- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #48698 üzenetére
Remélem elmegy.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #48695 üzenetére
Az a baj nagyon beleéltem magam, de leszállok a földre, nyugtatom magam Claptonnal és a Dynaudiokkal.
-
ginola
addikt
Ha nem mennek el a használt tíz éves cuccaim(sokan azt hiszik a 10 éves szar, pedig nem), akkor nem tudok mást vételezni, és úgy néz ki senkit sem érdekel.
-
ginola
addikt
Hihetetlen mekkora a pangás a használt piacon....
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #48487 üzenetére
Az durva..........
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #48484 üzenetére
Az 5.1, vagy az 5.0, nem mindegy.
-
ginola
addikt
válasz
kimi02 #48204 üzenetére
Sajnos hallottam egy ilyen szettet, de nem nyerte el tetszésemet, egy tesztből bármit ki lehet hozni, ezt te is tudod.
Úgy látom incs összehasonlítási alap mással, Dali Ikon kenterbe veri simán, amire egyébként is szeretne hasonlítani. de csak külsőre sikerült. Igaz nem is kerül annyiba, még.......
A Dali nem is értem, miért nem balhézott a külső hasonlóság miatt. -
ginola
addikt
Toobe
H6K Dalival, elég merész. Miért van Concepted?
-
ginola
addikt
Sziasztok Dali Ikon-hoz Marantz 6005, Denon 2311, vagy Onkyo 709?
-
ginola
addikt
-
ginola
addikt
válasz
kimi02 #47749 üzenetére
A 3312 úgy vélem nem a 3311 utóda, hangra semmiképp. Nálam ha HK akkor 760, de nekem a hangkarakterük nem tetszik, erőszakos, ellenben a friss Marantzokkal.
Volt szerencsém hallani a hétvégén Denon 2310/11/12 típust, hangminőségükben nem találtam légyeges változást, viszont a hátoldalukon annál inkább!
-
ginola
addikt
Monster 1000EX hdmi-ről van vkinek tapasztalata?
-
ginola
addikt
Egreat EG-R6B kinek van,. ill. milyen véleménnyel vagytok róla?
-
ginola
addikt
Találtam egy Kácsás digitális koax-kábelt. Ami érdekes egyik oldalán az RCa fekete, a másikon piros, melyik megy az erősítőbe, melyik a DVD-be?
-
ginola
addikt
válasz
Szabikaa20 #47312 üzenetére
Ment privi.
Szerintem itt a fórumon azért vigyáznak a cuccaikra, és, hogy egy berendezés elmegy tíz évet gond nélkül, az szerintem magáért beszél. Ha nem vigyáztak rá azt látod, ha széthajtották, meg hallod.
-
ginola
addikt
válasz
Szabikaa20 #47300 üzenetére
Csak új érdekel?
A Monster elosztóiról kinek van tapasztalata?
-
ginola
addikt
Ki milyen tápkábelt használ, gondolom ezeket nem szokás 500e Ft Trust túlfeszvédő elosztóba dugni, hanem vmi jobba.
kimi02, te hova valósi vagy?
A többi hangszórókábeled is Gotham, nem csak a frontoké? -
ginola
addikt
válasz
powermause #46987 üzenetére
Ezt nem nagyon ajánlom, miért nem adod el a passzívat és veszel aktív dobozt?
-
ginola
addikt
válasz
axwel18 #46859 üzenetére
Szerintem a három említett közül kinézetre a valdus a legkarakteresebb, leszedett porvédő esetében, nem mintha ez nekem számítana is hangfal vásárlása esetén.
A kérdés az, hogy mennyiért jutnál hozzá egyik vagy másik szetthez, főleg úgy, ha mondjuk újat szeretnél.
Szerintem meg kell hallgatni, crystalt, valdust hallottál?
A Valdus rockon egyértelműen jobb a másik kettőnél, gitárok is jól szólnak rajta...... -
ginola
addikt
Dali Lektor 6 szettről vélemény, Concepthez, ill. Ikonhoz, de főleg Zensor, és Polk RTi a5-höz képest?
Na ez ám a mondat. Nemhogy fogyna, nő a Denon 2310-hez a5.0 szettszámom, nehéz dönteni.
-
ginola
addikt
Hallott itt már Dali Zensort vki?
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46748 üzenetére
Ugyanolyat, Denon 2310, és Arcam 350.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46742 üzenetére
Tudom tisztában vagyok vele
Azért hallás ízlésben, ha van ilyen, azért vannak közös jó élményeink, pl. Rubicon.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46740 üzenetére
Na az ilyenek miatt csíplek
A Concept, Zensor, Lektor közötti különbség hangban, mint árbanA Polk is jó, de azért nagyon más világ.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46736 üzenetére
Szia Bajnokpityu!
Azért szeretném, ha Hendrix, Clapton, és populáris rock is azért jól szóljon rajta
-
ginola
addikt
válasz
#09634560 #46734 üzenetére
Még gondolkodtam Ikon MKII-n, de az már marha drága, ezért elvetettem, meg szerintem az említett erősítő nem szolgálna ki.
3806 nálad mit is hajt?
Egyébként fura ez a Dali Zensor, igazából nem tudom hova rakni Concepthez képest tán jobb, de Lektornál .....Szeretek falat bontani, és nem kizárt, hogy nyáron nagyobb helyre költözöm.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest