- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
leximester #117107 üzenetére
Jogos, most elég jól elment a pc meg a monitor is ugyhogy szeretnék valamennyit fejleszteni a rendszeren... Akár mozi akár zene. De akkor a mozi marad laptopról, zenében meg gondolkodom az n70-en
ez a player sokat dobhat a minőségen? Onkyora kötve..
-
DjKoxi
senior tag
válasz
leximester #117104 üzenetére
Nem szükséges, csak az erősítők jobban szeretik ha mindkét oldal terhelve van.
De ha belegondolok, szinte mindegyik PA végfok kimenete hidalható, és akkor nem lesz féloldalasan terhelve, és teljesítményből sem lesz hiány.Az autós erősítőnél ez mindenképp jobb megoldás, beépíthetőnél meg ha normális teljesítményűt akarsz akkor az sokba kerül.
-
BBéci
legenda
válasz
leximester #117104 üzenetére
Nagyon rögös, nehezen járható út, inkább tedd az autódba azt a szubládát. Már a tápegységnél kezdődnek a gondok.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
leximester #117069 üzenetére
Nekem ilyenem volt! Valami német márka,de nagyon megvoltam vele elégedve!
Van itt erősebb is. Én amazonról vettem,de nem postázták ide,megkértem egyik már német ismerősömet,ha jön haza hozza el nekem.Jó ez már 3-4éve volt,azóta lehet elküldik ide is.
Vagy még erősebb... Van itt pár kép még anno mikor megvettem és beszereltem. -
DjKoxi
senior tag
válasz
Szerezz még egy ugyanolyan szubot, és vegyél egy pa végfokot, akár használtan is.
-
mivamma
senior tag
válasz
Ez nem lenne jobb? Minőséget nem firtatnám, de legalább olcsó és könnyű beszerelni.
-
Konfigos
őstag
válasz
Vannak rendes sub erősítők is,nekem is volt régebben,csak sajnos azt már nem gyártják de nagyon jó.Sal sub 250 néven hirdették és kb 15k volt használtan,simán alázta tudásba azokat az erősítőket amiket ilyen 50-60k-s aktív subokba raknak. Ez pl már egy komolyabb darab ennek kb a felét tudta a "sal",azért írom így mert csak a matricát rakták rá,erősen kétlem hogy bármi közük volt a termékhez,tekintve amiket csinálnak.De szinte esélytelen már ilyet venni használtan,én is vadásztam egy ideig aztán feladtam.Mnc volt még kapható hasonló áron régebben,de az no comment,még a papírlapot is lefújj a szél alóla annyi anyag van benne,pénzkidobás volt annak idején kipróbálnom.
Mod: szinte egy az egybe így nézett ki a sub 250 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest