- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
patow #125931 üzenetére
Yamahánál ezt a bi-amp beállítást külön konfigurációs menüben kell beállítani. Legalábbis az RX-A szériánál ez így szokott lenni. Ha hazaérek, akkor meg tudom nézni hol van pontosan. Bár a tapasztalat az, hogy elég sok minden más az RX-V vonalon.Nem minden hangfalnál és erősítőnél van nagy hatása a hangra, de nálam pl így megy.
BBéci: Nem kötekedésként, csak tájékoztatásként mondom, hogy láttam már több olyan "tuningot", amikor a hangfalaknak a termináljait bent összekötötték, vagy éppen kikötötték. Ekkor a bi-ampnak tényleg nincsen értelme. Olyanról nem tudok, amikor ezt gyárilag tették volna meg.
-
Valkűr
addikt
válasz
patow #125931 üzenetére
Ez azt jelenti, h gyakorlatilag az ott fentmarado végfokkal tudod hajtani mondjuk egy biampolható hangsugárzód. Ez annyit tesz, h a hangsugárzó hátlapján 4 csatlakozo van, de itt sem mind van valódi biampra felkészitva csak a bikábelezésre. A kettő nem teljesen ugyan az. Ha nem ilyen dobozod van akkor nincs jelentősége, sztem ezeknél amugy sem túl nagy...
-
fehér_ember
addikt
válasz
patow #120124 üzenetére
Most megfogtál. Én ismerőseimnél, haveroknál csak olyan olcsóbb (én ezeket nevezem átlagosnak
) HM erősítőkkel találkoztam (és a sajátom is ilyen) amiknél az általam vázolt helyzet állt fenn. Ezért mertem azt állítani amit (off-ba és szvsz-ként). Ezek okán én nem gondolnám hibának, hisz több más márkánál is így van (sajna).
-
fehér_ember
addikt
válasz
patow #120120 üzenetére
Átlagos vasakkal, átlagos érzékenységű dobozokkal, átlagos távolságról, átlagos méretű helyiségben, átlagos felhasználás (...stb
) esetén, teljesen átlagos dolog, hogy a hangerő alsó 2/5-öd része szinte egyáltalán nincs is használatban, mert annyira kevésnek tűnik (szvsz).
Nagyon sok kérdésnek a belépős fórumban lenne a helye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- MSI CYBORG 15 A13V
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest