- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35671 üzenetére
Meccsen biztosan legyőznél, mert egy elrontott poéntól elborul az agyam és utána mélyen a tudásom alatt játszom. Ezért hagytam abba a versenyzést.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35669 üzenetére
A hang bizonyára jobb lesz valamennyivel, azon javítana a szubláda, de a szobaakusztika és a dobozok elhelyezése mindenképpen bele fog szólni a végeredménybe, erre céloztam.
Ugyanazt mondjuk, csak másképp. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35667 üzenetére
Egy szóval sem akartam lebeszélni a mélyládáról, csak arra világítottam rá, hogy csodákra az sem képes minden esetben.
-
BBéci
legenda
válasz
robi-k #35665 üzenetére
Nálam 14 éve nincs a nappaliban egyéb, mint könyvespolc, hifiállvány és ülőgarnitúra, dohányzóasztallal, ruhákat, egyebeket a hálószobai szekrényekben és a gardróbban tárolom. Ez a korábbi lakásomban is így volt, nem csak a mostani családi házban.
Sőt, ahol szüleimmel éltem, a lakótelepiben is. -
BBéci
legenda
válasz
robi-k #35661 üzenetére
Azt már számtalanszor megbeszéltük, szubláda mindenképpen kell a házimozihoz. Viszont a Te esetedben nem javítana a meglévő problémákon, ami nem a hátsó reflexnyílások, nem a szobaakusztika, hanem a dobozok elhelyezése miatt állnak fenn.
Ökölszabálynak tekinthető, hogy a hangdobozok, különösen az állók, minden oldalról szabad teret igényelnek maguk körül, méghozzá nem keveset, mérettől, típustól függően, 50-80 centit.
A centert állítsd "small"-ra és vágd 80 hertzen, a frontokra kénytelen vagy ráengedni a teljes frekvenciatartományt.(#35663) xtremetuning
Nemrég találkoztam ezzel a mondással az egyik fordítás kapcsán.
Kíváncsian várom, a pontos jelentését, remélem nem írtam hülyeséget. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35655 üzenetére
Összehozzuk.
Otthon is Synthesise van. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35651 üzenetére
A Házimozi Studióban meghallgatható a Synthesis Array rendszer.
Ha a sztereó lenne a fő preferencia, nem azt választanám, hanem Meridiant. Természetesen az Utopia után.
Kinézetet illetően a K2 frontjai nekem tetszenek, de erre is érvényes az előző mondat.(#35652) Peak
Westendben Synthesis??? -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35643 üzenetére
Valaki betette ide a cikk linkjét, amikor szóba került a Synthesis, azért reméltem, hogy Te is elolvasod.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35624 üzenetére
Amikor először említetted, már akkor mondtam, hogy nagyon jó vételt csináltál a Rubikkal.
Még eredeti listaárukat is bőven megérték.(#35626) Integra
Első komponens szett?????? Miért, van második is? Arra gondolni sem merek, hogy két szett szól az autódban. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35627 üzenetére
Ugyanaz a kettő, ezt megírtam az Array cikkben, amit ezek szerint nem olvastál.
A Terminator Salvation hangjáról is szóltam néhány szót benne.(#35626) Integra
Így, hirtelen olyan hangdoboz ugrott be, ami jobb lenne meg sem említeni, mert anyázni fogsz miatta, de sebaj.
Revel Ultima GEM2.
Csupán 137 mm a mélysége, falra is szerelhető és eszméletlen jó a hangja. Hallgattam Lexicon procival-végfokkal háttérként és Mark Levinsonokkal sztereóban.
Még gondolkozom a kérdéseden. -
BBéci
legenda
válasz
Tatejkas #35569 üzenetére
A többiek majd ajánlanak konkrét típusokat, én csak arra hívom fel a figyelmedet, hogy 140000 forintért nem kapni olyan rendszert, amin hallható lenne a HD hangformátumok jobb minősége. Talán a duplájáért, de az is necces.
Amit Te keresel, a megadott összeg ismeretében, az nem középkategóriás, hanem teljesen alap, belépő kategória. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35559 üzenetére
Ez lehet a valós mérés, pontosan erre tippeltem.
-
BBéci
legenda
válasz
hdcsaba87 #35546 üzenetére
Tuti, hogy az a Rotel mocskosul agyonveri az 508-ast, de a Polkjaid nem tudnák megmutatni, mire képes valójában. Ahhoz legalább RTi, de inkább valami zeneibb hangú dobozpár kellene.
(#35535) bajnokpityu
Ez lényegtelen! Szubszonikus szűrő használata estén az adott vágási frekvencia alatt a membrán meg sem rezdül. Ennek következtében lesz tisztább, pontosabb, megfogottabb, kottázható a basszus. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35533 üzenetére
Nem tud vágni, mert a membrán mozog és hangot is kelt. Az a lényeg, hogy áram formájában ne jusson a tekercs(ek)re bizonyos frekvenciánál alacsonyabb jel.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35530 üzenetére
A reflexcső kiemel, nem vág, mit a szubszonikus szűrő.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35528 üzenetére
Valamiért nem szoktak passzívat alkalmazni. Biztos van rá magyarázat.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35524 üzenetére
Egyes mélyládákon, erősítőkön, autós fejegységeken van lehetőség szubszonikus szűrő alkalmazására. Megdöbbentő, hogy mennyivel jobban szól, ha 25 hertznél levágom az alját. Megkönnyebbül, pontosabb, tisztább, feszesebb lesz a mélytartomány.
Az egyik tesztlemezemen vannak olyan zenék, amiben ki be kapcsolgatják - felvételnél, keverésnél - különböző frekvenciákon, a szubszonikus szűrőt. Legközelebb meghallgatjuk. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35518 üzenetére
Ebből nem következik az, hogy a Focal (Te is tudod, hogy a kedvenceim) hazudna a 28 hertzzel. Az olcsó vackokat gyártó Recoton hazudik hatalmasakat.
Egyébként a Synthesisek kifejezetten házimozira szánt cuccok, eleve számolnak azzal, hogy legalább kettő, az Everestben négy mélyláda viszi a 80 hertz alatti hangokat. Ezért nem szükséges alacsonyra hangolni a frontsugárzókat.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35515 üzenetére
Legalább tehettél volna a kérdésed mellé egy rakás vigyorjelet!
Az Utopia szerinted a kérdező árkategóriája? -
BBéci
legenda
válasz
day2day #35501 üzenetére
Abban az árkategóriában, amelyikben keresgélsz, egyetlen hangdoboz sem képes ezt teljesíteni, bármit hazudik a leírása, bármit írnak a hátuljára. 30-35 hertz???
Éppen tegnap volt szó a JBL Everest 66000-ról aminek párja 15 millió forint, 137 kiló a súlya, 2 db 38 centis mélysugárzó dolgozik benne és 45-50000 hertzet adnak meg frekvenciaátvitelként.
A szubládák közül is csak a jobbak, drágábbak képesek lemenni 25 hertzig. Szintén 1-2 napja volt arról szó - ennyit igazán visszaolvashattál volna - hogy az 500000 forintos mélyládák között is ritka, amelyik 25 Hz alá megy.
Zenére bőven elegendő, a hangnyomásesés nélkül megszólaltatott, 40 hertzes alsó határfrekvencia. Semmi hiányérzeted nem lesz. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35483 üzenetére
AVP700 és P1000, 7.1 házimozis cucc, 2,1-2,2 kilowatt körüli max áramfelvétellel.
Nem tudom pontosan, melyik kábele van Extremenek. Valami girbegurba.
Mondtam én, hogy remek a Hero.
A héten el kellett volna hoznom a NAD-okat, de nem volt rá időm, a jővő hétre halasztom. Valami DAC-ot is tesztelnem kellene.
(#35481) medvezsolt
A madzagokat falban, aljzatbetonban, csövekben szokás vezetni, ha erre nincs mód, akkor szőnyeg, szegélyléc alatt. -
BBéci
legenda
válasz
mata89 #35455 üzenetére
Attól függ, milyen erősítő,mert az újabbak nem adják ki kompoziton a képernyőmenüt.
(#35456) kimi02
A Hificity apróban van egy Arcam elő/végfok páros 470000 forintos irányáron, az brutáljó vétel, ha még alkudni is sikerül belőle. Éppen tegnap beszélgettem AVO főmufti kollégámmal, hogy mennyire szeretnék egy olyat. Volt nálam pár hónapig, bemutatót is írtam róla. -
BBéci
legenda
válasz
ricsik #35438 üzenetére
Itt egy Synthesis árlista érdemes átböngészni, mennyibe kerülnek a világ (talán) legjobb házimozi rendszerei.
Az Everest szett 4 mélyládát, 8 surroundot tartalmaz, mivel center nem létezik, három front van benne. Ezeket és a szubokat hidalt végfokok, (800 W) a háttérsugárzókat ugyanolyanok, de kétcsatornás (2x200 W) üzemben hajtják.
Csak a SDEC-ekért elkérnek 13500 fontot, többet, mint az előfok/processzorért. Ezek voltak az általam sokszor meghallgatott és tesztelt rendszerben is. -
BBéci
legenda
válasz
ricsik #35431 üzenetére
Ha már szóbakerült az Everest, az egy rendkívül trükkös konstrukció. Az egyik 38 centis lavór 150 és 700 hertz között dolgozik, a másik 150 alatt. Specifikációja szerint, frekvenciaátvitele 45-50000 hertz. Ehhez képest a fingilingi, 62000 Ft/pár Magnat állódobozokra 19 hertzet írnak. És mennyien elhiszik.
-
BBéci
legenda
Nem vagyok gondolatolvasó, ha nem mondanak árkategóriát, az általam ismert legjobbat fogom ajánlani.
Úgy kell érteni, ahogy le van írva.
JBL hangdobozokat hajthatsz Synthesis, Lexicon, vagy Mark Levinson processzorral és végfokkal, de ezek bármelyikéhez köthetsz Revel szettet is. Az installáló processzornak meg kell adni a típusokat, aszerint végzi a műveletet.(#35431) ricsik
Na, várj csak! Az egy pár ára, az egész Everest rendszer legalább a háromszorosába kerül, nézd meg a linket, mit tartalmaz még! -
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35428 üzenetére
Fogalmam sincs, milyen kommunikációra gondolt az öreged?
A Panasonic VT30 tökéletesen együttműködik a Pioneer LX70D DVD-felvevővel és az Arcam AVR400 erősítővel. Ki-be kapcsolják egymást, a tévé távirányítója szabályozza az Arcam hangerejét. Kiírja a képernyőre, hogy házimozi hangerő.
Ez ma már HDMI-vel természetes. Illetve LD tévékkel nem annyira. -
BBéci
legenda
válasz
Demo77 #35415 üzenetére
Ha meg tudnád venni ugyanazt az erősítőt, felkonvertálási képesség nélkül, 20-30e forinttal olcsóbban, akkor nem érné meg, de a valóságban ilyen nincs. Szerintem felesleges szolgáltatás.
Ha nem akarsz számítógépről az erősítőbe HD hangot vinni, akkor az optikai összeköttetés is megfelel.(#35417) Integra
(#35416) balajti
Megveheted a 1610-est, magától értetődő, hogy tudja, amit szeretnél. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #35413 üzenetére
Az egyértelmű, hogy mondjuk 100000 forintért részletezőbb, színezetlenebb, zeneibb hangzású monitor dobozokat lehet kapni, mint állót. Cserébe le kell mondani a legalsó oktávról, amit egy említett állódoboz sem, vagy gyatrán szólaltatna meg.
Okos kompromisszum a kétutas, kéthangszórós állódoboz, mint például ez a ProAc. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
Integra #35362 üzenetére
Sokszor leírtuk itt a topikban, hogy kifejezetten ajánlott növényeket tenni a mozi, illetve zeneszobába.
(#35358) Dorian
Nincs másik gépem, ezen dolgozom, és egyebek. Rendeltem akksit a DX-től, hibás volt, visszaküldtem, ma postáztak egy másikat.(#35359) bajnokpityu
Nemrég beszéltem egy HP-s emberrel, szerinte bármelyik laptopot választom, 3 év után bármikor megdögölhet. -
BBéci
legenda
Elsősorban az áramellátás miatt. Előző HP laptopomnak a tápegysége ment tönkre, mostaninak az akkumulátora. Egyik nap még két óránál is többet működött vele, másnap 20 perc után kikapcsolt és vége, teljesen kész. Már 8 hónaposan is megesett, hogy egyik pillanatról a másikra kikapcsolt, persze a szervizben nem tudtam bemutatni. Elektronikája is meghalt, valamint cellazárlatos is lett. Haveromé ugyanez, csak fél évvel fiatalabb a gépe.
-
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35349 üzenetére
Az SA-DX940 lehet, a képen nem látszik a típusszáma, amiről - ezek szerint tévesen - úgy emlékeztem, 2000-es modell.
Én beadnám a derekamat, viszont cseppet sem örülnék, ha bárki, legyen az a fiam, pisztergálná a készülékeimet.
Feleségemnek elnézem, hogy használja a CD-játszót és az erősítőt.Laptopom dv5, haveromé dv6, attól tartok, egyikünk sem fog legközelebb Paviliont venni.
-
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35334 üzenetére
Akkor mégsem a Gladiator miatt vettétek. Ráadásul 2011 mínusz 1999 az csak 12 és nem 13.
Akkoriban sok embert vonzottak a "Tyéknyics" cuccok, engem nem tudtak befűzni, mert vásárlás előtt meghallgatom, mit tud egy készülék. Gyorsan kihúztam ezt a nevet a listámról, még pár évvel korábban.
'91 és '99 között havonta legalább egyszer kiruccantam Németországba, megkerestem azokat a helyeket, ahol lehetett hallgatózni. Abban az évben kezdtem az újságírást és kiküldtek Berlinbe az IFA-ra, ahol láttam és hallottam pár high-end rendszert is. -
BBéci
legenda
válasz
ricsik #35332 üzenetére
Több alagsori mozival találkoztam, mint földszintivel vagy emeletivel, de olyanokkal is, amiket a házhoz utólag, direkt ezért hozzáépített szárnyban alakítottak ki.
Ezek tulajdonosai nappalijukban kezdték a mozizást, méghozzá drága, komoly rendszerekkel, (pl. Yamaha Z9, Quadral Aurum Titan, Vulkan) aztán továbbléptek.
A kis vendégszobát felejtsd el, dedikált moziszobát 20 nm alatt nem érdemes építeni. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35318 üzenetére
2008. őszén jártam egy gyönyörű, horrordrága házban, riportkészítés céljából. A házimozi az alagsorban volt berendezve, a nappaliban 65-ös Pana plazma, Arcam FMJ CD-játszó és sztereó erősítő, Revel Performa hangdobozok. Ez utóbbiak 9-10 méterre álltak egymástól, köztük 2x3 méter üveg teraszajtó, a hallgatói pont 6-ra a tévétől. Tulaj elővette aznap, 13000 forintért vásárolt cédéjét, hogy azzal teszteljem a rendszert. Külön-külön mindkét Revel gyönyörűen szólt, de semmi közük nem volt egymáshoz, akár más-más zene is mehetett volna rajtuk. Napokig nem tértem magamhoz, így kell kidobni az ablakon pármillió forintot. Az akusztikát nem említem, mert gyakorlatilag nem volt olyan.
(#35323) adamssss
Pontosítsunk, a Gladiator c. filmet 2000-ben mutatták be! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35315 üzenetére
Rettenetes alkotások születnek, amikor a belsőépítésznek, lakberendezőnek fogalma nincs az akusztikáról, példa erre az összes magazin, Lakáskultúra, Szép Lak és társai. Borsódzik a hátam, amikor a bennük lévő képeket nézem.
-
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35311 üzenetére
Ha nincs kisgyerek, macska, akkor nincs mitől félteni a hangdobozokat. Egy centersugárzó eleje nem rontaná az esztétikai élményt, de a takarót csak mozizás idejére kellene levenni, amikor úgysem látod a sötét miatt.
A mélyláda számára tényleg a lehető legrosszabb elhelyezés, ha szekrénybe dugják.
A vetítőhöz vezető kábellel kezdjetek valamit, mert az S-video és a HDMI közötti különbség nagyon durva. A komponens elfogadható, nálam sokáig azon ment a jel.
Tényleg, mekkora felbontást lehet átvinni S-videón? Szerintem még 720p-t sem. -
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35302 üzenetére
A kivitel valóban csodaszép, de a frontsugárzók brutálisan nagy távolsága miatt, (nem lehet nagyobb, mint a hallgatótól való távolság) sztereó színpad nem alakulhat ki. Technics AV erősítőhöz valóban felesleges jobbfajta tápkábelt illeszteni, de tudtommal nem is cserélhető.
Hangdobozokról még a gyári takarólapot is le szoktuk venni, mert az a vékony selyemszerű anyag is rontja a magastartomány részletességét, tisztaságát. Úgy beépíteni, hogy még valamivel eltakarod... Hmmm. -
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35295 üzenetére
Ennek fényében pláne nagyon furcsák a megállapításaid, mert komoly rendszer nem létezik minőségi, spéci tápkábelek nélkül.
(#35296) xtremetuning
A sokszor citált, HDMI kábelekről szóló logout cikkben sincs egyetlen szó sem tesztről, kísérletről, próbáról, amit a szerző elvégzett, csak elméleti fejtegetés az egész. Aki ezek után azt tekinti szentírásnak, meg is érdemli. -
BBéci
legenda
válasz
#09634560 #35290 üzenetére
Dorian is leírta ezt a35278-asban. 100-150000 forintos rendszerben kétséges, vagy lehetetlen a tápkábel okozta romlást - mert az is előfordulhat - vagy javulást meghallani. A belépő eszközök egyébként sem képesek megmutatni a részleteket, a finomságokat, nem hallani, amikor a vonó szálai hozzáérnek a hegedű húrjaihoz, a trombita, szaxofon billentyűinek koppanását, vagy csak az azokat megérintő ujjak neszét. Ezektől válik az élmény teljessé, ezektől és a hasonlóktól érezzük magunk előtt a zenészeket, vagy képzeljük magunkat a koncertterembe, jazzklubba.
Az is igaz, hogy nem kell ehhez sokszázezer forintos erősítő, Bajnokpityu használtan vásárolt és tuningolt, összességében cirka 45000 forintos Rotelje teljesíti a fent leírtakat, persze jelforrás, hangdoboz és minőségi kábelek is kellenek hozzá.(#35292) kimi02
Kikapcsolva. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
adamssss #35272 üzenetére
Ferrarival még nem próbáltam, de sok más márkájú autóval vannak efféle tapasztalataim. Amikor végre a sima útra érek, a homlokomon is kisimulnak a ráncok, lazábban fogom a kormányt, másra is tudok figyelni, nem csak a gödrök kerülgetésére, nyugalom és béke árad szét bennem. Az autó sem akar szétesni, nincs több nyekergés, zörgés, zizegés.
Bizony nagyon sokat számít az a 100 méteres útszakasz.
Ennél jobb példával nem is lehetne bizonyítani azt, mennyire fontos a tápellátásban az egy méteres kábel szerepe. -
BBéci
legenda
válasz
ricsik #35271 üzenetére
Ha valaki azt mesélné el, hogy x és y készülékeket kötött be v és z tápkábelekkel, de semmi különbséget nem hallott, látott, akkor el lehetne kezdeni keresni, hogy hol lehetett a hiba, mert azt kizárom, hogy süket és vak az illető. De csak azt ismételgetik, hogy nem lehet, nem lehet, nem lehet...
Eleinte én sem akartam elhinni, de a tesztek, próbák meggyőztek. Tényleg döbbenetes, elképesztő, hogy az a fél-egy méteres madzag, mekkora hatással van a készülékek képességeire, minőségére. Nem kellenek hozzá százezrek, a Python és Bajnokpityu által készített, 2-3000 forint költségű vezetékek is komoly javulást hoznak.(#35272) adamssss
Miért nem próbálod ki??? -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35267 üzenetére
Az Aurum 3, aminek a tetején is van egy 13 centis hangszóró, ezért nem tehetem a könyvespolcra.
-
BBéci
legenda
válasz
Termi16 #35259 üzenetére
Érdekes a hangerő szint kérdéskör. Az Arcam AVR500 50-55 között remek mozihangulatot teremtett, afelett le akarta bontani a házat. A 400-zal 75-ösön mozizom, de 80 az igazán ütős. Leírása szerint 7x90 wattot ad le, az 500-as tízzel többet, ami elméletileg elhanyagolható különbség. Talán a bemeneti érzékenységet kell megváltoztatnom, bár mindkettő gyári alapértéken volt, van.
Távirányítójukat jobb nem is említeni. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35221 üzenetére
Az a használaton kívüli, szabadon lógó madzag bele fog szólni a hangzásba, méghozzá nagyon. Kipróbálni sem merném, mert állítólag az erősítőnek és a frekiváltónak is árthat.
(#35224) robi-k
Remélem nem hiszed el a 22 hertzet! Tipikus Recotonos túlzás, nagyotmondás.
Arra a legtöbb félmilliós szub sem képes. -
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35208 üzenetére
A direktsugárzókat a hallgatóval egyvonalban elhelyezve nem lesz surround hatás, az szinte biztos. Furcsa egy ábra.
-
BBéci
legenda
válasz
robi-k #35203 üzenetére
Szerintem alatta jobb, mint felette, de nincs óriási különbség a hangzásban. Azt érdemes figyelembe venni, hogy mely esetben van közelebb a center magassugárzója a frontokét összekötő képzeletbeli vonalhoz. Azon nagyon csodálkozom, miért rajzolták DTS-ék sarokba a szubládát?
-
-
BBéci
legenda
Akkor nyilván az erősítő is a tévéállványon lesz. Ha képes vagy minden filmnézéshez 20-25 kilós állódobozokat pakolgatni és pontosan, centire ugyanoda állítani, akkor működhet.
Egy valamirevaló, de még belépő kategóriás (új) erősítő 70000 forint, a hozzáillő 5.1 hangdobozszett 180-190000. Ilyesmit kellene találnod használtan. A kábelezésről sem szabad elfeledkezni, az legalább a fenti összeg 10 %-a.(#35197) Sanci38
Az álló frontsugárzós? -
BBéci
legenda
Néhány megjegyzés: a tévédben van médialejátszó, annál többet csak a különálló céleszközök tudnak.
Ha a tévé helyét változtatod, a front és centersugárzóknak is menni kell vele együtt, az viszont csaknem kivitelezhetetlen.
Nem csak operához kell jó hangminőség.
25 négyzetméterre már ajánlott álló frontsugárzókat használni! -
BBéci
legenda
válasz
Integra #35187 üzenetére
Tévében még nem cserélgettem tápkábelt, viszont vetítőben igen, látható javulást eredményezett.
(#35180) Jégtörő
Természetesen van különbség a JBL ES állódobozok hangja között, de azt hogy kinek, mi a nagy és mi a kicsi, azt nem tudhatjuk. Mi a terved? Házimozi rendszer kiépítése? -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35100 üzenetére
Legalább egy éve használt kábelt hoztam haza tesztelésre, tehát nem a bejáratás hiánya miatt nem tetszett.
Elő kellene bányásznom az Oehlbach IC-t, legalább 6 éve nem használtam, mert rövid, csak fél méteres és a mostani hifiállvány miatt messzebb kerültek egymástól a készülékek. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35098 üzenetére
A PBJ-t alap Oehlbach-omhoz hasonlítottam, amit végül nem cseréltem le.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35096 üzenetére
Mondtam én, hogy jó az a Kimber.
A hangdoboz csatlakozóit ugyanazzal a kábellel kell összekötni, mint ami az erősítőtől jön.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35092 üzenetére
Miért lenne hülyeség? Próbálgatni kell ezt is!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #35080 üzenetére
Én 4000 eurót látok. A Kimber KS 3035 csúcs kábele sem olcsóbb, vagy a Nodost Valhalla. A Siltech és a Transparent szintén ebbe a kategóriába tartozik.
(#35084) python1
A high-end kábeleket nem adják méterre, csak szerelve. Az Oehlbach oldalán speaker cable set néven találod azokat. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
Terminandor #35024 üzenetére
Minden bizonnyal elromlott, megadta magát. Keress egy szervizt, kérj árajánlatot a javításra!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest