- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Létezik valamilyen "mini" erősítő, amit a tv és a hangfalak (jelenleg sztereo) közé lehet tenni, kicsi a fogyasztása de meghajt egy pár hangfalat? Csak annyi kellene, hogy a régi hangfalaimat a tv-vel használnám, de nem akarok komolyabb erősítővel bajlódni.
Ati
-
ati888
senior tag
válasz
Krisztian101 #123969 üzenetére
Hello!
És milyen erősítőt és hangfalakat ajánlanál erre a célra, házimozi már hidegen hagy, csak sztereoban jól szóljon a tv is.
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
A segítségeteket kérném, eladtam az 5.1 Polk rendszeremet, mert egyáltalán nem használtam ki, viszont kellene valami helyette, ami a tv hangjánál azért valamivel erőteljesebb és zenét is tudok rajta hallgatni. Térhatású dolgok már nem érdekelnek annyira, inkább valami 2.1-ben vagy soundbarban gondolkodok. Kellene még könnyű mobil csatlakoztathatóság hozzá. Max 100k körüli árra gondoltam. Ti mit ajánlanátok leginkább, használttól sem riadok meg
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Nem tudom jó helyre írok-e, de hátha tudtok segíteni. Van egy Klipsch Promedia 4.1 pc-s szettem, ezt lehetséges valahogy a tv-re applikálni 2.1-be? Jó lenne kipróbálni hogy szólna a tv-vel.
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Van egy olyan problémám, hogy az eddig jól működő házimozi rendszerem mélynyomója elkezdett kikapcsolt állapotban random időközönként sisteregni, ha áramtalanítom, akkor abbamarad. Ha nem a tv akkor hallani halkan és elég zavaró. Mi lehet ennek az oka, ha lehúzom a kábelt, amivel az erősítővel össze van kötve akkor is csinálja. Polkaudio PSW110-ről van szó.
köszi
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Gondom a következő:
Van egy PC, ami HDMI-vel van összekötve a tv-vel, és van egy erősítőm, amin nincs HDMI. A PC-ből optikai kimenettel vagy minijack-ekkel tudnám összekötni az erősítőt, gondolom az optikai lenne a jobb megoldás (3 m.-t kell áthidalni). Egy optikai már megy bele egy médialejátszóból.
Jól gondolom, hogy így megoldható, csak akkor mindig le kell venni a hangot a tv-ről, hogy ne szóljon egyszerre a kettő? Valamint az optikai kábelen megy rendesen az 5.1 vagy a subot így is külön kell az erősítőhöz kötni?
Melyik a legegyszerűbb módja, hogy menjen az 5.1?
Az erősítő Pioneer VSX-1015, alaplapom Asrock Z77-extreme4.
köszi.
ati
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne:
Van egy medialejátszóm, ami a tv-vel HDMI-vel van összekötve, az erősítővel pedig optikai kábellel. A lejátszón a HDMI output és az SPDIF kimenet is passthrougt-ra van állítva mégis szól a tv-n is és az erősítőn is a hang. Mit csináltam rosszul? Csak az erősítőn kellene szólnia.
ati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest