- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zpepe
tag
válasz
MasterMark #56628 üzenetére
Abbahagytam, sorry... ennél többet inkább ne szenvedjünk ezen...
A véleményeket azért köszönöm... -
Zpepe
tag
válasz
MasterMark #56623 üzenetére
Nem szól jobban a Tv-nél??? Akkor nekem nagyonrossz a hallásom, mert én pl a tévénél hátulról nem hallok hangot csak ha megfordulok. De amúgy is sokkal jobban hangzik. Lehet hogy a 200ezres tv-mnek nincs elég jó hangja? Tv-ből is vegyék jobbat?
Sajnálom nem akarok itt hülyeség háborút, mert ennek a topiknak nem ez a lényege. -
Zpepe
tag
válasz
MasterMark #56621 üzenetére
Értem hogy 10x jobb minőséget kapok 4x-és áron.
Vagy nem ez a lényeg? -
Zpepe
tag
válasz
spiky03 #56613 üzenetére
Köszi a válaszokat. Neked is Oldfighter! De én semmiféle képpen nem szereték 200ezreket költeni erre, csak azt, hogy kicsit normálisabb legyen a hangja a tv-nek. Nekem van egy logitech 2.1-és hangfalszettem a tvhez amit 15ezerért vettem annó és nagyon imádom, szerintem szuper a hangja, szóval én nem vágyom valami hangstudió minőségű cuccra. Gondolom, hogy van ezeknek is létjogosultságuk, hiszakkor miért van kismillió féle és miért veszik meg az emberek, főleg, hogy utána elégedettek? Ja mert nem halották még az álltalatok preferált hangminőséget??? Lehet, hogy nem is akarnak, mert a szomszéd sem akarja hallgatni.
Én csak egy kicsivel normálisabb hangot szeretnék mint ami a tv-ből jön nem túl drágán, még ha ezért egy kis felárat is kell fizetnem. Teszem hozzá, én amit pl a mediamarktba hallok ezekből a hangfalakból, teljesen megfelel. De akkor máshol érdeklődők utána.
Mégegyszer köszi azért a válaszokat.
És ne vegyetek sony vaio-t 180ezerért mert az apple macbook air sokkal jobb 400ért. Ez tény de nem mindenki szerente ennyi pénzt erre áldozni még akkorsem ha megteheti.
Sorry de ez ilyen. És ezzel nem szeretnék megbántani senkit csak szerintem ez ilyen. -
Zpepe
tag
válasz
Oldfighter #56603 üzenetére
Ja értem, akkor erre hol kérdezzek rá?
-
Zpepe
tag
válasz
Oldfighter #56599 üzenetére
Lehet rosszul fejeztem ki magam, én valami ilyesmire gondoltam: Samsung HT-E455
-
Zpepe
tag
Hi!
60-80 ezer forint környékén szeretnék venni házimozi rendszert, és csak néhány tippet szeretnék kérni, ebben az árszegmensben mit érdemes néznem. Konkrét típusokra lennék kiváncsi, ti melyikeket ajánlanátok? Sajnos nem vagyok otthon ebben a témakörben.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest