- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremt
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #118942 üzenetére
Köszönöm
Ezek a Heco hangfalak vannak 5.0-ás szettben is vagy össze kell szedegetni? Meg ahogy nézem a Music Style meg Aleva is több típusban van. Ezekból van valami ajánlott, vagy csak simán ár szerinti a döntés?
-
tremt
csendes tag
Sziasztok, tegnap ez voltam én:
"Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Régi kompakt házimozirendszert szeretnék viszonylag normálisabbra cserélni. Első körben hangfal szetteket nézegettem (mélynyomó, erősítő még második kör, ha már tudni mit kell meghajtani). 200-300 közötti dolgokat nézek már egy ideje és leszűkült a kör egy dobogós mezőnyre. Erről szeretném kikérni a véleményetek, esetleg ha van más akkor ajánlásotokat
Van egyszer egy Dali Lektor 6 5.0-ás rendszer, aztán egy JBL Arena 180 5.0-ás és egy Dynavoice Challenger M-65 EX v4 5.0-ás.
Alapjában mozizásra lesz a dolog, csak néha kalandozok el zenei irányba, akkor viszont erősen jazz és társai. De nem is várom el, hogy ilyen árban ezt a zeneiséget kiszolgálja, szimplán a kategória jobbját keresném
Előre is kösz a segítséget!
Attila"Olvastam a tegnap délutáni hozzászólásokat és láttam, hogy írtátok, hogy mennyire számít a vas majd ami hajtja. Hát nagyjából arra is van elképzelés Yamaha RX-A840 (családban már sok helyen teljesített jól yamaha). De szívesen veszem erre is a véleményetek, hogy ha ez nem olyan jó és mi lenne jobb. Meg ahogy leszűrtem, akkor hangfalakból a dali a nyerő, csak a vas a kérdés?
üdv,
Attila -
tremt
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Régi kompakt házimozirendszert szeretnék viszonylag normálisabbra cserélni. Első körben hangfal szetteket nézegettem (mélynyomó, erősítő még második kör, ha már tudni mit kell meghajtani). 200-300 közötti dolgokat nézek már egy ideje és leszűkült a kör egy dobogós mezőnyre. Erről szeretném kikérni a véleményetek, esetleg ha van más akkor ajánlásotokat
Van egyszer egy Dali Lektor 6 5.0-ás rendszer, aztán egy JBL Arena 180 5.0-ás és egy Dynavoice Challenger M-65 EX v4 5.0-ás.
Alapjában mozizásra lesz a dolog, csak néha kalandozok el zenei irányba, akkor viszont erősen jazz és társai. De nem is várom el, hogy ilyen árban ezt a zeneiséget kiszolgálja, szimplán a kategória jobbját keresném
Előre is kösz a segítséget!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest