- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
MasterMark #93544 üzenetére
Az, 525-ös.
Gondolom nem én szenvedek vele egyedül. -
DougButabi
tag
Köszönöm.
Annyira nem tép a kérdés, csak jó lenne ha egy távirányítóval boldogulnék.
De nem elsődleges szempont.Logitech univerzálissal nincs jó tapasztalatom, porosodik otthon egy elég drága kütyü, két év után jópár gomb nem igazán engedelmeskedett már nekem. Ami annak fényében, hogy egy 5000-es DVD játékos irányítója 5x tovább bírja szerintem siralmas.
-
DougButabi
tag
válasz
MasterMark #93538 üzenetére
Erre gondoltam, hogy ha egy HDMI kábellel kötöm össze a TV-t az erősítővel, akkor azon megy e a TV-be a kép + hang, és visszafele a TV-ből a hang?
-
DougButabi
tag
Sziasztok!
HDMI-s összekötéssel kapcsolatban kérdeznék.
Egy HDMI-kimenetes media playert kötök a TV-re, akkor ha jól tudom, tudnak egymással komunikálni,(HDMI CEC) ki bekapcs, TV távvezérlővel irányítható a lejátszó, ilyesmi.Na most mi van akkor, ha egy erősítőt teszünk a képletbe. És mondjuk nem akarom, hogy mindig bekapcsoljon.
Továbbra is megmarad a TV lejátszó kommunikáció?Tulajdonképpen azt szeretném, hogy ha nincs bekapcsolva az erősítő, akkor mintha ott sem lenne, ha bekapcsolom, akkor tegye a dolgát?
Bónusz kérdés, az erősítő HDMI kimenete funkcionál bemenetként is, TV hangját fogadja?
Mede8er 600-as és Denon AVR- X2000-el szemezgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest