- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21467 üzenetére
Te megőrültél! Odaadnád 2 kilóért? A maradék hajam is kihullik.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21463 üzenetére
30-ra emlékeztem, alighanem keverem valamivel. Te láttál elmosódást?
A történet számomra zavaros és idegesítő, bizonyára beóem van hiba. Feleségemnek sem tetszett, de becsülettel végigszenvedte. -
BBéci
legenda
válasz
kimi02 #21456 üzenetére
Nagyon jók a Pioneer BD-játszók, akárcsak a korábbi DVD-sek, viszont médialejátszóként nem használhatók, ami azért szempont lehet. Éppen az előbb néztem bele az Inception 30 giga körüli változatába, semmi elmosódást nem vettem észre, szinte tökéletes a képe. Digitális koaxon rákötött erősítőmmel a dts core eszméletlen jól szólt.
-
BBéci
legenda
válasz
nyurga82 #21454 üzenetére
Számomra 2 Dune tesztelése azt bizonyította, hogy a ma kapható legjobb ár/érték arányú, kiváló kép és hangminőségű, elképesztően jól kezelhető készülékek. Csak a CineMasterek jobbak, de azok sokszorta drágábbak. Volt nálam több, 2-2500 euróba kerülő BD-játszó, tisztában vagyok azzal, milyen a valóban jó kép és hangminőség.
Maximálisan elégedett vagyok velük, ráadásul az idén megjelenő modellek még ütősebbek lesznek. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #21448 üzenetére
Igen, jól emlékszel.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21443 üzenetére
Hagyjuk, az megint privát akart lenni.
-
BBéci
legenda
Biztos voltam abban, hogy Magnatra gondolsz, azokra szoktak elképesztően túlzó, valószínűtlen, lehetetlen adatokat írni.
(#21437) fatallerror
Tegnap éjjel 2 órán át azt vizsgáltam, elmossa-e a mozgóképet, de semmi ilyesmit nem láttam. Dune Smart H1, 55 colos Samsung C9000 tévén. -
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #21360 üzenetére
Arra céloztam, hogy szerintem az a szoba feleakkora alapterületű sincs a valóságban.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #21358 üzenetére
Szerintem a 150 négyzetméter barokkos túlzás.
-
BBéci
legenda
A DTS HD MA önmagában még nem garancia az egetverően jó hangzásra, a bitrátát is figyelni kell. Léteznek filmek 2000 alattival és 4000 körülivel is. Az AC3 viszont csak 640-es, annál bármi jobban szól.
(#21284) MaTTeS
20 négyzetméteres szobában remekül fog szolgálni, nyugodtan megveheted. Haveromnál 45 négyzetméteres, amerikai konyhás nappaliban is megállja a helyét, RTi A9-es frontok mellett. -
BBéci
legenda
válasz
hackeeeee #21171 üzenetére
Pár napig vacakoltam az AC3 filterrel, nem tetszett, azóta nem játszok le számítógépről (laptopról, mert nekem csak az van) filmeket. Illetve csak a saját kijelzőjén nézem.
(#21172) Vidala
Nekem ennél sokkal durvább ötletek jutottak eszembe, de inkább magamban tartottam, kerülve a vitát és a kitiltást. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #21165 üzenetére
A második mélysugárzó a legalsóbb tartományban - általában 250-300 Hz alatt rásegít a másikra, ami a saját alsó fizikai korlátja és a magassugárzóval egyező keresztváltási pont között dolgozik. A pontos számokat a hangdoboz specifikációjában találod meg, típusonként változó.
(#21163) Z0mbi
Az, hogy a köznyelv egy régi, patinás magyar szót tévesen használ, elkeserítő és minden eszközzel küzdeni kell ellene. Anyanyelvünk megcsúfolása, torzítása folyik. -
BBéci
legenda
"Nem hazudnak a gyartok. EU ban nem hozhatnanak forgalomba ugy erositot. "
Hogyan nem hozhatják forgalomba? Hazudva?
Nem hazudnak, csupán próbálják egymást túllicitálni, mint a tévék dinamikus kontrasztja esetén.Nem csak Neked szól a következő.
mutyi
Közös befektetésnek az egyik félre jutó része: a) a költséget közösen fedezve,felesbe(n); b) suttyomban.
mutyizik
1. A költséget valakivel megosztva közösen vásárol, fogyaszt stb.
2. Kártyázásban valakivel közös kockázatot vállal.
Forrás: Magyar Értelmező KéziszótárTehát nem a csalás szinonimája!!!
-
BBéci
legenda
válasz
simi762 #21131 üzenetére
A Streamaudiós fiúk szerint kiváló kábel, én hiszek nekik.
Sanci38
"Olyan 100 wattot ad max elöl és 60-at hátul 5 hangszóró esetén."Ezt honnan vetted???
A frontok sztereó üzemmódban szoktak "erősebbek" lenni, ha mind az 5 csatorna meg van hajtva, akkor azok egyforma teljesítményűek. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #21047 üzenetére
Sokan dicsérik a Logitech Squeezeboxot. A Dunével az a baj, hogy a kijelzőjén nem tudsz navigálni a lemezek, fájlok között, tévé kell hozzá.
-
BBéci
legenda
válasz
bittehilfmir #21026 üzenetére
Öreg darab??? Ilyet még nem hallottam.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20996 üzenetére
Nem a gyárival egyenértékű, profi forrasztásra gondoltam, az ellen természetesen nincs és nem is lehet kifogásom.
-
BBéci
legenda
válasz
muzsikpeti #20946 üzenetére
Kábelekre várok, a meglévőkkel nincs értelme tesztelni.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20942 üzenetére
A Dune rengeteg állítási lehetőséget kínál, látatlanba nem tudom megmondani, mit kezdene a videóddal.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20913 üzenetére
Pontosan 22,7 négyzetméteres a nappalim.
A wattokkal nem kellene ennyit foglalkoznod, mert a hangdobozok érzékenységi adata nélkül semmit nem mondanak. Azzal együtt sem sokat. -
BBéci
legenda
válasz
jones965 #20887 üzenetére
Ha a Polk TSi 400-asokon nem hallod a különbséget, ott valami baj van!
Az persze nem mindegy, hogy a DTS HD MA mekkora bitrátájú. Az előbb néztem a The Other Guys adatait, a sima dts 1509 az MA 2181 kbps, ami valóban nem óriási különbség. Sőt, létezik ennék kisebb bitrátájú HD is, viszont némelyik LPCM megközelíti a 7000-et.
Az a lényeg, hogy nem szabad általánosítani. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20861 üzenetére
A BD meghajtó nélküli Dune Base változatot kaptam, Blu-ray lemezeket Samsung 6900-assal játszom le, szükségem van a 3D-re is.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #20847 üzenetére
Egyeseket vonz a laposság, ki kell elégíteni mindenféle igényt.
A hátlapra írt áramfelvételi adatok lassan annyit érnek, mint a tévék dinamikus kontrasztja.
Az Arcam DiVa erősítők (AVR250-280-300-350) 1-1,2 kilowattal büszkélkedtek, az AVR500-ra már csak párszáz wattot írtak, pedig nagyobb, erősebb és drágább. Aztán a kezelési könyvéből kiderült, 1500 W a legnagyobb áramfelvétele. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20841 üzenetére
Egyértelműen jobb a képe és a hangja mint a Samsung C9000 beépített lejátszójának.
A magas bitrátájú filmek elképesztően jó képminőségűek, a kezelhetősége is teljesen rendben van. Analóg kimenetet holnap próbálom ki. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20692 üzenetére
Már a belépő erősítők teljesítménye is bőven elég, ha nem különlegesen alacsony érzékenységű hangdobozokat hajtasz vele.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
Vidala #20654 üzenetére
Valóban jó lehet, de az a Pio erősítő megérdemelne egy fokkal komolyabb hangdobozszettet, mondjuk Mission Cinema Packot.
Annak a Hamás cikknek a végére X-et kellett volna tenni. Remélem érted!
(#20653) Z0mbi
Használj ki minden adódó lehetőséget a tesztelésre, próbálgatásra, aztán még több elmélet is megdőlhet! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20573 üzenetére
Most visszaolvastam, nem volt egyértelmű, hogy mit szeretnél.
-
BBéci
legenda
válasz
clarlet167 #20575 üzenetére
Holnap hozom haza a Dunét, analógon fogom összekötni az erősítőmmel, majd megírom a tapasztalataimat.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20558 üzenetére
Hibás volt a link, egy másik topikban volt valakivel vitám!
Elnézésedet kérem, mindjárt helyesbítek!
[link] -
BBéci
legenda
válasz
frekivalto #20555 üzenetére
Hogyan fog eljutni a sztereó erősítőbe a NAS-on tárolt anyag???
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20554 üzenetére
Nem írtál semmi rosszat, szerintem félreértettél.
-
BBéci
legenda
válasz
frekivalto #20551 üzenetére
Zenére inkább Ikon, ez nem lehet kérdéses, viszont azt is jó lenne kitalálnod, az erősítőbe milyen formában és honnan, milyen eszközből kerülne az erősítendő hangjel?!?!
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20546 üzenetére
Olvasgasd ezt is!
(#20541) zozy84
A Rise ugyanúgy MP3 zenéket sugároz, mint a többi adó, ahhoz még egy 100000 forintos rendszer is bőven megteszi. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #20528 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20523 üzenetére
Neeem!
A CX-7 kevés a Scala-hoz. 2 évvel ezelőtt készítettem riportot egy moziszobárol, melyben MC-12/CX-7/Electra rendszer szólt. A tulajnak javasoltam ZX cserét, ami megtörtént és jelentősen javult a hangzás. Képzeld el ugyanezt Utopiákkal! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20519 üzenetére
Komolyan kérdezed?
Mikor foglalkoztam wattokkal?
A hangminőségnél niocs fontosabb tulajdonság, szempont. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20513 üzenetére
Olyan konfigot még nem próbáltam, de nem is látom értelmét. Az MC12-höz valamelyik végfok való, az RV folytásként működne. Viszont a Skálákhoz még a CX-7 is karcsú.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #20498 üzenetére
Egyetértünk, loudnesses hangzáshoz vannak szokva a fülei, amit sürgősen el kellene felejteni.
Leírása alapján pontosan úgy szóltak a mélyek, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
A Pioneer-KEF rendszer meg parasztvakítósra volt állítva. Mint az LCD tévék dinamikus képmódja. Brrr! -
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
zsozso1 #20432 üzenetére
Szerintem az LSi nagyobb ugrás az RTi-hez képest, mint az RTi a TSi-hez viszonyítva. Nem véletlen az árkülönbözet.
Ahogy a Dali Ikonnál sokkal jobb a Mentor, amiről Sirfer barátunk tudna mesélni.(#20433) Dictator^
Egyáltalán nem mindegy, a futómű minősége.Hatalmas minőségi különbségek hallhatók.(#20425) AMDFan
Én sem azért járok a Zeneakadémiára és a MŰPÁ-ba, mert jó minőségű az élőzene. -
BBéci
legenda
válasz
AMDFan #20429 üzenetére
Komolyan mondom, a kijelentéseidtől égnekáll a hajam!
Mindegyik hangdobozhoz szokás adni ajánlást, mekkora helyiségben képesek tudásukat megmutatni. Nyilván nem való egy Focal Grande Utopia 40 négyzetméternél kisebb szobába, de egy Scala már tökéletes választás. Munkám során rengeteg hifi és moziszobában jártam, 80 %-ban állódobozok töltötték be a frontsugárzó szerepét és sehol nem volt búgás, döngés.
Egy harmadik (vagy negyedik) hangdobozzal, legyen az bármilyen méyláda, soha nem fogsz tudni olyan egységes (sztereó) hangképet létrehozni, mint amikor a mélysugárzó a magassal és a középpel egy dobozba van építve, egymással öszehangolva. -
BBéci
legenda
válasz
AMDFan #20394 üzenetére
Melyik hangszerből "jön ki" 35 hertzes frekvencia???
Az orgonák C sípján kívül hirtelen egy sem jut eszembe.A világ egyik legjobb monitor (állványos) hangdoboza a Focal Diablo Utopia specifikációjában 44 Hz az alsó határfrekvencia. Nem hinném, hogy bárki arra vetemedne, hogy sztereó zenehallgatáshoz szubládával kombinálja.
A legtöbb stúdiómonitor sem megy lejjebb.
2.1 leginkább AV erősítőkkel alakítható ki, ami már eleve kompromisszum.K-501 fülest használok 5 éve, egy Sennheiser HD600-650-hez képest valóban kevés a mélye.
Az RTi A3 mélyeit elegendőnek találtad??? Mert arra 50 hertzet írnak.
-
BBéci
legenda
válasz
AMDFan #20388 üzenetére
A valóban jó minőségű állványos dobozokhoz például ezekhez nem szükséges mélyláda, igényes, zeneszerető embernek eszébe sem jutna ez a téma. De még a Polk RTi A3-hoz sem szükséges.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest