- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
Nem írtál keretet, de 100 k körül most jó vétel ez:
Wharfedale Diamond 5.0
illetve 110k ért a nagytestvére szintén ugyanitt!és amit én is használok megelégedéssel:
Mission MV Cinema Packde ha össze tudsz kaparni a Dalira, akkor az is nagyon megéri!
-
BBéci
legenda
A frontokat feltétlenül úgy helyezd el, hogy a füleidtől egyforma távolságra legyenek, egyenlőszárú háromszöget képezve. Az is fontos, hogy mindkettő ugyanolyan távolságra legyen (mellette, mögötte) faltól, bútortól.
A Te esetedben indokolt lehet a polcsugárzó választása, de a fenti szabályok azokra is érvényesek. Szintén nagyon fontos, hogy a (front) magassugárzók a füleiddel egy magasságban legyenek.(#9086) vtechun
Igen, van értelme drágábbat, jobbat venni, hallani fogod a különbséget. Az más kérdés, hogy mennyivel drágábbat?
A három közül a Magnatra szavazok, de bevallom, egyiket sem hallottam. A középsőnek még a neve is ismeretlen számomra.
Hangdobozt hangdobozgyártótól kell venni, mint például a Magnat és a JBL. -
BBéci
legenda
Miért szeretnél inkább polcsugárzókat, mint állókat? 20 nm már elég a 606-osoknak.
A kábelek vastagságát inkább a hossza és az erősítő teljesítménye határozza meg.
A minőséget kell passzítani a készülékekhez. Vékony drótot is hallottam megdöbbentően jól szólni.
Frontokhoz, ha 3 méternél nem hosszabb, a 2,5-ös is megfelel. A surroundokhoz 10-12 méterig szintén használható ez a vastagság. -
BBéci
legenda
Már többször leírtam, úgy látszik teljesen feleslegesen, hogy:
NINCS 8 OHMOS ERŐSÍTŐ!!!
Amit leírtál, azt jelenti, hogy 8 ohmra vonatkoztatva számolták a teljesítményt, amit a gyártók egy része 6 ohmra ad meg, mert úgy magasabb számok jönnek ki.
Amiket a többiek leírtak, az is igaz. Az olcsóbb végfokok nem túk stabilak alacsony impedancián, ezért ajánlott 8 ohmos hangdobozokat kötni rájuk, de működnek 4-esekkel is. -
törölt tag
Mivel a Sony1: digitális D.kategóriás erősitő és 2:mai erösitők már nem annyira impedancia-függők,legfeljebb a teljesitménnyel változik,így nyugodtan rákötheted. De számits rá hogy nagyobb hangerőn hamarabbb jelentkezik a torzitás. És max hangerö alatt már hamarabb lekapcsol a beépitett védelem is.De elfüstölni biztosan nem fog!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest