- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolesz7603
csendes tag
válasz
Zsolesz7603 #139360 üzenetére
Bocs! Nem te húztad le a 3010-et
-
Zsolesz7603
csendes tag
válasz
Tuco78 #136921 üzenetére
Van nekem is pár dolgom amit csak dísznek vettem meg
Valószínűleg ez a Sony csoda is ilyen lett volna
Egyébként tudnak már mini szuperül szóló kacatokat gyártani, csak azoknak saját elektronikájuk vanGondolok itt a Go play féle HK cuccokra! De az meg nem házimozi
De nekem csoda számban ment
-
Zsolesz7603
csendes tag
válasz
Tuco78 #136912 üzenetére
Hali!
Én most egy vadiúj alap Onkyot vettem de csak a szolgáltatása és a gari miatt! Nem nagyon házimozizom csak szerettem volna egy ilyent mert azért néha előfordul!
Jó hogy olvastam az írásod mert nekem is megtetszettek még mikor bejöttek ezek a Sony dobozkák de az áruk igen jó visszatartó erővel bírtak
Aztán mostanában láttam én is használtban, de még így sem mondtam volna olcsónak! Amellett hogy nagyon sokmindent nem néztem ki belőlük! De legalább már ezt sem kell vennem))
Én azt gondolnám hogy haladó szinten már nem ilyen alsó sávhatárolt hangfalakat kellene használni! Persze szól meg minden de biztosan nem azt adja vissza mint rendes méretű hangfalakkal! -
Zsolesz7603
csendes tag
válasz
cinemazealot #135548 üzenetére
Szia! Néztem újabb készüléket és annál nem írja a Flac kezelést! Lehet ennél is csak elírták! Próbáltam többféle képpen! Volt olyan hogy egy pillanatra bedobta a mappát amin volt a zene de aztán ennyi... Mp3 és a wav-megy rajta! Úgyhogy valószínű hogy ennyi a tudása! Még a szervízt megkérdezem mit mond hogy frissíteni lehet-e és hogy esetleg attól javulna-e! De ha nem, akkor megy a levesbe... Pedig jópofa kis készülék
Köszönöm! -
Zsolesz7603
csendes tag
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni hogy vettem egy Pioneer vsx lx55 készüléket és nem játszik Flac-et usb-ről! Gondoltam hogy frissítek rajta de nem találok hozzá semmit!Megértem hogy régi de hogy nincs a hivatalos oldalon hozzá semmi azért az tréfás...
A specifikációjában szerepel egyébként! Ezért nem értem!
Valaki tudna érdemben hozzászólni?
Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged