- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Aktív témák
-
krenkoka
tag
kicsit off téma, de hátha. milyen méretű mkv-kat célszerű letölteni, hogy ne legyen se kép se hangveszteség? mert van mkv 1GBkörül és van 30GB körül is. én olyan 10gb körül vagyok ráállva, és figyelve, hogy DTS hangzása legyen. az valóban belefér a 1080p-s képpel a 10GB-ba komolyabb veszteség nélkül? átlagos másfél órás filmre értem ezeket persze.
-
krenkoka
tag
válasz
littlerock #44754 üzenetére
dugd be a jacket oszt' jónapot! a hang onnantól abból fog jönni azt jóvan. ha ennyire vágysz akkor ezzel azt meg tudod oldani, máshogy nem, csak ide-oda konvertálással. de 5.1-et ne várj tőle sosem. de ha hülyeséget mondok akkor vki mindjárt kijavít.
-
krenkoka
tag
válasz
littlerock #44744 üzenetére
magyarul akkor azt szeretnék, hogy bármit bárhonnan nézel a genius 5.1-ről jöjjön a hang? azt csak jackkel lehet másra kötni, ugye? mert hiába konvertálod azt bárhová, nem lesz 5.1-ed szerintem. legjobb megoldás ha tényleg eladod ami van és összeraksz egy rendszert.
nekem is van egy felesleges erősítőm, ha érdekel leírom a paramétereit
-
krenkoka
tag
válasz
littlerock #44740 üzenetére
nem értek egy valamit. miért kell a DVD-re optikai bemenet? vagy hova akarod kötni a hangot? eléggé idióta módszer, de működhet.
DVD---->scart--->TV--->Jack--->5.1-es hangfalszett. ezzel annyit érsz el, hogy a hangfalakból szól majd a hang és annyi. de ha írnál pontos típusokat és hogy mit is szeretnél egészen konkrétan a rendszerrel akkor tuti tudnak segíteni mert itt vannak azért nálam jóval okosabbak, mert én nem értem teljesen, hogy mit is szeretnél.
-
krenkoka
tag
válasz
Pali1119 #44698 üzenetére
szerintem egy egybeszett házimozi mélyének a hiányát nem fogod észrevenni. elég keveset ad ahhoz, hogy hiányozzon szerintem. bár nem tudom milyen szetted van, de nem fog annyira hiányozni, mert teljesen más élményt nyújt a komolyabb erősítő a hangdobozokkal. legalábbis nekem így volt a váltásnál. bár én a bögreszett hangszórókat használtam az erősítőhöz kb egy évig míg lett pénzem normális hangdobozokra. és úgy is érezhető volt a különbség. mélyet meg kb 2 év után szereztem
-
krenkoka
tag
szerintem WG-Palik duó lenne a befutó. Palik mondja a hülyeségeket, WG meg az okosságokat. én az elmúlt pár évből csak Palik beszólásaira tudok emlékezni! szóval szerintem ketten együtt jók lennének. egyedül a Gyulai Balázst kellene elfelejteni, engem nagyon idegesít.
Hivatalos közlemény az volt az eltűnésével kapcsolatban, hogy Palik Lacika a kisfiúk nagyon beteg, és csak Ausztráliában lehet kezelni a betegségét. Hivatalosan.
-
krenkoka
tag
válasz
electrocarlo #44258 üzenetére
audioquest jó, én nagyon szeretem amiből az van nekem. fontos a keresztmetszet, azonos kategóriából.
de nem mind1, hogy ugyanabban skoda superb-ben 1.6-os vagy 3.0ás motor van, de az az 1.6-os motor lehet jobb, mint a dacia 1.6-a. lehet zavaros, de remélem érthető volt hogy mit szerettem volna reprezentálni -
krenkoka
tag
válasz
Mr Paris #44251 üzenetére
én obiban vagy baumaxban vettem. de bricostoreban is van asszem. de főleg nyáron, mert ez ilyen kerti pavilonos cucc. de ha felhívsz ilyen játszótérépítő céget akkor lehet onnan is tudsz venni. EU szabvány szerint ilyet kell oda is rakni. vagy lopj 1-2 táblát valamelyik mekiből
-
-
krenkoka
tag
válasz
sirfer #44224 üzenetére
itt régebben sokan esküdtek a gumiőrlemény lapra. kemény, tömör, de mégis rugalmas. próbáld ki esetleg, hátha lesz annyi ruganyossága hogy nem mászik el. vagy vegyél egy vídia fúrót és ahol a lábai vannak az erősítőnek fúrj bele 4 lyukat az annyi.
a tegnapi fightot nem én kedztem
-
krenkoka
tag
válasz
#03969024 #44093 üzenetére
ha már beleszólsz (nyugodtan, csak olvass vissza), a kritika irányomba, a DLNA-el kapcsolatban volt, de az a denon.hu-n (a linkelt képen) nincs, tehát ott csak az árgép lehet "érdekes". ne akarj már te is kötekedni mindenképpen, lassan tényleg olyan ez mint a VV5 vagy micsoda. "bölcs maradtál volna, ha csendben maradtál volna"
-
krenkoka
tag
-
krenkoka
tag
azért mert így adják el, hirdetik is, hogy DLNA-s, akkor gondolom játszania is kellene.
Asszony 'AVI-függő", szóval neki még mindig a Sissi a kedvence, nők... Viszont nincs még 3D lejátszóm, és erről ki akartam próbálni, hogy miként adja vissza a tv a 3D képet, mert még nem látom értelmét beruházni egy 3D BD lejátszóra. -
krenkoka
tag
sziasztok! aki ismeri a 1912-t segítsen nekem. LAN-on nem akarja vinni az AVI meg MKV filmeket. illetve FW frissítésnél lefagy.más is tapasztalt ilyet?
-
krenkoka
tag
sziasztok!
lenne néhány kérdésem:
mikor érdemes banándugót használni? mindig vagy csak ha valaki sokat cserélgeti a hangdobozokat? valaki legyen szíves belinkelni annak a fórumnak a linkjét ahol a srác minőségi banándugókat árul. köszönöm.másik kérdésem kinéztem egy kábelt a hangsugárzóhoz, ilyen lapos kivitel. jobbak azok mint a normális, körkörös fajta? kácsánál néztem, viszonylag drága, de a minőséget ugye meg kell fizetni. ő lenne az mivel sok kell, ilyen menne a surroundnak is. meg lehet ezt venni? érdemes rá banándugót rakni?
-
krenkoka
tag
hangdobozhoz kellene kábelt vennem, kb 30méterre lenne szükségem. ezt a kábelt nézem ki (kácsa). van valakinek valami tapasztalata, meglátása ezzel kapcsolatban? jók ezek a lapos kábelek?
-
krenkoka
tag
válasz
electrocarlo #43707 üzenetére
-
krenkoka
tag
sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. 1912 már úton van, úgyhogy időszerű lenne lecserélni a subládát is. jelenleg egy Magnat Stylus 5000A-t használok, vagy úgy havertól kaptam, jobb mint a semmi, de lecserélném. mit ajánlotok 1912höz? infinity primus II hangdobozaim vannak.
-
krenkoka
tag
-
krenkoka
tag
válasz
Thuglife #43448 üzenetére
csak véleményt, mivel a többiekét nem ismerem, így ez nekem megfelel. de mivel hamarosan költözöm és majd be kell rendezni még egy nappalit is, így nézelődöm, hogy miből mit lehetne kihozni. a Denonok is visznek ugyanúgy mindent mint az LG? őszintén szólva, nekem a legjobb az LGben, hogy még talán a vajas kenyeret is vinné
-
krenkoka
tag
az LG-BD390 mennyire passzol egy Denon 1912-höz?
-
krenkoka
tag
válasz
eviktor #43254 üzenetére
külön tudod programozni bármelyik gombot, illetve ha belépsz a táv almenüjébe, akkor külön egyéb funkciók is vannak. ezért kell az LCD. ha nincs sok eszközöd és nem vennék ONE, mert nagyon drága. a Harmony 700 (én is ezért vettem) alig tud kevesebbet, de jóval olcsóbb. mindene ugyanaz, ha jól tudom annyi csak a különbség, hogy az több eszközt kezel. meg azt hiszem rádiós is, ennek sztem csak ps3 esetén van lényege máskülönben nem hiszem.
-
krenkoka
tag
válasz
Mejulie #43230 üzenetére
én is ezt nézegettem, illetve a nagy tesót, a 1021-et. de a denon 1912 annyival jobb, hogy abban ha jól tudom gyárilag benne van a wifi/airplay kiegészítő, nem kell külön megvenni hozzá. de a netdeponál személyesen meg tudod nézni, hallgatni. amúgy a denonnak több HDMI bemenete van. de hallgasd meg szerintem
-
krenkoka
tag
válasz
spiky03 #43142 üzenetére
szerintem ha biztosra akarsz menni bemész a Kácsába és körbekérdezősködsz. én évek óta náluk veszek minden kábelt, nagyon profik. és van olyan lehetőség, ha nem tetszik a kábel minősége visszaviheted és visszaadják az árát. én kb 3.-4.re találtam meg azt ami megfelelő volt minőségben.
-
krenkoka
tag
sziasztok! a pioneer 1021-ről kinek mi a véleménye? a denon 1912-nek lenne alternatívája.
-
krenkoka
tag
sziasztok!
amazonról refurbished erősítőt szabad rendelni? 1912-ről lenne szó.
-
krenkoka
tag
válasz
Dorian #41967 üzenetére
persze, igazad van, de én pl egyáltalán nem szeretem a használt elektronikai dolgokat, sosem lehet tudni, ki hogy használta előtted, és sokszor az olcsóbb a drága. ezért mondtam el az én véleményemet, hogy én pl hogy csinálnám. de mindenkinek saját belátásán múlik, hogy neki mi mit ér meg.
-
krenkoka
tag
válasz
Integra #41909 üzenetére
igen, amazonon néztem, ott még mindig fél áron van. minap sétáltam a westendben és betévedtem a tissot boltba, kedvesemnek órát nézni a fa alá. mondja az eladó, hogy egy darab van amit kinéztem, de a MO-i tissot nem fog rendelni, mert annyira elment az árfolyam, hogy nem éri meg nekik, mert nem fog senki sem elviselni 20% áremelést. ezért az órapiac megállt... borzasztó!
-
-
krenkoka
tag
válasz
Integra #41875 üzenetére
vitatkoznék picit, nekem harmony 700 van, ár/érték arányban nagyon jó. ha nincs olyan gomb akkor meg a készülék almenüjében tudod azt kiválasztani (mondjuk ráléptem véletlenül és betört, szóval az nem működik most), viszont nekem is van egy nagy bajom, túl hosszú az infrajel és így sokszor pl kettőt léptet a dekóderen vagy akármin. a többinél is van ilyen vagy csak ennél?
-
krenkoka
tag
lenne még egy kérdésem. a saturnban mondták, hogy a 1911 csinált olyat, hogy nem kommunikálta hangilag mindegyik BD lejátszóval, pl az LG-ket nem szerette. ezt erősítették meg ma a Streamnél is, csak ott a HDMI szabvány hibájára hivatkoztak. a 1912-nél lehet ilyen hiba?
-
krenkoka
tag
válasz
hello28 #41785 üzenetére
győri starunban voltam, nagyon készséges, hozzáértő (annak tűnő) és segítőkész eladó volt. ő mondta, hogy a denon-nál a marantz annyival jobb, hogy zenehallgatásnál is energikus. meghallgattam mind a kettőt film közben, de sajnos különböző hangfalaknál nagy különbséget nem láttam. otthon Infinity Primus szériám van. az lenne meghajtva az új erőlködővel.
-
krenkoka
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi. A Denon 1912-ről lebeszéltek, mert nem elég határozott a hangja (így fogalmazott az eladó), és azt mondta, hogy ebben a kategóriában a Marantz 5006-os sokkal jobb, és ha várok vele 1 hónapot jó akcióban is lesz, mert a MO-i Marantz most fogja levinni az árát a 1912 szintjére. Valakinek valami vélemény ezzel kapcsolatban?
-
krenkoka
tag
válasz
robi-k #41612 üzenetére
köszönöm, akkor a 1912 lesz a befutó. amúgy a Denon és a Pioneer között minőségben mi a különbség? Mert a Pio 1021 is nagyon tetszik. Ez a kettő között variálok. Kocsiban nagyon sok minden hangcucc Pioneer és meg vagyok vele elégedve, de filmet nézni nem tudom, hogy milyen minőségileg.
-
krenkoka
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 3 erősítő között őrlődöm, nem tudok dönteni.
Denon ARV-2112CI
Denon AVR-1912
Pioneer VSX-1012Infinity hangfalak vannak hozzá.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
krenkoka
tag
ha jól sejtem, valami ilyesmi átalakító kellene, hogy működjön rendesen.
http://www.amazon.com/Power-Bright-VC1000W-Voltage-Transformer/dp/B000MX564U -
krenkoka
tag
válasz
Mejulie #41562 üzenetére
nekem csak vámköltséget kellett fizetnem a RayBan-re, másra sosem, pedig elég sokat, nagy értékben ebayezek. De amazonon is sztem angol forrást nézek, vagy valami EU-st, mert itthon horror árakat kérnek. Persze meg kell nézni a feszültséget is, valóban, nem egyszerű külföldről rendelni
-
krenkoka
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Yamaha RX-V363 erősítőm, ez volt az első AV receiverem, nagyon szeretem meg minden, csak már túlléptem rajta, ami az igényeimet illeti. Olyan típust keresek most, amin van minimum 5-6 1.4-es HDMI bemenet, 7.1-es rendszerhez megfelelő, AirPlay kompatibilis legyen (itthon csak MAC-ek vannak) és nem hátrány ha van rajta előlapi HDMI bemenet. Aktív subhoz megy. Magyarországi viszonylatban 150-180K körül szánok rá (Amazonon olcsóbb lesz). Három típus között vacillálok, segítsetek légyszives ha tudtok, hogy melyiket válasszam.
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-1021/index.html
http://usa.denon.com/US/Product/Pages/ProductDetail.aspx?PCatId=AVSolutions(DenonNA)&catalog=DenonNA_US&CatId=AVReceivers(DenonNA)&Pid=AVR2112CI(DenonNA)
http://www.denon.hu/hu/Product/Pages/Product-Detail.aspx?CatId=HomeTheatre&SubId=AVReceivers&ProductId=AVR1912
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest