- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
eviktor #13904 üzenetére
Természetesen van olyan is, a hosszúlöketet nem túl régen alkalmazzák. Arról ismered fel, hogy slaghoz hasonlít a pereme.
Mint tudjuk, a membrán megmozgat valamennyi levegőt, úgy képződik a hang. Ha kicsit mozdul, kevésbé löki meg az előtte lévő levegőt, mintha kétszerannyit megy előre.
Nagyon leegyszerűsítettem. -
BBéci
legenda
válasz
nismoka #13890 üzenetére
Teljesen mindegy, honnan szedted, akkor is téves, hibás, pontatlan információk, számok.
Egy kis matek: a tévé 1 m széles, jobbra, balra 1,5 méterre a frontsugárzók, amik szintén másfél méterre vannak az oldalfalaktól? Milyen széles ez a helyiség? 7 méter. Mit tegyen, akinek csak 4 m széles a szobája? -
-
BBéci
legenda
válasz
OP-ToTo #13858 üzenetére
DVD-játszóval akarsz HD filmet megetetni???
Szerinted mire találták ki a Blu-rayt???
Ne haragudj, de ez durva.A DVD videó szabvány szerint 576 sor a médium legnagyobb felbontása.
Adat DVD-re bármilyen felbontású filmeket ráírhatsz, de az asztali lejátszók nem tudnak mit kezdeni vele. -
BBéci
legenda
válasz
sunshine86 #13841 üzenetére
Próbálgasd a beállításait, valamelyikkel biztosan meg fog szólalni!
Nem a legjobb ötlet a jack-jack csatlakoztatás, minimum jack-RCA kellene. -
BBéci
legenda
válasz
ricsik #13828 üzenetére
Nem nevezhető extrém magasnak a 2200 hertzes felső határfrekvencia, a vérgagyi salnál sokkal komolyabb gyártók kínálatában is találni hasonlót. Arról nem beszélve, hogy a megadott számok valódiságát semmi és senki nem garantálja.
Szerintem felesleges egyetlen percet is eltölteni ilyen vackok analizálásával, véleményezésével. Ha Ti nem merültök bele, én átsiklom fölötte. -
BBéci
legenda
válasz
Mustármag #13802 üzenetére
Hallasz különbséget?
Az olcsóbb DVD-játszók CD-játszóként pocsék hangminőségűek, nekem bántja a fülemet, inkább semmi ne szóljon. Számítógéppel le lehet játszani jó minőségben zenét, de nem szabad általánosítani, mert számtalan konfiguráció létezik.
A belépő osztályú AV erősítők D/A konvertere nem éppen audiofil minőségű, ezt is figyelembe kell venni. -
BBéci
legenda
A 200000 forint fölöttiek talán elfogadhatóak, de annyiért sokkal jobbat is össze lehet állítani.
A 100 alattiak egy kalap szamócát sem érnek.(#13793) Jasonchan
A pre outra végfokokat köthetsz, akár 7 különálló egycsatornást, mely esetben a receivered előfok/processzorként működik. -
BBéci
legenda
válasz
Bitlisz #13765 üzenetére
Volt szerencsém ehhez az előfokhoz, remek darab, csak ajánlani tudom. A StreamAudió forgalmazza, náluk hallgattam.
Milyen végfokot kötnél hozzá?Kimi02!
Egy Dune-vel jobban jársz!(#13781) Jasonchan
Az erősítő abból "főz", amit kap. Ha 7.1 analóg jelet, akkor azt erősíti.
Régóta ugatom, hogy inkább egy használt középkategóriás receivert érdemes venni, mint egy új, HD dekóderes belépőt. Ugyanannyi pénzért.
Szerintem. -
BBéci
legenda
A KEF C7-ről írtak olyan véleményeket, hogy szinte túlzóak a mélyhangjai, a 40 hertzes vágást kissé alacsonynak tartom, a 80-at meg soknak. Valahol a kettő között lesz az üdvözülés. Csak akkor engedd a frontokra is a teljes mélytartományt, ha neked úgy jobban tetszik a hangja.
A hangdobozokra írt adatokat fenntartásokkal kell kezelni! Néha a fele sem igaz.
-
-
BBéci
legenda
válasz
masterful87 #13678 üzenetére
Meg kellene hallgatnod egy jobbfajta házimozit, utána tábortüzet raknál a géniuszokból.
-
BBéci
legenda
válasz
masterful87 #13658 üzenetére
Ne forrasztgass, abból semmi jó nem fog kisülni, legfeljebb némi zsír.
A Géniuszt házimozinak nevezni felér egy Istenkáromlással, sürgősen ajándékozd el az árvízkárosultaknak és vegyél egy AV (házimozi) erősítőt, a hozzáillő hangdobozokkal!
LCD tévé helyett inkább plazmát ajánlok, kivéve, ha számítógéphez, monitornak is akarnád használni. -
BBéci
legenda
válasz
eviktor #13662 üzenetére
Akkor meg teljesen mindegy, milyen árat írnak ki a honlapra.
(#13660) Vikthor
Manapság már nem a Faroudja számít igazán jó skálázónak, mint 6-7 évvel ezelőtt az Fli 2310i.
Szerintem egy univerzális, médialejátszóként is használható BD-játékost kellene beszereznie az ősrégi DVD-lejátszó helyett. -
BBéci
legenda
válasz
Vikthor #13639 üzenetére
A Polk TSi 500-asokat, amennyiben megkapják a teljes frekvenciatartományt, szubláda nélkül kellene használni zenehallgatásra.
Valami nagyon elfuserált zenei ízlés és hallás igényelhet melléjük mélynyomót. Éppen az állódobozok egyik előnye, hogy önmagukban elegendő a mélytartományuk, vész úgy el.
Szerintem.
Ilyenekkel sok lemezt meghallgattam, semmi mélyhiányom nem volt, pedig csak 70 hertznek írják az "alját". Ha szert tehetnék egy párra, életem végéig nem vágynék jobbakra.(#13640) modflow
Ezt láttad? -
BBéci
legenda
Centerből is a CS20 illene a frontokhoz a 16 centis mélyközép sugárzók miatt.
Viszont a Proson remek választás volt.
Fáj a szívem, amikor ilyen össze nem illő elemekből álló rendszerrel találkozom. Plusz 50e forint rááldozásával tökéletes lehetne.
Persze így sem rossz, sokan megirigyelhetik. -
BBéci
legenda
válasz
#09634560 #13630 üzenetére
A Polk TSi 500 elég tisztességes mélyeket képes kiadni magából, adatlapja szerint 38 hertzen 3 dB-t esik a frekvenciagörbéje, ezért megengedném nekik, hogy ezt bebizonyítsák.
176000 Ft egy pár, szóval akár egy 2311-et is el tudok képzelni mögéjük.
Viszont a 100-as surroundokat vészesen kicsinek találom hozzájuk, már a 400-as szettben is 200-asok a háttérsugárzók. -
BBéci
legenda
válasz
Vidala #13614 üzenetére
Azért nem adják el a mélyládákat, mert rendszerfejlesztés esetén is tovább szolgálhatnak.
Tavaly nyáron volt egy orbitálisan jó vétel, Triangle 5.1 szett, 4 egyforma állódobozzal. Haverom kipróbálásra hazavitte, kipróbáltuk, csodaszépen szólt, de a hangereje kevés volt 50 négyzetméterben felállítva.
1 millió helyett 300000-ért kínálták, végül 270 körül ment el.
Ilyen vételeket kell kifogni! -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #13551 üzenetére
Bármilyet, ami árban illik a rendszeredbe.
Az Arcam AVR500 listaára 3200 euró. Mindegyik tesztben leírták, hogy 1.3-as HDMI csatlakozói miatt nem 3D képes. Kapni hozzá 1.4-es modult, ami egyszerűen a régi helyére illeszthető.
Számomra nagyon szimpatikus megoldás külön vinni a kép és a hangjeleket, nem véletlenül van erre lehetőség a csúcs lejátszókon. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #13546 üzenetére
Szerintem antennakábel.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #13529 üzenetére
Érdekes eredmények is szoktak születni az automatikus kalibrációval. Egy biztos, a szoba akusztikai jellemzői nagymértékben befolyásolják, megzavarják az EQ-kat.
Specifikáció szerint 28, saját méréseim szerint 35 hertzig lineáris hangú állódobozaimat szintén SMALL-nak tekinti és 40 hertzen vágja az Arcam. Ilyen még nem volt, a összes eddig nálam járt erősítő (volt vagy 10-12) LARGE-ra állította. Viszont a rendszer hangzása kiváló, nem tudok belekötni.(#13531) Thuglife
Nem hinném,hogy az okozza, de egy próbát megér. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #13515 üzenetére
Normális üzemi hőfok, ha 3 órán át rendes mozihangerőn használod. Ezért nem szabad semmit a tetejére pakolni és kellő helynek kell maradnia a szellőzéshez.
-
BBéci
legenda
válasz
Termi16 #13510 üzenetére
Mennyiben jobb az MPC HC, mint a TMT? Hozzáteszem, használom mindkettőt.
Az AC3 filterben képtelen vagyok megoldani, hogy átengedje az LPCM hangot, mindenáron át akarja alakítani.Sanci!
Este mobiltelefonról nem tudtam megnézni a JBL-es linket, csak most válaszolok az ötletedre. Szerintem bűn lenne azokat kötni az AX4ASi erősítőhöz. -
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #13386 üzenetére
Számítógép és operációs rendszerek terén nem vagyok szakértő, fogalmam sincs, mi okozhatja a jelenséget. Ha egy mód van rá, nem kötök számítógépet tévéhez, erősítőhöz.
-
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #13383 üzenetére
Cseréld meg a hangszórók kábeleit!
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sorozatok
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Vicces képek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest