- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
xtremetuning #47796 üzenetére
Nekem már ezis sok volt, tényleg szép hangképe volt, volt tere, normális mély, egy PP KT88 végfok, ayon CD, hangfalkábelek, tápkábel, az Ebayről vett master CD vel hallgatva..
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
xtremetuning #47792 üzenetére
Nemrég hallgattam egy ismerősnél a full Ayon rendszerét...
10 misiben állt meg. Azért én nem vagyok ennyire elvakult, igaz hogy besz@rás ahogy az szóllt, de 10 misi... -
Dr.Zoo
őstag
válasz
xtremetuning #47782 üzenetére
Olvasom az aláírásod, és jót mulatok rajta: ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége
Két hete jött haza a csöves végfokom....
Minden szava igaz! -
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Hozzámkerült egy Onkyo TX-DS474 erősítő.
Ez kb. milyen kategóriát képvisel? Próbakép összedugtam, működik, csak sajnos a távirányát elhagyta az elöző gazdija. Kb. mennyit érhet? Nekem nincs rá szükségem, inkább elboltolnám egy jó kis CD lejátszóra.Köszi
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest