- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
laszlo168 #98746 üzenetére
Képzeld már el, én is árulom a 4 hetes új, Samsung, garis LED tv-m, sőt, árulom az alig fél éves gyönyörű, drága motorom is, ami egy álom volt számomra, meg úgy általában mindig, majdnem mindent.
Egyszerűen megtanultam, hogy a mai világban az ember még, ha meg is engedheti magának azt, hogy kifingásig használjon egy-egy terméket, akkor sem fog jobban járni, mint az, aki bizonyos időközönként cserél és halad a korral.Egy hónappal ezelőtt két tökéletes plazma tv-t adtam el, hogy két LED-et hazahozzak, sok százzal drágábban. Jobban jártam? Anyagilag tutira nem. Baja volt a plazmáknak? Kötve hiszem, hisz napokig sírtam a megfelelő fórumokon azért, hogy mekkora hülyeség volt a tökéletes képű plazmát még nagyobb kompromisszumokkal járó LED-ekre cserélni?
Mégis eladnám a LED-em és vennék egy másikat? Persze, hisz akkor elhoztam azt, amire pénzem volt, most szivesen megtoldanám az árát és inkább pár tízezer bukással valakinek átadva hazahoznék egy még nagyobbat.Én pl. soha az életbe, semmit nem tudtam volna úgy eladni, hogy titokban tudom, valami rejtett hibája van a terméknek, de másnak még jó lesz. (sőt, a legapróbb részletekig szeretem körbefotózni, prezentálni az esetleg eladandó termékem minden tekintetben, hogy néha a vevőjelölt érzi magát kényelmetlenül és mondja azt, hogy értsem már meg, ő egyáltalán nem szalon új készüléket vár a pénzéért)
-
válasz
laszlo168 #98748 üzenetére
De van aki pénzből él és nem is sokból, az nem a családtagoknak fog ingyen ajándékozgatni, hanem úgy tud feljebb lépni, hogy régit eladja és vesz egy másik készüléket, valószínűleg szintén használat...
Igaz vannak ilyen emberkék akikre gondolsz, de a többség nem ilyen...
Szerintem badarságokat írogatsz -
Norbi 72
veterán
válasz
laszlo168 #98744 üzenetére
Whatnot esete sajnos nem egyedi,mindig lesznek olyanok,akik nepperkednek a hibás termékekkel..de ez is kizárható lenne a vételnél megfelelő próbagarival,amit szerintem nem kapott..
(#98746) laszlo168 Persze,feljebblépett.És tudod mennyien vannak régi vassal,akik pl. HD hangokat szeretnének?És most nem mennék tovább,már ezért is cserélni kell a meglévő erősítőt,ami tökéletesen működik.
-
devil-k
nagyúr
válasz
laszlo168 #98736 üzenetére
Én nem szoktam használt dolgokat venni, DE ekkora baromsággal már rég találkoztam, mint amit Te írtál. Itt nem az átverés a cél.... Én is eladtam erősítőmet és médialejátszómat makulátlan álllapotban és semmi bajuk nem volt...
laszlo168
Igen, mert fejlesztettem és fentebb léptem. Te tényleg ilyen h×lye vagy, vagy csak megjátszod magad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest