- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
lean
aktív tag
válasz
modflow #16059 üzenetére
Annyiért, amennyiért kinn van a netdepon.Én már kb május óta nézegettem, de nem változnak az ilyen cuccok árai...hacsak nincs valami extra akció, bemutató darab, vagy kifutó modell, ilyesmi......
kiderül majd...legfőképpen arra vagyok kiváncsi, ha pl. 80Hz-nél megvágom a 5.0-át hogy fog változni a hangkép, illetve mennyire tudja majd alulról megtámogatni a sub...most 40Hzen van minden... -
lean
aktív tag
-
lean
aktív tag
válasz
jones965 #15861 üzenetére
mit hallgattál még a polkon kivűl?QLN-t hallgattad esetleg?
Más: héten ha minden igaz megérkezik a a Polk psw-125 subom, kíváncsi vagyok milyen minőségi javulást fog hozni a hangképben, bár hozzá kell tennem mélyben jelenleg sincs hiány....(QLN 604 5.0 + Onkyo TX 608 -18nm) ... -
lean
aktív tag
Attól függ milyen forrásod van (ugye HD alatt DTS-HD-t ill TRUE-HD-t értel?):
- BD filmek esetében TMT3-at (ver. 3.0.1.170) használd ATI HDMI driverrel.
-MKV-k (ritkábban tartalmazzák ugyebár az eredeti HD sávokat) esetében pedig az ffdshowt-t célszerű alkalmazni MPC-HC-val (Realtek HDMI driver)...(bővebb felvilágosítás a HD filmek lejátszása topikban) -
lean
aktív tag
válasz
Gál István #13037 üzenetére
valami 2,5-es OFC kábelt vegyél, kb 400-500 Ft méteráron, többet szvsz nem érdemes ezen a szinten rá költeni...szín, kivitel ízlés kérdése. (vagy a 20%-os szabályt veszed figyelembe ld 1.hsz)
-
lean
aktív tag
válasz
#09634560 #12713 üzenetére
Onkyo-k is tudják többek között a wide ill height kiterjesztést... Illetve mindazok az erősítők amelyek rendelkeznek Audyssey DSX technológiával.
A többi korrekt
néhány példa -
lean
aktív tag
akkor ez talán elég bizonyíték.
hozzáteszem én sem tudtam, de elég picit utánaolvasni...D&M Holdings Inc. was created in May 2002 when the operations of Denon Ltd. and Marantz Japan Inc. merged-hence the name D&M Holdings.
Following the merger, D&M Holdings continued its strategy of buying premium electronics companies and positioning them as global market share leaders through the introduction of world-class management practices and access to both financial assets and global distribution systems. D&M acquired McIntosh Laboratory and Escient in 2003. Boston Acoustics and its sister brand, Snell Acoustics, were purchased in 2005 and Philips Sound Solutions, now called D&M Premium Sound Solutions and Calrec were acquired in 2007. In 2008, D&M acquired Allen & Heath.
-
lean
aktív tag
Hello,
Ami miatt én az Onkyo mellett döntöttem:
- 4Ohm-ot is bírja hajtani (low impedance drive)
- kategóriájában szvsz a legnagyobb teljesítmény (620W power consumption)
- THX, na nem a különböző hangzásmódok miatt, és a divat miatt, hanem szvsz egyfajta "minőséget" azért jelent ez, (mégha sokan azt mondják, manapság bárki megveheti) az én tapasztalataim szerint, (Pl. Logitech Z-5500 THX, a maga kategóriájában mozira) legalábbis mozi terén, mielőtt megköveznének a sztereofilek.
Pl. Burr-Brown DAC-ot ettől a szinttől épít a Onkyo az erősítőibe, ha nem is a legjobbat.
- széleskörű szolgáltatások
- fentiek miatt jó ár/érték arányhangminőség leírást sajnos nem tudok nyújtani, mert ahhoz hallanom kellett volna mindhárom erősítőt az otthoni cuccomon....
-
lean
aktív tag
válasz
ToxLee #11548 üzenetére
Svédországból rendeltem, extra akció volt, kb. 110k-ba
került a szett + száll. ktsg.
20nm-en használom, így elegendő hangnyomást produkál.
BBéci: 11549# Elhiszem, gondolkodom is későbbiekben "komolyabbra" váltásra.persze házimozi erősítőben, sztereo rendszert nem használnám ki. Egyenlőre viszont subwooferre gyúrok, valószínű szintén svéd gyártótól az XTZ-től. -
lean
aktív tag
válasz
ToxLee #11538 üzenetére
Nekem QLN 604mkII szett van, ez ugye plusz +1 méllyel rendelkezik a 603as képest.
2db hátsó reflexes kivitelü, masszív dobozban 28kg/db.4ohm-s hangfal, tehát erősítőt ezt figyelembe véve kell hozzá választani.
Hangjáról néhány dolgot:
Szép, részletező hangja van, zenében különösen az akusztikus gitár hangok fekszenek neki, Onkyo 608-al használom, de sztem egy komolyabb erősítővel többet is ki lehetne hozni belőle.tér és dinamika szempontjából.A két frontot kipróbáltam egy Yamaha RX-750 erősítővel aminek sajnos nagyobb volt a torzítása mint az Onkyo-é és igencsak elmosta a magas tartományt így élvezhetetlen volt, de cserébe dinamikusabb és "teresebb" volt a hangkép.Ezért gondolom, hogy egy komolyabb erőlködővel talán többet is ki lehetne hozni pl a frontokból.Hangszóró mebrán kevlárszerű, fáziskúpra hasonlító porvédőkkel.Center eléggé nagyméretű 16cm habgszórókészlete van, elég mélyre is megy, jól teljesíti a feladatát. Hátterekről túl sok mindent nem tudok mondani, masszívak, ugyanazzal a méretű hangszórókészlettel mint a szett többi eleme.Hangváltók légréses tekerccsel elátottak, bár a vezetékezést külföldi fórumokon ajánlják moddolni.
kb, ennyi, ha kérdésed van szívesen válaszolok.nekem a Mission M3 széria volt a vetélytárs, de sikerült ehhez a szetthez az M33i-as szett áráért hozzájutni, így emellett döntöttem. -
lean
aktív tag
válasz
hakos1987 #11131 üzenetére
ha rákattintol pl. az avplanet oldalára, ahol részlétesen irnak a specifikációkról, ott látod a 4ohmot. DE : mindig érdemes a gyártó honlapját megnézni, illetve az user manualt, az utolsó oldalon a specification oldallal.
szvsz te esetben túl nagy probléma nem lehet ebből, az erősítő tolerálni fogja ezt a "kis" szettet. -
lean
aktív tag
válasz
hakos1987 #11127 üzenetére
jaj, már muszáj beleszólnom, olyan valóban nem létezik h 8Ohmos erősítő. És az egy dolog, hogy 8ohm-ra adják meg a specifikációkat, de pl. az az ajánlás a lényeg ami az erősítő hátlapján olvasható,(illetve user manuálban) pl. h 6-16Ohm-ig lehet rákötni hangszórókat.nem semmiért firkálják rá ezeket az erőlködőkre.ehhez az ajánláshoz kell a hangszórókat választani.jelen esetben.
szerk:
igen, működhet, egyéni felelősségre bevállalhatod.nagyon szélsőséges esetben végfok elfüstölhet pl. -
lean
aktív tag
válasz
Barett 50cal #11000 üzenetére
Inkább hifis téma, ment privi.
-
lean
aktív tag
válasz
highness #10924 üzenetére
Igen, elvileg van egy kombo audio out csatlakozó rajta, ami SPDIF is lenne is egyben. De ezzel akkor érnél valamit ha már meglenne az erősítőd, és pl vmi koax-jack átalakítóval összejátszani vhogy a laptopot és az erősítőt, ezen menne a hang, a kép hdmi-n legvégső esetben. Ez filmekre jó lenne, pl MPC-HC +mkv lejátszásával.
Pl. a TV kártya hangját meg analógon (3,5 jack-RCA) át lehetne vinni a TV-be közvetlenül.
De először még a HDMi-nél kellene keresgélni egyenlőre.Mert akkor nem kellene csak egy madzag.Hangerőszabályozóban nem jelenik meg a HDMI kimenet?
-
lean
aktív tag
válasz
highness #10920 üzenetére
1. Első lépésként valóban hangot kellene kicsikarni a HDMI-ről ha már van rajta.
Ahogy nézegettem a HP oldalán először is Vista op rendszer kellene minimum. Ott van egy ilyen driver amiben van HDMi támogatás. Elméletileg...
2. HD hangról szvsz alapból nem lehet szó, én HD hang alatt pl. DTS-HD-t, TRUE-HD-t értek. Szerencsédre az mkv-k általában DTS, DD sávokkal rendelkeznek, ezeknek menniük kellene. Ezek is jól szólnak egy jobb rendszeren.
3. Onkyo-508-ban (is) kapcsolható a HDMI hang leválasztás, tehát menüben be lehet állítani h az erősítő dolgozzon (illetve a csatlakoztatott hangkeltők), vagy TV-re továbbítsa a hangot.Itt még a TV kártya beállítása is kérdéses audio kimenet szempontjából, bár ha sikerül életet lehelni a HDMi kimenetbe, és be van állítva alapértelmezettként akkor ezzel nem lehet gond. -
lean
aktív tag
[link] egy kis olvasnivaló némi gagyi cuccról
-
lean
aktív tag
válasz
ToxLee #10824 üzenetére
hát ebben az esetben valószínűleg már a big beállítás túl sok lenne ezeknek a centereknek.
volt szerencsém mindhárom általad említett hangfalat többé-kevésbé hallani (hozzáteszem csak felületesen):
- NS-777 nagy batár rengeteg méllyel, brummogott rendesen mozin, zenére nem tudom milyen lenne, vszínűleg elektronikusra max jó
- Dali Concept 6 azt hiszem Tankcsapda DVD-el hallottam, (Denon 1910-el) hát semleges hang, nem túloz el semmit, se mélyet, se magasat, se teljesítményt, olyan semmilyen volt számomra
-Mission M34i, na ez nagyon szépen szólt, (sztereo erősítővel ment) hatalmas tér testes mély, szép közép és magas tartomány, elegendő teljesítmény, én ezt választanám.
ez az én szubjektív véleményem. -
lean
aktív tag
hallott valamelyíkőtök erről az xtz 99 w10.16 subról, elég durván néz ki és sokféle beállítási lehetőségei is vannak...vagy ez vagy polk psw 125 lenne...letettem a passzív subról mint lehetőség.
-
lean
aktív tag
válasz
burcz.techno #10817 üzenetére
nem én veszem, de igazad van
-
lean
aktív tag
válasz
Jamboo529 #10796 üzenetére
attól függ mennyi a zsé, 100k alatt pl. egy ilyen a legegyszerübb (mondjuk ez inkább pc-s cucc), vagy lehet vadászni használt komponens cuccokra (erősítő+hangfalszett+sub) .vagy új komponens cuccok ár a csillagos ég
árat irjál,+mekkora helyiség stb a többiek is akkor tudnak segíteni -
lean
aktív tag
olyan elvetemült ötletem támadt, hogy mivel van egy "felesleges" sztereo erősítőm, azt használnám a leendő házimozi sub meghajtására
, szóval egy jó kis passzív subra lenne szükségem de nemigen találok ilyet
nagy hülyeség lenne?yamaha rx-750 vasról lenne szó egyébként. -
-
lean
aktív tag
van egy ilyen eladó cuccom
, ezzel megúszhatod az átállást viszonylag olcsón
, van rajta optikai és koax bemenet is, (persze analóg is) DDigital, DTS dekóderrel, ha nem akarsz hdmi-t tökéletesen megfelel átlagos szobába, filmre, játékra, kisebb mértékben zenére is, nekem is Génius volt előtte, ég és föld a különbség
bocs az offért, de nem hagyhattam ki, a ziccert -
lean
aktív tag
értem, akkor dolgozok majd az ügyön.
vtechun:
QLN 604 mk2 5.0. szettDorian:
Azért így is van elég hangnyomás, és mély is, rezgeti az ablakot, 20nm a szoba, de pl. a THX referencia 0 dB hangerőben nekem már sok, aztán 100ig bírná az erősítő.
Olyan 50es hangerő között kezd el élni a cucc... -
-
lean
aktív tag
válasz
vtechun #10200 üzenetére
nem, mennie kell 64biten is, én csak felraktam a TMT 3 170-es patch-t, Ati HDMI driver kell mindenképpen, mert a realtekkel szaggat, win 7 lejátszóeszközöknél beállítani 5.1-re aztán a tmt 3 audió fülén kiválasztani az ATI HDMI outputot és Using primary Audió, ja és még egy fontos dolog nekem az erősítőnél a PC (HDMI 5 )bementre megy a hang a gépből, ehhez három audio beállítás van:
- analóg
-optikai
-Hdmi
értelemszerűen a hdmi-t kell megadni, ha optikai van beállítva csak DTS fog átmenni.
működnie kell.szerk:
Onkyo 608-am van.
Adussey nélkül a füledre kell hagyatkozni. Adusseyvel pl. a hangszóró távolságokat, level szintet lövi be az erősítő, a hallgatási pozició környékén 3 pontban. (jelen esetben) és neked is ezeket kell beállítani. -
lean
aktív tag
öröm bódogság van pihent aggyal újra átnéztem a helyzetet, a Bi kábelezés zavart be, sikerült két csatornát párhuzamosítanom
, a polaritás helyes volt csak két csatorna hajtott egy hangfalat annak is a mélyrészét azért nem volt magas meg közép
, lényeg most már minden OK. Lefutattam az Adusseyt, nem is rossz a végeredmény, nem vártam volna, hogy ilyen jól belövi. Úgy pittyegett mint az Alien 3-ban a neuroszkenner mikor Ripley vizsgálta magát
-
lean
aktív tag
na sz@pás van, úgy néz ki az egyik frontomnak és az egyik sorroundnak rossz a hangváltója
, ennyit a külföldi vásárlásról
az egyik frontban a magas és az egyik mélyközép nem ment, az egyik sorroundban pedig a magas.
szétkaptam mind a kettőt a hangszórókat lepróbáltam azok mind jók hála a Teremtőmnek.
Hétfőn megpróbálom felhívni a streamaudiót meg tudják e javítani a két hangváltót, vagy vállalják-e egyáltalán, így hogy nem ott vettem.annyi tapasztalat van, hogy kb 50-es hangerőig nem sok semmi hang van, eléggé kéri a kakaót ez a rohadt nagy dög QLN
na elmentem berúgni
-
lean
aktív tag
subkábelnek ezüstözöttet
amint mondottam volt egyenlőre ezzel a kábellel próbálkozom, aztán veszek jobbat ha szükséges (összehasonlítási alap)...a streamaudiós fiúk nem ajánlottak semmit, mivel egyenesen Svédországból szereztem be a cuccot...csak azért linkeltem őket mert ők az itthoni importőrök.
-
lean
aktív tag
oli: rendben, lesz beszámoló, talán képek is
dorian: Signat Platinum Tinned 2,5 OFC, nem tudom milyennek számít, 350 volt métere
, írtam pár boltnak 2,5-est ajánlottak, így ilyet vettem
, majd kiderül...később talán kicserélem. erre fáj a fogam
az ezüstözött
kábeled lehet érdekel majd
-
lean
aktív tag
nah végre valahára holnap úgy néz átvehetem az Onkyo 608ast... már éppen ideje
QLN 604 mk2 szettet fog hajtani, remélem jó lesz...2,5 es kábeleket vettem de akkora lyuk van a csatlakozókon, hogy dupla ennyi belemenneelég lesz?a frontokat biamp-ba akarom hajtani...és 4 ohmosak csak a center 4-8 ohm.remélem az onkyo bírni fogja szuflával
-
-
lean
aktív tag
válasz
vtechun #9692 üzenetére
nem próbáltam csak ps3al, egy 507esen, nekem az erőlködőm hiányzik a láncból, (erősen gondolkodok h kölcsönkérek egy erősítőt kipróbálni) de ahogy írtam működnie kell.
hétalvó:még jobban bekavarod...csak a tmt3 ra tudok hivatkozni, csak értenek hozzá, link
Bitstreaming on ATI 5xxx cards REQUIRES use of the ATI version of the HDMI audio driver. Using the Realtek version WILL NOT WORK.
-
lean
aktív tag
válasz
dabadab #9543 üzenetére
a dac csak úgy...ha már digitális jelekről beszélünk...nálam nincsenek megszorítások nekem 5770 van, én a 4xxx szériáról beszéltem illetve a Balika911 hozzászólása is arra vonatkozott...
"Bitstreamet nem, csak és kizárólag lpcm-et tud kiadni magából, a truehd-t saját maga dekódolja."
saját magam állítottam át az bd audio menüjében bitstreamre...egy 507 onkyo erősítőn pl Apocalypto bluray volt dts-hd hanggal és az erősítőn meg is jelent a dtshd felirat pcm-re állítva a ps3-at pedig MPCM volt olvasható... -
lean
aktív tag
válasz
dabadab #9538 üzenetére
jah, mindenre van szoftveres megoldás ha másképp nem megy
...én ha már erősítőt veszek hadd dolgozzon abban a dekóder+dac...azért van. a ps3 (slim) az is tudja a bitstreamet és lpcmet is ahogy írtad.
ahogy Balika irta ezek szerint bizonyos korlátozásokkal 4xxxre is igaz a dolog, hozzá kell tenni ezek elhanyagolható megszorítások...
végeredményben mindenkinek igaza van -
lean
aktív tag
tudomásom szerint "igazi" HD hang átvitelre jelenleg két mód van PC esetében:
1. Asus Xonar HDAV 1.3 hangkártya +HDMI+ TMT3
2. ATI 5xxx hangkari (bitstreaming) +HDMI kábel erősítőbe, szoftveresen MPC-HC + ffdshow vagy TMT3, POWER DVD 9BBéci:mármint az én videokártyám?az alkalmas, direkt azért vásároltam...
-
lean
aktív tag
Én a 707-et néztem ki korábban, de megjelent a 608, ami kb. ugyanaz, legalábbis a specifikációk alapján, néhány dologban marad el (nem teljesítményben):
-nincs push pull erősítés
-nincs Adussey MultiEQ
-illetve pl lehagyták a PHONO-ot és az analóg PRE-out kimeneteket
a többiekben megegyeznek kb -25kért, cserébe viszont a 608 újgenerációs ugye, persze még egyelőre hasznot nem nagyon hoz, de nem 1-2 évre veszek erősítőt.ezért döntöttem a 608 mellett.
-hangfalak terén úgy döntöttem a fokozatos felépítés elvét fogom alkalmazni, azaz inkább minőségi darabokat ha kell darabonként, attól függ, hogy engedi a keret... -
lean
aktív tag
egyszerű, keresni kell egy magyarországi márkaszervizt, felhívni őket, hogy vállaják-e a garanciális javítást, ha igen akkor semmi gond, lehet rendelni.egyébként ahogy néztem egy spanyol cégről (legalábbis oda van bejelentve) van szó, érdekes, hogy csak külföldre szállítanak
We can ship to the EUROPEAN UNION COUNTRIES, except Spain.
spanyol cég oszt' pont oda nem tudnak szállítani
-
lean
aktív tag
közben utánanéztem a manuáljában, 100%, hogy nem tudja leválasztani , tehát külön kell digitálisan bekötni.ajánlom erősítő vásárlás előtt a gyártók oldalain található user manualok olvasgatását, amennyiben mód van rá, sok hiba elkerülhető vele, én pl minden műszaki cikk vásárlása előtt ezzel kezdek.
Gombinyó: megelőztél.
-
lean
aktív tag
1. az erősítő beállításainál meg kell nézni h hdmi audio tv out mire van állítva, alapesetben off-ra kellene, hogy legyen, ilyenkor kellene az erősítőre csatlakoztatott hangszóróknak szólnia.
2. ha nincs ilyen beállítási lehetőség:
valószínüleg az erőlködő nem választja le a hangot a hdmi-ről ezért továbbítja a tv felé változatlanul.sajnos az olcsóbb erősítőknél előfordul.
ebben az esetben optikai/koax kábelen szükséges átvinni a hangot az erősítőbeja és gondolom videokariról küldöd ki hdmi-n keresztül, a videokártya hdmi (pl ati hdmi output) kimenetét kell alapértelmezetté tenni a windows -ban, az erősítő nem fog megjelenni.
-
lean
aktív tag
nah, beszéltem a bolttal, a legfrissebb információk szerint Onkyo 608 még nincs az országban
, jövő hét vége felé várható az érkezés. a jobb hír viszont, h az ár még képlékeny és jó esetben még 150k alá is mehet az ára a bevezető szakaszban...
-
lean
aktív tag
Nem tudom hány importőre van az Onkyonak Mo-n, de ilyen alapon pl. többek között annak a "kis" boltnak is drágábbnak kellene lennie amit én linkeltem. A streamnél mindig is drágábbak voltak az erőlködők (nemcsak az Onkyo) mint egyéb helyeken (AVplanet stb). Amiből én azt a következtetést vonom le, hogy a "megszokott" árrésükből nem akarnak engedni.
-
lean
aktív tag
válasz
vtechun #9264 üzenetére
nah, megrendeltem én is a 608-ast
innen, szvsz egész jó áron van.
de: egy kis negatív reklám: pl. a streamaudio honlapján hetekig 155k-ért volt beharangozva, mire készlet jött belőle lett 165k
drakulálok nekik...egyenlőre még nem tudom milyen hangfalat vegyek hozzá....mission m34i és qln 604 szett illetve Heco victa van még versenyben, kb ebben a sorrendben, sajnos hallani nem hallottam még egyiket sem, de eldöntöttem nem fogok anélkül hangfalat venni, inkább bevállalom az 600km oda-visszaút költségeit stb. ha valakinek van vmi tapasztalata/véleménye a fenti hangsugárzókkal kapcsolatban szívesen venném
addig is a z-5500-at fogom rákötni, persze csak megfelelő frekivágással.
-
lean
aktív tag
válasz
dabadab #9104 üzenetére
gondolom pl az mp3 és a FLAC közötti különbséget te sem vitatod, miért ne lehetne különbség akkor Dolby Digital, DTS vs DTS-HD TRUE-HD között? sőt mp3-ak között is van ugye különbség és igazán komoly technika sem kell hozzá amin hallani lehet, ha más nem hát a nagyobb tömörítésű "halkabban" szól, illetve pl tompábban, hiszen a tömörítéssel a információk vesznek el. Részletek, dinamika, stb. Nem tartom magam audiofilnek, de hallok különbséget egy öszvéren is : (Logi Z-5500) Dolby Digital DVD, DTS 1509kbps mkv, és BD DTS HD (lossless) hangsávok között...ha más nem dinamikában, hangszínben és talán néhány részletben, pl. teltebb robbanások, tisztább hangok... HD hangnál néhány függönyt azért felhúznak a hang elől és ez csak egy 80k-s rendszer...ez a szerény tapasztalatom...
-
lean
aktív tag
válasz
vtechun #8894 üzenetére
+1 szavazat a 308-ra. eddig az 507 volt a legkisebb amelyik tudta az "új" HD formátumokat, ez került még jó néhány hónapja kb 90-100k ba. most persze már olcsóbb. 308-asban megkapod ezeket 80k ért + 3D-re a lehetőséget, amit persze nem muszáj egyenlőre kihasználni, de a lehetőség ott lesz ha később olcsóbbak lesznek a 3D megjelenítők meg műsorforrás is lesz..szvsz+ ha később esetleg nagyobbra akarod cserélni azt még el lehet majd adni...
-
lean
aktív tag
válasz
kisbergics #8480 üzenetére
1.nos...ha az oldal szerint állítottad be az ac3 filtert a hang az spdifen keresztül próbálna távozni, tehát az alaplap spdif kimenetét (remélhetőleg van olyan rajta) kellene összekötni az erősítő digitális bemenetével.ez lenne a legegyszerűbb.
2. ha nincs akkor bonyolultabb lesz a dolog, kicsit utána olvasva a video kártyának van egy spdif csatlakozója a nyákon és azon keresztül lehet a hangot beküldeni neki és úgy adja ki a hdmi-in keresztül, ha minden igaz, szóval ha az alaplapon (nyák) van spdif header azt kellene összekötni a videokari spdif headerével. hogy ehhez kell e külön driver arról lövésem sincs, + az erősítőnek ha át is megy le kell tudni választania a hangot a képről a hdmin keresztül... -
lean
aktív tag
Én is házimozi cucc vásárlása előtt állok, de rájöttem arra, hogy nem lehet megkérdezni jóska pistát, hogy ugyan már mondja meg nekem melyik a jobb
, mert ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy milyen volt amikor a julcsát dugtad, hát nekem jóóó...de közben a julcsa nekem egy testes dög...szóval merőben SZUBJEKTÍV.a meghallgatás pótolhatatlan...annak aki tudja mit akar...mert aki nem, arra julcsát is rá lehet beszélni...
Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest