- Google Pixel topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Nem veszem rossz néven, de tévedni emberi dolog.
Nem akartam használt cuccot, mert fontos volt a HDMI ARC, a HD hangok, a hálózatos FLAC lejátszás, stb. stb. érthető voltam?
Nyilván nem gondoltam, hogy ennyire alálövök az igényeimnek, mert attól még lehetek igényes, hogy mellényúltam ugye és nem top erősítőm van?
A Suzukiban ülő ember sem feltétlen igénytelen, hanem csak csóró, ez nem jutott eszedbe?
Egyébként sem érzem, hogy osztanám az észt, mert itt vannak nálam sokkal aktívabbak, akik bizony naponta többször is osztják az észt és mindenkinél jobban tudnak mindent, holott esetleg csak a pénztárcájuk vastagabb, de a "gazdagság" még nem hordoz tudást is magában.
A tapasztalat is csak egyesekre hat tanulságosan, néhányukról lepereg, akárhány elektronikát hallottak is életükben.
szerk.: Megjegyzem írtam, hogy eladom az X2000-et, az sem tűnt fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest