- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
Aktív témák
-
Palapo
aktív tag
válasz
#09634560 #18296 üzenetére
Neked és BBécinek előre is köszönöm a rengeteg segítségeteket.
Akkor az Onkyo 507-es jelenleg a befutó. Viszont néztem egy HarmanKardon-t. Ez milyen az Onkyo-hoz képest? Jobb? Rosszabb? Egyforma?
Próbálok keresni a neten POLK szettet feketében... -
Palapo
aktív tag
Esetleg a POLK szett jobb,mint a fenti Wharfedale szett? Kérdés,hogy a POLK szett csak cseresznye szinben kapható?
-
Palapo
aktív tag
Jelen állás szerint a Wharfedale szett lesz a nyerő.
Kérdés,hogy ehhez mely erősítő passzolna leginkább?
ONKYO itt miért van az első és a második között 15ropi különbség?
YAMAHA
DENON
DENON itt lehet,hogy a Media Marktban 69.970ért láttam? -
Palapo
aktív tag
Ma jártam a Media Markt-ban. Néztem ezt-azt...
Erősítő:
ONKYO TX-SR 507
YAMAHA RX-V 367 T
DENON AVR-1311
DENON AVR-1509 PSHangfalak:
JAMO S606 HCS3 5.0
JAMO S426 HCS3 5.0
WHARFEDALE 10.4 SZETTEzek közül mely párosítást/párosításokat ajánljátok?
Nem ezek közül fogok választani,csak még informálódom... -
Palapo
aktív tag
válasz
#09634560 #18010 üzenetére
Ezek szerint,akkor minimum félmilla?????
Kizárt...
De természetesen nagyon szépen köszönöm a helpeket.
Maradok az 5.1-nél... valahogy nem szeretnék kiadni 150-200ezernél többet az egészért...
Amúgy is süket vagyok,mint a ház.(na,csak nagyothallok)
Igazából a térhangzás a lényeg(na meg a szép látvány a Blu-Raynek köszönhetően-remélhetőleg),a mostani 2.0-ás hifim után(ami 10éves) csak jobb jöhet... -
Palapo
aktív tag
A szoba 17m2. Azon az oldalon,ahol a tévé van ott majdhogynem teljesen foglalt a szobabútor által. Mintha azt olvastam volna valahol,hogy a mélynyomónak nem mindegy,hogy hol van a szobában(azon az oldalon kell lennie,ahol a tévé van,vagy nem igy van?).
Szeretnék kérni egy minimum árat,amiből kijöhet egy olyan erősítő hangfal szettel,ami kihozza a Blu-Ray hangot. Esetleg hozzá egy tipus megjelölést is. -
Palapo
aktív tag
válasz
#09634560 #17881 üzenetére
Megnéztem az általad ajánlott erősítőket...
Egész jónak tűnnek.
Szerinted/szerintetek melyik hozza ki jobban a Blu-Ray filmeket?
Panelban lakom,a szoba 17m2 és azon filózom,hogy a mélynyomót kihagynám... Így melyik hangfal szett lenne a jó,ami úgy-ahogy "helyettesíti" a mélynyomót? -
Palapo
aktív tag
-
Palapo
aktív tag
Hát,igen. Nem vagyok járatos a házi mozi világában,ezért irtam ide.
Ebben a témában nem áll fent annak a veszélye,hogy az előző tulaj nem használta megfelelően pl. az erősítőjét és nálam fog kipukkani?
Tételezzük fel,hogy akkor használt erősítőt és hangfal szettet vennék. A keret ezesetben max.150ezer. Mit ajánlottok? A szoba 17-18m2. -
Palapo
aktív tag
válasz
#09634560 #17841 üzenetére
Oké.
A mélynyomóval kapcsolatban meggyőztél.
Viszont használt cuccot továbbra sem szándékozom venni. Sosem tudni,hogy az előző tulaj hogy használta... pont nálam fog elromlani 1 hónap múlva... stb.
A 150-200ezerbőlaz erősítőés hangfal szett mindneképpen szeretném,a Blue-Ray lejátszó jó lenne,de nem kötöm fel magam,ha nem jön ki belőle... -
Palapo
aktív tag
válasz
#09634560 #17838 üzenetére
A hangfal szettel kapcsolatban egyesek mondtak olyat,hogy olyan is jó,ami mélynyomó nélküli és a frontban van valami bass reff vagy valami.... Ilyet érdemes venni? Valahogy mindenképpen újat szeretnék... Nem vagyok használt cucc párti. Csak lakást vettem használtan...
Az is az igazsághoz tartozik,hogy nincs túl nagy igényem a házi mozival kapcsolatban az állapotom miatt is... kissé hallássérült vagyok,azaz majdnem nagyothallok,hallójáratos hallókészülékkel hallok majdnem jól...
Tehát jó minőségű legyen a komplet cucc,mármint anyaghasználatban,illetve tartósságában. A térhatás meglegyen természetesen,de a nagyon speckó hangokat már nem biztos,hogy észreveszem...
Hangfalnál lehetőleg inkább nagyobb állót szeretnék,mint polcra valót. A Vardus talán jónak tűnik... Kérdés létezik-e Wenge szinben(a feleségem a dizájn-t meg a szint nézi...)?
-
Palapo
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam a bevezető első hozzászólást és máris megfájdult a fejem... :-)
Valamint az utolsó 100-150 hozzászólást...
Kissé bátortalanul irok,de hol máshol,ha nem itt kell informálódnom.
Jelenleg egy 2éves 102cm Sony Bravia LCD tv-vel, egy 9éves Sony NS300 DVD lejátszóval és egy 10éves Sony CMT-CP2W hi-fivel rendelkezem. :-)
Filmnézésre szeretném kissé feltúrbózni a hangélményt. A vásárlást úgy 3hét múlva ejteném meg. A következő fizú után a reménybeli karácsonyi akciókat kihasználva... :-)
Az anyagi keret kb.150.000ft. Esetleg(ha nagyon megérné) max.200.000ft.
Ebben belefoglaltatik egy Blue-Ray lejátszó, 5.1-es erősítő és hangfal szett.
Nagyon még nem ástam bele magam,most kezdem...
Az erősítő márkája első körben Onkio,Denon,Pioneer.
A hangfal szettnél meg a Wharfedale és a JBL.
Blue-Ray lejátszónál még nem nagyon néztem szét. Azt olvastam valahol,hogy már van olyan lejátszó amihez USB-n lehet csatlakoztani egy külső merevlemezt és a lejátszón keresztül lehet tv műsort rögzíteni.
A szoba mérete úgy 18-20m2.
Valami ilyesmit szeretnék.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Mindenféle tanácsot elfogadok és meghallgatok.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest