- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldfighter
senior tag
A hangsugárzók akusztikus jellemzőihez hozzátartozik az is, hogy hol helyezkednek el az adott helyiségben. Tekintettel arra, hogy nem csupán a hangszórók irányában adnak le hangot, hanem mindenfelé, ezért számba kell venni a falaktól mért távolságot is.
Látom megint előjött egyesekből az, hogy gáncsoskodjanak, ahelyett, hogy elmondanák azt, amit én is megtettem, hogy a házimozizás az ideálishoz közeli állapotban történjen.
De lehet, hogy én csinálom rosszul.Margón kívül jegyzem meg, hogy találkoztam már olyannal is, aki a bögreszettjének surround hangsugárzóit a frontoldalra tette, mert egyrészről a háta mögött nem volt hely, meg ugye a bevásárlóközpontban is úgy voltak elhelyezve a központi egység körül és milyen f*szán szólt úgy.
Szóval nekem mindegy, hogy végül ki hogy barmolja el a dolgot, de én biztos nem változtatok az álláspontomon. -
adodaniel
őstag
Ez a rövid falra történő hangsúly szerintem egy kicsit túl van lihegve. Mivel nem akartam tartósan ablak elé tenni a rendszerem, ezért végül én is a hosszú fal mentén helyeztem el. Semmiben sem lett gyengébb sem a hangminőség, sem a térérzet számomra. Jó elhelyezéssel szerintem simán megoldható a hosszú fal is.
-
dunkel
őstag
Ne hagyd magad ennyire könnyen lebeszélni, össze lehet oda rakni egy "jó kis" mozit. A 3,5m-ből hogy lett 3?
Érdemes lenne elmenni vásárlás előtt bemutatóterembe, hogy képbe kerülj mi várható egy ilyen rendszertől ill. mit tud egy jobb hangfalcsaládból és egy középkategóriás erősítőből álló rendszer. Megelőzendő, hogy 2 hónap múlva le akard cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest