mint az volt.
amúgy nem kell nagyon izgulnod, filléres alkatrészekből állnak.a táp az egyetlen ami drága lehet.
mai napig van amúgy nekem is egy geniusom,amit sztem soha nem fogok eladni,és mindenképp megjavittatnám.a 1250X.ez szintén egy genius szinten legendás darab.egyetlen baj vele,bármit tuningolni akarok rajta,aránytalan.9700ért vettem,majd hozzá 2000ért hangfalkábelt, 500Ft volt a pár zokni a hátába,és vagy 2000volt az IC is,amit magam forrasztottam.tehát,hogy kicsit jobban szóljon,beleboritottam uj árának felét...
egyébként most a rotelnél készülök ugyanerre...
de megvárom a dacot,nehogy véletlen az húzza le az erősitők teljesitményét ennyire.
előerősitőt magam meg fogom tuningolni,nem nagy tétel,aztán megállok picit. -
bajnokpityu
félisten
figyelmébe ajánlom a vásárolni vágyóknak:
egyébként nekem konkrétan a c6 jobban tetszett 8 éve,mikor próbáltam,mint a c8.
-
bajnokpityu
félisten
wharfit kivéve.ahol időben utána vágták az embernek a dipóljait.hámondjuk nem hallottam
szintén ócsó dipól (volt,nemtom még kapni-e)a hasonló minőségű magyar hazai termék, a clarus.szintén BBéci ellenjavallatávalviszont idézek a hififóumból magamtól:
"nabasszus.
végig hazudtam,elnézést kérek.
az spk1000 ami cat kábelből van,nekem 2000asem van.ami meg OFC...
tehát nem CAT7kábel...miota ezt is árulják,eladó szerint kutyának sem kell az 1000es.namost,szépitésnek annyit,hogy vásárláskor ezt mondta tévesen az eladó,most javitott...
végeredményt persze nem érdekli,tehát bátran ajánlom ezt a tyúkbelet is."
el sem hiszitek,hogy megörültem a levélnek.tehát nincs különösebb baj a fülemmel.
ellenben igen oclsón kapnék centernek 1.2méteres kábelt ugyanebből.vegyek 1.2métereset,v fontos,h legelább elől legyen azonos a kábelek hossza? -
bajnokpityu
félisten
nem tudtam már szerkeszteni,kissé magyartalan lett.
de,nyilván túlaggódom,és le is fogom sz*rni.
de amikor elmondom a tapasztalatomat,majd visszairnak,hogy az lehetetlen,meg h akkor biztos fülemmel,szobával,lánccal van baj,hát mit lépjek?ezek olyan dolgok, amik nem az izlés magasságában vannak,jóval alapabb szintűek.ezért is foglalkoztam vele.
nekem nap mint nap élményt ad a láncom.akár a denon,akár a malacSE,akár a rotel.mind másra jó,és mind nagyon jó a saját műfajában.
Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest