-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benceb77
tag
válasz
pigster #66919 üzenetére
Szia,
Jó szándékkal mondom, hogy ez így nem fog működni. Ha felteszel egy kérdést és két óra elteltével nem kapsz választ, ne gondold, hogy senki nem akar neked segíteni. Egyszer én is frissítettem a kérdésemet másfél órával az első kísérlet után, de kollégák felvilágosítottak, hogy ez itt nem így megy.1. Nyugodtan kérdezz, amennyiben valakinek van érdemi véleménye általában megosztja majd veled
2. Légy türelmes! Amennyiben 24 óra elteltével sem kaptál még választ, akkor indokolt frissíteni a kérdésedet
3. Ha nem kapsz választ, az sem jelenti azt, hogy ez itt a gyökerek gyülekezete, lehet akinél ott az információ, az adott időpontban nem olvassa a fórumot. Próbálkozz még később.
4. A többiek nem akarnak véleményt formálni olyan kérdésekben, ahol nem rendelkeznek saját tapasztalattal vagy megbízható információkkal. Itt senki sem kívánja, hogy rosszul költsd el a HT-re rendelkezésedre álló keretet.
5. Használd a keresőt.Röviden ennyi, ne add fel. Van itt tudás bőven, igaz néha kell egy kis szerencse is
Bence -
törölt tag
válasz
pigster #66919 üzenetére
Miért vagy türelmetlen?? Nem hiszem hogy mindenki hallotta volna a szettet főleg az általad emlitett erősitővel és aki igen, annak -és bárkinek- kötelező lenne két-háromóránként benéznie...
Én a 2. tartom jobbnak. Bár én ebben az árban inkább denont keresnék a Wharfik mellé..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest