- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz #09634560 #50028 üzenetére
Akkor pl. aki többnyire mozizik, jobb választás az Onkyo, mint pl. az említett Pio? Sokszor azt hallom, hogy az Onkyok jobban melegednek, mint az átlag... S hogy áll a Denon, Sony az említett Onkyo (pl. 616) és Pio 922-höz visszonyítva?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
Sziasztok, van valakinek tapasztalata a Wharfedale Diamond 10.4 hangfalakkal? Az egyik ismerősöm szeretne egy ilyet, 70% filmhez, 30% zene, 5.0 szett kellene neki... Mi a véleményetek? Milyen av-receiver való hozzá? Köszi!
-
junior11
veterán
Szerintem is a HK-hoz JBL a jó választás...
-
junior11
veterán
Na voltam a havernál, s azt mondta, hogy az alábbiak közül szeretne vmit választani:
- receiver: Onkyo TX-NR579 vagy Sony STR-DH820
- hangfalak: Magnat monitor supreme 1000, Heco Victa 501, Quadral Quantas 5000
Vélemény?
-
junior11
veterán
Hát tudom, hogy csodát ne várjon, de nem audiofil, s szerintem mindenképpen jobban jár így mintha megint "all in one" házimozit venne... S a Sonykról mi a véleményed? Miért nem szereted az Onkyokat?
Lenne még egy olyan kérdésem, bár nem ide tartozik, az aláírásodban szerepel a Sony BDP-S280-as lejátszó - azt szeretném kérdezni, hogy viszi-e a DivX filmeket? Mert a techn. paraméterekben mindenütt csak Xvid szerepel s a Sony is csak XviD-et erősített meg nekem, DivXet nem... Amúgy milyen a képminősége? Meg vagy vele elégedve? Felismeri az NTFS fájlrendszert USB keresztül (gondolok itt az MKV filmekre amelyek nagyobbak mint 4GB)?
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok
nem nagyon vagyok jártas az alábbi témában, olvasgatom a topicot, de inkább megkérdezem, az egyik barátom szeretne a Sony EX710-es tévéjéhez új házimozi rendszert, AV-receiver és 5.0 vagy 5.1-es hangfalakon gondolkozik. 95%-ban filmnézéshez szeretné, nagyon ritkán zenére.
Először is Sony-n gondolkozik, de szerintem nem zárkózik el más márkától sem.
Az alábbiakat nézte, s ebben kérném tanácsotokat, hogy melyik lenne jó választás:AV-receiver:
- Sony SRT-DH720/820
- Onkyo TX-NR509/579 (igaz, hogy az Onkyok túlságosan is melegednek?)
- Pioneer VSX-821/826Hangfal-szettek:
- Magnat monitor supreme 800/1000
- Quadral Quantas 5000
- Heco Victa 501Vélemény? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...