Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tremt

csendes tag

válasz Nemir Ombe #118942 üzenetére

Köszönöm:)

Ezek a Heco hangfalak vannak 5.0-ás szettben is vagy össze kell szedegetni? Meg ahogy nézem a Music Style meg Aleva is több típusban van. Ezekból van valami ajánlott, vagy csak simán ár szerinti a döntés?

• tremt

csendes tag

Sziasztok, tegnap ez voltam én:

"Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Régi kompakt házimozirendszert szeretnék viszonylag normálisabbra cserélni. Első körben hangfal szetteket nézegettem (mélynyomó, erősítő még második kör, ha már tudni mit kell meghajtani). 200-300 közötti dolgokat nézek már egy ideje és leszűkült a kör egy dobogós mezőnyre. Erről szeretném kikérni a véleményetek, esetleg ha van más akkor ajánlásotokat:)
    Van egyszer egy Dali Lektor 6 5.0-ás rendszer, aztán egy JBL Arena 180 5.0-ás és egy Dynavoice Challenger M-65 EX v4 5.0-ás.
    Alapjában mozizásra lesz a dolog, csak néha kalandozok el zenei irányba, akkor viszont erősen jazz és társai. De nem is várom el, hogy ilyen árban ezt a zeneiséget kiszolgálja, szimplán a kategória jobbját keresném:)
    Előre is kösz a segítséget!
    Attila"

Olvastam a tegnap délutáni hozzászólásokat és láttam, hogy írtátok, hogy mennyire számít a vas majd ami hajtja. Hát nagyjából arra is van elképzelés Yamaha RX-A840 (családban már sok helyen teljesített jól yamaha). De szívesen veszem erre is a véleményetek, hogy ha ez nem olyan jó és mi lenne jobb. Meg ahogy leszűrtem, akkor hangfalakból a dali a nyerő, csak a vas a kérdés?

üdv,
    Attila

• tremt

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.

Régi kompakt házimozirendszert szeretnék viszonylag normálisabbra cserélni. Első körben hangfal szetteket nézegettem (mélynyomó, erősítő még második kör, ha már tudni mit kell meghajtani). 200-300 közötti dolgokat nézek már egy ideje és leszűkült a kör egy dobogós mezőnyre. Erről szeretném kikérni a véleményetek, esetleg ha van más akkor ajánlásotokat:)

Van egyszer egy Dali Lektor 6 5.0-ás rendszer, aztán egy JBL Arena 180 5.0-ás és egy Dynavoice Challenger M-65 EX v4 5.0-ás.

Alapjában mozizásra lesz a dolog, csak néha kalandozok el zenei irányba, akkor viszont erősen jazz és társai. De nem is várom el, hogy ilyen árban ezt a zeneiséget kiszolgálja, szimplán a kategória jobbját keresném:)

Előre is kösz a segítséget!

Attila

Új hozzászólás Aktív témák