- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
Valaki hallotta már ezt a Roth Audio szettet szólni? Elég jó árban van...
-
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
válasz
brutilaci66 #37155 üzenetére
Azon nem gondolkozol, hogy inkább egy sztereó rendszert építs ki? Ennyi pénzből nagyságrendekkel jobb hangot kapnál.
-
Thuglife
senior tag
válasz
brutilaci66 #37097 üzenetére
Egy keretet azért írhatnál (erősítő + 5.1) mert a határ a csillagos ég...
-
Thuglife
senior tag
Na, srácok... gondóókodjunk
Tehát ha mindenképp szeretnék egy mediaplayert akkor a legjobb ha veszek hozzá egy külső tápos külső vinyót is, igaz? A player mindenképp AC Ryan HD2 mini lesz, de légyszi ajánljatok hozzá vmi 1 vagy 1,5 terrás külső tápos winchestert! Előre is köszi! Kellemes péntek estét -
Thuglife
senior tag
válasz
#75912448 #36556 üzenetére
Nem külső táposak, épp ez a gond... Eddig PS3-ra kötöttem, hiba nélkül üzemeltek, csak elegem lett h a PS csak FAT32-re formázott vinyót ismer fel, és az MKV-t sem eszi meg, csak az M2TS-t.
Ezért gondolkozom médialejátszón... de így akkor lehet h a vinyókat nem tudom használni....
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #36549 üzenetére
Az is egy megoldás, de ha már van két nagy tárhelyű külső vinyóm akkor használni is szeretném és az AC Ryan mini amúgy is csak külsőt fogad..
-
Thuglife
senior tag
Médialejátszó tulajokat kérdezem, hogy hogyan oldjátok meg azt, hogy a legtöbb medialejátszónak a hátulján van az usb bemenet és ugye a külső vinyót állandóan hordozni fogom a sz.gép és a lejátszó között mert nálam ez a legegyszerűbb. Usb hosszabbító a front oldalra? A másik, hogy két usb-vel kell kapcsolódnia a külső merevlemezeimnek, hogy elég tápot kapjanak.. Gondolom így is gond nélkül felismeri majd a medialejátszó! (amúgy AC Ryan HD2 mini lesz vszinű)
-
Thuglife
senior tag
válasz
TazLeacher #36145 üzenetére
Hangok szempontjából még baromi jó a Wanted című film! Ha esetleg még nem láttad volna...
2009-ben Oscarra is jelölték Legjobb hang kategóriában! -
Thuglife
senior tag
válasz
torma1981 #35396 üzenetére
Mivel Te is pécsi vagy, és ha még nem jártál a Kereskedők házában, akkor nézz el oda! Tavaly én ott a Hifi Stúdióban hallgattam meg a KEF C4 sub-ot és akkor ki volt állítva a Mission szett is (nekem is az van). Az igaz, hogy az eladó semmit nem ért a hifihez, de csak a fülednek higyj!
(KEF helyett egy Sony sub-ot akart inkább ajánlani, pedig hallhatóan gyengébb teljesítményt nyújtott)
-
Thuglife
senior tag
válasz
#09634560 #35383 üzenetére
Már többször hangoztattam, és nem kötözködésből írom, de véleményem szerint a 20-as évei elején járó, csak mainstream zenéket (disco, pop, slágerek) hallgató, favorizáló fiatalok esetében még a belépő kategóriás erősítők is megfelelő minőséget képviselnek zenehallgatásra. Ezt saját tapasztalatomból írom...
Csak ugye nem tudjuk, hogy ovecs milyen stílust kedvel -
Thuglife
senior tag
Azért érdekes díj ez az EISA.... szép dolog a marketing...
EISA 2011 díjazottak -
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #34572 üzenetére
Ebben egy percig sem kételkedtem
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #34569 üzenetére
Ezt már én is akartam kérdezni Istvántól, hogy miért nem sztereó láncot alakít ki?
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #34566 üzenetére
Belegondolva 40-45nél többet nem ér... majdnem 10 éves már.
Uhh, azok az MA dobozok gyönyörűek
Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd Gold v. Platinum szériások hozzád
-
Thuglife
senior tag
válasz
torma1981 #34556 üzenetére
Miért nem veszel egy Proson 5.0-át (subot meg majd később ha spóroltál még rá... pl. KEF C4, vagy Polk PSW-110), meg mondjuk egy Onkyo TX-SR308-at (vagy használtan vmi jobbat 50k körül). Pl. avx-en említett Denon AVR-2803-at.
Amúgy látom Te is pécsi, üdv -
Thuglife
senior tag
válasz
xtremetuning #34388 üzenetére
Annyi, hogy 2 évvel idősebb évjárat... 2008 körül jött ki! 2009-ben a 607, 2010-ben a 608. Tudásban már ez is ismeri a HD hangokat, csatlakozókban van különbség. Hangban nem hinném h nagy változások történtek.
Amúgy... hogyé' adod?
-
Thuglife
senior tag
válasz
xtremetuning #34374 üzenetére
Nem kötözködésből, de ez egy 606-os Onkyo... mondjuk attól még tutizsír
-
Thuglife
senior tag
válasz
HoReSz1975 #34058 üzenetére
Az ilyen "bögreszettekről" ebben a topikban nem fogsz senkitől jó szavakat hallani... Viszont megnyugtatlak, hogy az 50ezer jó magyar forintot azért meg-megérte.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #32069 üzenetére
Látom eladod az egész rendszered???
-
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
Egy rövid és hozzá nem értő kérdés a külső merevlemez témához... 4 gb feletti méretű fájlok másolását hogy oldjátok meg? Mármint se a FAT32 se az NTFS nem engedélyezi, mert hogy "a lemez megtelt". Asszem FAT32-nél 2 gb a határ. Tehát egy 25-30 gigás mkv-t hogy másolhatok a laptop merevlemezéről a külső meghajtómra, hogy azt a médiaplayerre csatlakoztatva lejátszhassam a filmet?
-
Thuglife
senior tag
válasz
TazLeacher #31990 üzenetére
A HT-S3405 típus passzív subbal rendelkezik, ezért is ajánlottabb a HT-S5305 mert az aktív.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #31870 üzenetére
Én azért szívesen életfogytiglanra ítélném a nappalimban
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #31414 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ez a Proson egy-az-egyben Rubi, apró módosításokkal. Neked az R63-as van?
-
Thuglife
senior tag
Ajánlom mindenkinek, remek film tesztelni a rendszert
Battle.Los.Angeles.2011.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1
-
Thuglife
senior tag
Ezer éve nem láttam itt fatalerrort! Nagyon eltűnt a srác
-
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
Ezen az oldalon sok demo HD hang és videó van!
-
Thuglife
senior tag
Azt azért tegyük hozzá, hogy még véletlenül se úgy vegyél erősítőt, mert mi (vagy épp BBéci) azt mondtuk, hogy ez puha, az lágy, ez kemény... Ez teljesen szubjektív dolog, mindenkinek más a hallása. Nekem BBécivel ellentétben jobban bejön az Onkyo hangja mint a Denon-é! Ez azért van mert más zenei stílust részesítünk előnybe! Szóval mielőtt megveszed, hallgatózz... és ne felejtsd otthon a kedvenc cd-det
-
Thuglife
senior tag
Ebben a topikban általában mindenkit lebeszélünk a Jamo-ról, nézz helyette inkább egy Polkaudio, Dali, JBL, Q Acoustics, Mission, Proson vagy épp Sanci által javasolt QLN szettet.
Erősítő: ha nem ódzkodsz a használttól, nagyon jó erősítőket lehet kifogni potom összegekért! -
Thuglife
senior tag
válasz
incipio #30514 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasnál a fórumban, láthatnád, hogy szinte mindenki 5.1-es rendszert épít ki. Ugyanabból az összegből jobb minőségben tudsz 5.1-et összehozni, mint 7.1-et! A másik, hogy nagy térrel kell h rendelkezz még a hallgatói pozició mögött is (1,5-2m). Tehát én spec lebeszélnélek a 7.1ről!
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #30498 üzenetére
Ízlések és pofonok
Jazzre és komolyzenére tényleg nem megfelelőek, viszont nekem meg hiphop-ra jobban bejön mint a Denonok.
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #30486 üzenetére
Semmire... Add el, max 10-15m2-re elég ! Viszont ha vennél most subot, van egy eladó Polk PSW-110 avx-en! 40 ropi.
-
Thuglife
senior tag
Megcsapott a "cseréljünk erősítőt olcsón" szele
Szinte semmit sem kéne pluszban fizetnem... Denon AVR-1610 vs. Onkyo TX-SR606 (55 vs 60e Ft)
Bár Onkyo párti vagyok, de szívesen meghallgatnám a véleményét aki 16xx-es Denonnal rendelkezik
-
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #30357 üzenetére
Azért ez meglepett, hogy az én belépő 506-os Onkyomnak (jó,oké... a 3-as belépő osztály után) 480w-os tápja van, míg a te középkategóriás Denonodnak 450-460w! Mondjuk pont erre értettem, hogy nem erőben hanem hangban van inkább különbség...
-
Thuglife
senior tag
válasz
brutilaci66 #30353 üzenetére
Ha minőségi 5.1 erősítőt akarsz, vedd meg bajnokpityu Denon 2106-osát! Nagyon jól járnál vele!
-
Thuglife
senior tag
válasz
robi-k #30257 üzenetére
Van alig használtan eladó is, ha esetleg még nem nézted: Denon AVR-2310
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #30243 üzenetére
Csak így négyszemközt, rendelésre milyen erősítőket tudsz még behozni?
-
Thuglife
senior tag
Hmm.... Denon AVR-3808 170e JMF-ért elég jó vétel, nemde?
-
Thuglife
senior tag
Tudom, hogy nem a fórum témája, de titeket legalább ismerlek már
Ősöknek vennék "egybe-sztereó mindent lejátszó" szettet és az érdekel, hogy az alábbi webshopokról tud-e vki vmit melyik megbízható?
Samsung MM-C430D árakHa vki rendelt már vmelyiktől , ossza meg velem please!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest